Am cautat pentru dumneavoastra o lista de ONG-uri din Romania:
http://ro.wikipedia.org/......m%C3%A2nia
dar si din Piatra:
http://www.listainstitutii.ro/ong-uri-din-neamt
Multumesc pentru raspuns,dar,din pacate,nu imi este de folos nici-un site,deoarece nu pot afla cu ce activitate se ocupa(dar din denumire mi-am dat seama cat de cat) si ce este mai important,eu caut doar acele fundatii care sunt in Piatra Neamt si au ca scop,doar ajutorarea copiilor,persoanelor invarsta si nu doresc sa colaborez,cu acele fundatii/asociatii,care sunt sub patronaj religios.
Unele fundatii,cu care deja am luat legatura,nici macar nu apar in aceste liste. Cum ar fi Fundatia Crizantema, Fundatia Salvati copii, Asociatia Carmen, Fundatia WKMS, etc.Doar de la Fundatia Crizantema, am capatat un raspuns promitator.
O zi buna!
Nu caut sa fac voluntariat oriunde(eu am alta specializare) si orice.Doresc,doar unde sunt copii si persoane invarsta.
Apoi, pe unde am putut sa iau legatura telefonic(ca altfel nu-i gasesti), am impresia ca nu prea vor persoane straine, sa se amestece in treaba lor(ai uitat ca traiesc in Romania?).Iar multe fundatii, sunt doar cu numele.
Multumesc de sfat!
N-au ei nici-o treaba cu voluntariatul meu! De unde sa stie ei"cel mai bine", unde este nevoie de voluntari! Ei au grija gestionarii acestui site si atat! Daca nu stiu astia(Casele de batrani,Orfelinatele,Spitalul,Primaria,Asociatiile,Fundatiile), din orasul meu...ce treaba au astia de la TPU?
De fapt, parca mi-a pierit si cheful sa mai fac ceva benevol, sa-mi pierd timpul pe la usile lor, oferindu-mi experienta si timpul!
Buna ziua, ma bucur sa aud ca doriti sa va oferiti ajutorul unui ONG si ca alegeti sa va implicate in astfel de activitati si sa ramaneti activa dupa pensionare. Eu reprezint o asociatie aflata in curs de infiintare, care isi va incepe activitaea propriu-zisa in cateva saptamani si desi nu este localizata in Piatra Neamt cautam voluntari in toata tara si sunt sigura ca am putea colabora. Va las aici numarul de telefon de la asociatie - 0753 753 265 si astept un semn din partea dvs daca va intereseaza idea. O zi frumoasa!
Buna ziua!
Ma bucur sa aflu, ca pot fi de folos cuiva!
Asociatia, in ce domeniu, doreste sa-si desfasoare activitatea? Ce activitati ar cuprinde?
Cu tot respectul, pentru orice a-ti intreprinde sa faceti!
Asociatia despre care v-am vorbit isi propune sa ofere sprijin psihologic si moral gratuit bolnavilor, victimelor accidentelor si rudelor acestora, printer alte categorii de persoane care ar putea sa ne solicite in timp ajutorul, sa deruleze campanii de constientizare si sa stranga fonduri pentru a sustine diverse activitati medicale.
Munca voluntarilor, la momentul de fata, se va axa in principal pe strangerea de fonduri si pe promovarea in comunitatea din care provin a activitatii asociatiei, urmand ca mai apoi sa diversificam. Spre exemplu, misiunea dvs ar putea fi sa prezentati asociatia (veti primii materialele necesare, si cand timpul va permite ne vom si cunoaste) in cercul dvs de cunoscuti (familie, prieteni, vecini, etc). Daca sunteti o persoana credincioasa, care merge la biserica, puteti chiar ajuta cu organizarea unui grup de suport alaturi de un preot si un psiholog, iar daca aveti alte idei despre cum va puteti implica, astept sa mi le comunicati. Daca doriti, imi puteti lasa nr dvs de telefon intr-un mesaj privat si va contactez eu pentru a discuta mai detaliat. O zi frumoasa!
Din fericire pentru mine sunt atee.Nu frecventez absolut de loc biserica!
Iar in ceeace priveste,strangerea de fonduri,nu este o prioritate pentru mine.
Ceea ce doresc sa fac,asa cum am mai spus,este doar ajutorul dezinteresat,de a ajuta copii,persoanele varstnice,din institutii gen camine, spitale, ca sa le treaca timpul mai usor, uitand de suferinta si singuratate.
Am depus deja cateva CV-uri, la care astept raspuns!
O seara buna!
sufletdecopil_1208 întreabă:
Badea_Marius_1951 întreabă: