| macgyver a întrebat:

De ce toata lumea e nesimtita si arunca ambalaje pe jos, prin parcuri si din masina?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Pentru ca nimeni nu se ocupa cu amendarea acestui tip de comportamenthappy

36 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu toata lumea, generalizezi prea mult, eu am vazut ca le pun si in locurile amenajate.
Cei ce fac cum spui tu dau dovada de proasta crestere si nesimtire.

| cretzufinish a răspuns:

Pentru ca nu au 7 ani de acasa, pentru ca e Romania si pentru ca se considera ca langa o hartie mai sta bine una laughing Eu prefer sa car servetele folosite cat pentru o nunta in propria geanta pana gasesc primul cos, iar daca uit le aduc pana acasa. Pe strada imi place ca guma mestecata sa o scuip, recunosc big grin

| Flav a răspuns:

Mentalitate, educatie. Cand o sa crestem in asta, atunci putem progresa pe toate planurile.

| Brotacelu a răspuns:

Pentru ca au prea multe "shmekerie" in ei, prostie.
NU AU cei 7 ani de acasa si creier.

| anamaria91 a răspuns:

Cel mai bun raspuns il gasesti la cei care fac asta.
Pun si eu o intrebare... ce varsta ai incat sa nu iti dai seama ca asta e societatea in care traim si ca nu avem ce face cu asta? Obisnuieste-te! (nu ma lua in nume de rau)
Din pacate legea nu ne permite sa-i impuscam. Glumesc!
Am si eu cateva "motive: lenea de a mai merge 2 pasi pana la cosul de gunoi, cosuri de gunoi care dau pe afara (asta e vina firmelor de salubritate), jena de a tine in mana un ambalaj si de a devia din drum pentru a merge la cosul de gunoi, cei care fac asta se gandesc ca seara oricum vin cei care matura si pe a doua zi nu va mai fi acolo, deci ce rost mai are sa mearga la cosul de gunoi cand poate arunca peste umar etc. etc. Sunt foarte multe motive...
Si stati linistiti, ca si in unele asa-zise "tari civilizate" se practica sportul!

Think green!winking

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Eu nu arunc pe jos. Chiar am fost la o manastire luni si la intors am tot strans ambalaje de pe jos.
Si totusi de ce sunt multi care arunca pe jos? Prost crescuti.

| pwp a răspuns:

Asta e Romania

| xibalba a răspuns:

Nu e toata lumea nesimtita, dar o buna parte da. Daca vezi ca altul arunca pe jos, de ce nu ii zici? Numai asa, daca ne luam unii de altii, ne educam, sau macar ne invatam minte. Altfel, sa nu asteptam ca nu se va schimba nimic de pe o zi pe alta. La mine cel putin autoritatile si-au facut datoria, sunt cosuri de gunoi in oras cu gramada, bunavointa sa fie.

| madagascar a răspuns:

Pentru ca sunt nesimtiti, needucati si nimeni nu ii amendeaza si nu ii pune la munca in folosul comunitati asa cum se intampla in alte tari

| Cσσкiє a răspuns:

Bună.
Lipsă de bun simţ.
Pa, pa.

| lays a răspuns:

Pentru ca asa au fost crescuti.ma mai apuca si pe mine cateodata si le zic"ti-a cazut ceva pe jos". si se uita la mine de parca ar vrea sa ma omoare.straight face

| gabytza_7109 a răspuns:

Pentru ca traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul si educatia tarii noastre se duce pe apa sambetei.

| macgyver explică:

Pentru anonim : nici eu nu arunc pe jos sau in parcuri. Tin gunoiul in mana sau in buzunar pana gasesc un cos.

| macgyver explică:

Draga hrdcore, te rog sa ma crezi ca poate am aruncat pana la varsta de 10 ani cred, dupa care singur mi-am dat seama ca daca arunc acele gunoaie cineva va veni sa le ia si sa le puna unde trebuie si atunci ar fi mai bine sa usurez munca acelui om punand eu gunoiul unde trebuie. Crede-ma ca daca ar gandi toti asa, am fi mult mai civilizati si respectuosi unul cu altul. Nu zic de la 10 ani, dar macar de la 20 daca am fi mai responsabili, ar fi mult mai bine.

| alexbzalex a răspuns:

Da inteleg perfect si eu m-am mutat de vreun an la casa si pe langa gard am un sunt de cand era CEAPEUL (scuze daca n-am scris corect) si lumea trece dimineata la serviciu si arunca paharele de cafea, ambalaje de la tigari si altele exact in sunt si nu numai atat vecinu de peste drun cand taie vreo gaina o arunca tot in sunt sa se zbata acolo in fine am avut probleme si cu politia din cauza asta ca au trecut cu masina pe langa casa mea si au aruncat paharele de cafea pe geam in sunt si eu l-am injurat plus ca am cumparat si cos de gunoi si l-am montat pe gard de vreo 6 luni, nici dracu n-a aruncat ceva in el

| valy a răspuns:

Ca asa e in romania...in alte tari civilizate se da amenda usturatoare pentru o chestie ca asta. dar la noi cum nesimtirea e in floare nu mai ai de ce te gandesti de cewinking

| GiovannyGrandiossu a răspuns:

Doua posibilitati: lumea e nesimtita / nu sunt cosuri de gunoi. Eu de obicei bag in buzunar pentru ca arunc doar ambalaje de la tigari sau orbit, dar chistocu direct pe strada pentru ca nu mi se pare normal sa merg 200 m ca sa arunc un chistoc.

| hrdcore a răspuns:

Hai sa fim sinceri tu vb de alti oameni, ca tu nu ai aruncat vreodata gunoi pe strada si sa fiu sincer si eu am aruncat pentru ca nici nu am gasit cosuri la indemana si din pacate plitiei nu ii pasa ca tu arunci mizerie

| Mara_4803 a răspuns:

Pentru ca sunt nebunilaughing dar noi putem sa strangem mizerile de pe josstar

| ---koko--- a răspuns:

In general multor oameni le lipsesc ce sapte ani de acasa, dar exista si oameni cu bun simt care nu fac asa ceva.Trebuie sa ii invatam si pe ceilalti ca e gresit ceea ce fac.

| Louis_3400 a răspuns:

Pentru ca le e lene sa se deplaseze la cosul de gunoi si se mai gandesc ca are cine sa faca curat, doar nu oi vrea ca astia de la salubritate sa lucreze pe degeaba...happy

| dany4ok a răspuns:

Romania e o tara cu popor plin cretni (stai ca te bat)

Am fost candva la cinematograf si era un tip cu vreo 3 prieteni care fuma si a stins tigara in scaun si apoi zice de ce e asa jegoasa Romania (cred ca intelegeti ce vreau sa zic)

Pana la urma romanul se gandeste doar la el si nu se gandeste la ziua de maine.

Natura e mama noastra nu ai grija de ea, ea nu are grija de tinehappy

| bog1 a răspuns:

Iti spun eu de ce si mie mi-ar fi greu sa stau pe o banca si sa mananc o inghetata de acea daca ar fi pentru fiecare om un tomberon in fata lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai generaliza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Arunca doar unii, cei care nu au auzit de campania EU NU arunc gunoi pe strada http://www.umbrelaverde.ro/fii-un-sofer-responsabil.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut
eu nu arunc ambalaje pe jos, nici prin parcuri, nici din masina, doar la cosurile sau containere de gunoi
dar tu, Macgyver?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din 17 raspunsuri, 10 NU arunca gunoi pe strada..., ceilalti 7 sunt in minoritate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut
lui alexandru: cauta o solutie sa acoperi / umpli acel sunt, planteaza ceva floricele sau arbori / pomi;
pentru unele initiative primaria participa financiar, sau distribuie GARD VIU gard de verdeata, probabil in sate sunt alte solutii, succes

| StopTheWar a răspuns:

Pentru ca nu sunt niste legi dure si toti isi bat joc.