@ionutz nu merge metin2 united si eu am vrut sal instalez dar imi apare o eroare si littleshamy99 s-ar putea sa fie o problema de server o fost probleme de genu asta de o mie de ori pe ro en sau uk nu-ti fa griji asta nu e o problema se va rezolva daca nu se rezolva doar contacteaza un administrator si va rezolva problema... sper ca te-am ajutat!
Fratilor nu va intristati dar Metin2United s-a dus l au inchis de tot de la prea mult bug si prea multi playeri
Bah! GA-ul vrea sa faca mai multe CH-uri de aia nu merge.Stiu pentru ca eu sunt GM
metin2united lucreaza gm de cand face niste modificari si a inchis saitul asa ca desta nu merge si da vreau fundita
Nu merge metinu eu am gasit fun e naspa si tim tot naspa si mai avema si 125 pe united acum e varza
Eu sunt expert in metin am fost si ca GM si am jucat multe metinuri dinamik fire-fight gx fun tim ro si eu am patit asa daca ai lvl mare du-te intr-un loc unde sunt monstri mari apoi du-te in padurea rosie sau in v2 si cresti in padurea rosie e mai dificil ca trebuie sa ai peste 76 sa poti bate acolo dar infine incearca daca nu merge contacteaza-ma pe mess ShAkRa_smekerul ok
Fa-ti little99 alt cont, iti cer sa-mi dai si mie saitul de pe care ai luat metin2united
Buna. Eu am un coleg care este GM si el mi-a spus ca Metin 2 United
s-a inchis fiindca SGA nu mai da bani sa intretina sv-ul.
Sunteti niste prosti. Daca aveti pc de *** ce sa va fac. E u nemtin super bun. Joc de 10 zile si am lvl 100
Nici mie nu-mi merge metin2 united si am lv 104 pe el am baron +6 king +4 si altele dar de un pic de vreme mi-am consumat yangi si nu mai am doar 1kkk
Eu am cont pe metin2 united.Am un war de 97 cu toate P-urile, dar acum nu merge deloc serverul.Mi se pare ca lucreaza la server.Cei mai multi is pe omega.Dac' mai intrati pe joc, numele caracterului meu este SaSuKeSaSuKe si is cu otel +7.Is regatul albastru.
Ba eu joc metin2 united am pe cont full caractere de 127 cu itm de beleeeeeeeeea si nu stiu dc numi mere sal trag mi se incarca o prostie si astept vreo 10 DC? ca m-am lasat de el dar m-am apucat din nou si nu stiu dc nu mere?
ma contactati si pe mnnnnn?
Baaa vezi ca e de la servar si de aia nu mere ca si eu sunt lvl 103 si sunt expert cat de cat
Am si eu o intrebare si mie pe metin2united ma joc doar 30 min dupa aia iese din joc si imi apare niste semne de intrebare ce sa fac?
Auziti am si eu o intrebare dc nu mg sa intru an metin2 united cand intru nu-mi apare metinu dc!?! va rog dati rasp dau cont de lvl mare pe metin2ro caremi da rasp
Dc nu-mi merge unitedu an pc al trag si nu-mi intra an metin va rog ziceti-mi si mie
MonkeyBoy întreabă: