| RaduLemon a întrebat:

Daca s-ar construi o centrala nucleara la o locatie de aprox 25 km de casa voastra ati fi pro sau contra? tinand cont ca energia electrica ar deveni mai ieftina iar penele de curent ar fi aproape inexistente...

Răspuns Câştigător
| Timberged a răspuns:

Contra...daca pateste ceva esti evacuat instant sau o patesti. Daca e la 2-300km mai ai o fereastra de timp de citeva ore.
Dezastrul de la cernobil si mai nou Fukusima care pare-se a fi inca si mai mare.

http://www.youtube.com/watch?v=hUAATawYCD8

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Contra!

| Sociopat a răspuns:

Pro.Ma doare fix in cot.O sa murim inainte ca toate rahaturile astea sa ne afecteze atat de serios incat sa vorbim despre spatii verzi la timpul trecut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai probabil m-as impotrivi. Traiesc bine si cu centrale aflate la peste 300 de km de casa mea. Penele de curent nu vad cu ce mi-ar afecta serios activitatea, iar facturile nu mi-au scazut situatia financiara.

| thalyslly a răspuns:

Contra
fac mai mult rau decat bine

NOname
| NOname a răspuns:

Contra.

| Spammer a răspuns:

Contra! Pentru ca daca doamne feresre explodeaza ceva la centrala aia...Tu trebuie sa fii primul care pleaca de acolo sau daca explodeaza intr-o noapte [ ai vazut cenbtrala aia nucleara din Japonia/China nu mai stiu]Deci rasp este contra.

| Spammer a răspuns (pentru Sociopat):

Ma omule daca vrei sa mori du-te si te sinucide. dar poate ca, copila astas vrea sa traiasca...

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Pro si atat, dar de unde bani?

| mihaibrad a răspuns:

1.Energia electrica nu devine mai ieftina
2.Penele de curent ar fi tot atat de dese (adica mai deloc, traim in secolul 21 - nici nu retin cand a fost ultima pana de curent)

Ok, deci avantaje nu sunt.
Atunci de ce sa fiu pro?
Parerea mea e ca numai un retard ar fi.
Si nu vreau sa jignesc pe nimeni. E o pura analiza contextuala.

| Sofer a răspuns:

Contra clar!

| vampyremisa a răspuns:

Total contra. Ele produc numai necazuri. Gaze nocive, deverseaza substante in ape, etc.Cum se racesc reactoarele? Cu apa. De unde apa? Din panza freatica etc.

| 112garcea a răspuns:

Contra