| GaZaTaCeTeIuBeStE a întrebat:

Eu ma joc metin2 united. si de ieri cand merg in desert in v2 si mai ales in padurea rosie pentru ca acolo cresc nu imi apar monstri da imi apare ca ei dau in mine. e ca si cum ar fi inviziblili. si la ceilalti jucatori le apar monstri. is pe shapir la albastri. plzzzz ajutati-ma. dau funidta.

Răspuns Câştigător
| Darkmoonight a răspuns:

@ionutz nu merge metin2 united si eu am vrut sal instalez dar imi apare o eroare si littleshamy99 s-ar putea sa fie o problema de server o fost probleme de genu asta de o mie de ori pe ro en sau uk nu-ti fa griji asta nu e o problema se va rezolva daca nu se rezolva doar contacteaza un administrator si va rezolva problema... sper ca te-am ajutat!

323 răspunsuri:
| Speeder3 a răspuns:

Pai nu serveru este de vina ci. este de vina pc tau sau reteaua de net CREDEMA

| andreyoo1 a răspuns:

Daca aveti nelamuriri intrati aici este un forum va vom ajuta http://helpmetin2united.forumgratuit.ro/

| AnnDy a răspuns:

Va trebuie DotNetFX si o sa v-a mearga happy

| kevin18 a răspuns:

Si eu ma joc united da nu stiu de ce iti apare tie asa da ma dispera ca toata serverele is offline si ma joc foarte rar crying

| Speeder3 a răspuns:

Pai...ce mai? nu este o problema de serv. este o prbl. de insat.shield happy si. nu creste acolo... du-te in dt

| OcasO a răspuns:

METIN2 UNITED are una dintre cele mai proaste organizeri! shapir... server 2, se inchide 3 zile, apoi il deschid 4 ore, apoi iar se inchide am lvl 119 pe shapir si nu pot sa cresk asa mult cine stie ce masa are serveru?

| vladut123 a răspuns:

Little auzi tia iti merge metin2 united ca mia nu mai merge iti merge

| BlackBoyR01 a răspuns:

Mie imi merge joc chiar si acum am lvl 96 merge foarte bine

| casianos a răspuns:

Hey, am un raspuns. Ori ti-l downloandezi iar, ori e problema. Eu pe metin2united mi-am facut cont de o saptamana si am deja lv 100.Nu e asa greu sa cresteti si daca aveti conturi dati-mi-le mie si vi le fac de lv 90. Id meu este casiuta11@yahoo.com.Sper sa iti fie de folos

| SkCts a răspuns:

Ba trebuie sa redowlandezi metinul si va merge iti zic euwinking Nu trebuie sa faci alte conturi chatterbox sau alte prosti rolling eyes

| rabucosmin a răspuns:

Nu stiu dar aami faceti un cont acu plizz sunt pe mes id meu>cosmin_ribu

| K4ZZ_4131 a răspuns:

Buna mie imi merge Metin2united azi am facut lv 65 si sa ma duc in v2.Mia esit din cont si cad dadeam sa intru pe caracter nu mergea si mi-a zis unul ca dupa 2-3ore sau zile ti se fa bebloca si nu prea cred PM daca sti ceva?(alex_radion98@yahoo.com)PM@@

| geanybosu a răspuns:

Ma
eu te ajut
dar tu pe mine ma ajuti sa-l descarc

| CrysCool a răspuns:

Probabil este bug si Gm se va ocupa de asta.In cateva zile va fi ca nou.

| firedragon77 a răspuns:

Asa e de la joc stiu si eu pateam la fel. asa e si pe original. si pe privat e un bug al jocului(printe toate celelalte)

| xr3Belx a răspuns:

De unde ai downloadat metin-ul? te rog sa-mi spui

| andreibubu2 a răspuns:

Sry ca intru asa dar cineva de aici stie ce trebuie sa fac? am jucat o bucata buna de vreme metin2 united azi cand am intrat am facut inca 3 nivele apoi ma delogat cand sa intru napoi am scris contul sa logat sicand sa dau play pe caracter ma scoate napoi din joc ce sa fac cine stie sa imi trimita mesaj plzz

| Mihai_9303 a răspuns:

Depinde de ce lv ai eu am lv 101 pe nemesis poti creste an liho dupa ce treci de lv 75 poti intra la tim si dai liho

| XxyanisxX a răspuns:

Cred ca metin2 united se va inchide de tot are lag si bug imens mie imi pare rau pentru ca este demential sv si am si cont de 124 exca+8 king 2... cryingcryingcryingcrying Va astept pe Elios va mai ajut eu care vrea cu water gem sau mai stiu eu liptoz_style@yahoo.com

| Yc3Gyrll a răspuns:

Nici mie nu-mi mergea metin2 united imi dadea eroare cand sa dau incepe joc si astazi am vrut sa-l descarc iar si pagina de metin2 united nu mai e acccea nu stiu ce se intampla am lvl 102 si pana acum la nici un metin nu mi s-a intamplat asta straight face sa-mi rasp cineva sad

| Yc3Gyrll a răspuns:

Nsh deci imi da eroare si mie cand dau incepe joc si acum cand vr sal dowloadez pagina nu mai exista imi apare nu stiu ce straight face

| nagyistvanjunior a răspuns:

Mie imi da o eroare si nu stiu ce sispare eroarea intra in joc toate serverele is ofine eu is pe elios si scriu idul si parola si scrie. failed to conncect to server

| brotherbod a răspuns:

Ai placa video mica de accea

| vladatotstiutorul a răspuns:

Mie imi apare offline la toate serverele cum pot sa intru in cont ma ajutati dau 10 fundite

| Cioby_4807 a răspuns:

Mha acum eu zic pentru toti cei care primesc fatal error cand intra in joc bha fratilor asa mi-o facut si mie deci nu e deloc greu intrati in folderu in care l-ati instalat si nu o sa m=va mai dea eroare apoi jucativa linistiti.si in privinta ta little88 nu stiu ce sa zic cel mai bine e sa-l downloadezi din nou si sa-l instalezi si atunci s-ar putea sa mearga succeswinking

| DragonRider a răspuns:

In legauura cuEu ma joc metin2 united. si de ieri cand merg in desert in v2 si mai ales in padurea rosie pentru ca acolo cresc nu imi apar monstri da imi apare ca ei dau in mine. e ca si cum ar fi inviziblili. si la ceilalti jucatori le apar monstri. is pe shapir la albastri. plzzzz ajutati-ma. dau funidta. ai dat deja funda da oricum daca nu sa reparat incearca sa joci gx a dat drumu la inregistrari ie misto gx il mai inchide serverul din cand in cand da incearca daca nu sa remediat

| alexsturz a răspuns:

Ti-a fost bagat hack in cont sa nu mai vezi nimic si sa te loveasca ei pe tine...dar pe jucatorii din piata ii vezi sau NPC-urile le vezi din oras?
ca poate a intrat GM pe contul dumneavoastra si a bagat hack

| eneionut2010 a răspuns:

Vreau linkul de la metin 2 united

| Anonimu97 a răspuns:

Mie nu-mi mai merge mt 2 united de 2, 3 saptamani care are sa-mi dea linkul de download al metinului las ruga sal posteze sau sa ma contacteze la Boock_megastar sa-mi trimita jocu plz...mie imi zice ca ubgradeu 1 din 143 ii eronat va rog sa ma ajutati va multumesc

| Anonimu97 a răspuns:

Datymi linkul de la mt2 united cami da eroare 1 din 143 ubgrade contactatyma la boock_mmegastar va multumesc ...little mai iaty odata unitedu si a asaty mearga