| GaZaTaCeTeIuBeStE a întrebat:

Eu ma joc metin2 united. si de ieri cand merg in desert in v2 si mai ales in padurea rosie pentru ca acolo cresc nu imi apar monstri da imi apare ca ei dau in mine. e ca si cum ar fi inviziblili. si la ceilalti jucatori le apar monstri. is pe shapir la albastri. plzzzz ajutati-ma. dau funidta.

Răspuns Câştigător
| Darkmoonight a răspuns:

@ionutz nu merge metin2 united si eu am vrut sal instalez dar imi apare o eroare si littleshamy99 s-ar putea sa fie o problema de server o fost probleme de genu asta de o mie de ori pe ro en sau uk nu-ti fa griji asta nu e o problema se va rezolva daca nu se rezolva doar contacteaza un administrator si va rezolva problema... sper ca te-am ajutat!

323 răspunsuri:
| razvan_3952 a răspuns:

Fratilor nu va intristati sad dar Metin2United s-a dus l au inchis de tot de la prea mult bug si prea multi playerisad

| madalin_7204 a răspuns:

Iti zic numai daca imi zici cum sa desckarc

| alin_1369 a răspuns:

Little dai relog la joc stergetil si descarca-l iar si o saty mearga tongue

| nix2323 a răspuns:

Pai de ce nu mai incerci odata sa vezi daca merge, poate o sa meraga

| alin_1445 a răspuns:

Ba de ce nu mai mere metin sau de ce nu mai mere?

| NeMeSIsGolD22 a răspuns:

Dk nu mai merge metin`u?

| ninjafamous a răspuns:

Bah! GA-ul vrea sa faca mai multe CH-uri de aia nu merge.Stiu pentru ca eu sunt GM

| andrey001_6670 a răspuns:

Ba zim contul si til fac

| Cristi823 a răspuns:

laughing metin2united lucreaza gm de cand face niste modificari si a inchis saitul asa ca desta nu merge si da vreau funditahappy

| Cristi823 a răspuns:

Nu merge metinu eu am gasit fun e naspa si tim tot naspa si mai avema si 125 pe united acum e varza

| ShAkRa a răspuns:

Eu sunt expert in metin am fost si ca GM si am jucat multe metinuri dinamik fire-fight gx fun tim ro si eu am patit asa daca ai lvl mare du-te intr-un loc unde sunt monstri mari apoi du-te in padurea rosie sau in v2 si cresti in padurea rosie e mai dificil ca trebuie sa ai peste 76 sa poti bate acolo dar infine incearca daca nu merge contacteaza-ma pe mess ShAkRa_smekerul ok

| gabi_6965 a răspuns:

Fa-ti little99 alt cont, iti cer sa-mi dai si mie saitul de pe care ai luat metin2united

| guest12345354765978 a răspuns:

Buna. Eu am un coleg care este GM si el mi-a spus ca Metin 2 United
s-a inchis fiindca SGA nu mai da bani sa intretina sv-ul.

| OnLy a răspuns:

Sunteti niste prosti. Daca aveti pc de *** ce sa va fac. E u nemtin super bun. Joc de 10 zile si am lvl 100

| silviu_6347 a răspuns:

Nici mie nu-mi merge metin2 united si am lv 104 pe el am baron +6 king +4 si altele dar de un pic de vreme mi-am consumat yangi si nu mai am doar 1kkk

| edi_1851 a răspuns:

Eu am cont pe metin2 united.Am un war de 97 cu toate P-urile, dar acum nu merge deloc serverul.Mi se pare ca lucreaza la server.Cei mai multi is pe omega.Dac' mai intrati pe joc, numele caracterului meu este SaSuKeSaSuKe si is cu otel +7.Is regatul albastru.

| fafa12345 a răspuns:

De ce dureaza 3 ore sa se descarce jocu?

| Barosanul21 a răspuns:

Ba eu joc metin2 united am pe cont full caractere de 127 cu itm de beleeeeeeeeea si nu stiu dc numi mere sal trag mi se incarca o prostie si astept vreo 10 DC? ca m-am lasat de el dar m-am apucat din nou si nu stiu dc nu mere?
ma contactati si pe mnnnnn?

| Barosanul21 a răspuns (pentru anonim_4396):

Baaa vezi ca e de la servar si de aia nu mere ca si eu sunt lvl 103 si sunt expert cat de cat

| bebitza_3564 a răspuns:

Am si eu o intrebare si mie pe metin2united ma joc doar 30 min dupa aia iese din joc si imi apare niste semne de intrebare ce sa fac?

| alexsuk72 a răspuns:

Auziti am si eu o intrebare dc nu mg sa intru an metin2 united cand intru nu-mi apare metinu dc!?! va rog dati rasp dau cont de lvl mare pe metin2ro caremi da rasp

| alexsuk72 a răspuns:

Dc nu-mi merge unitedu an pc al trag si nu-mi intra an metin va rog ziceti-mi si mie

| gfr a răspuns:

Da si mie tot asa