| GaZaTaCeTeIuBeStE a întrebat:

Eu ma joc metin2 united. si de ieri cand merg in desert in v2 si mai ales in padurea rosie pentru ca acolo cresc nu imi apar monstri da imi apare ca ei dau in mine. e ca si cum ar fi inviziblili. si la ceilalti jucatori le apar monstri. is pe shapir la albastri. plzzzz ajutati-ma. dau funidta.

Răspuns Câştigător
| Darkmoonight a răspuns:

@ionutz nu merge metin2 united si eu am vrut sal instalez dar imi apare o eroare si littleshamy99 s-ar putea sa fie o problema de server o fost probleme de genu asta de o mie de ori pe ro en sau uk nu-ti fa griji asta nu e o problema se va rezolva daca nu se rezolva doar contacteaza un administrator si va rezolva problema... sper ca te-am ajutat!

323 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il instalez si apoi cand intru in el zice The aplication failed to initialize properly(0x0000135).Click on OK to terminate the application. care ma poate ajuta id :robert.foryou

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu-mi merge sa-mi fac cont in metin2 united

| xr3Belx a răspuns:

De unde ai downloadat metin-ul? te rog sa-mi spui

| andreibubu2 a răspuns:

Sry ca intru asa dar cineva de aici stie ce trebuie sa fac? am jucat o bucata buna de vreme metin2 united azi cand am intrat am facut inca 3 nivele apoi ma delogat cand sa intru napoi am scris contul sa logat sicand sa dau play pe caracter ma scoate napoi din joc ce sa fac cine stie sa imi trimita mesaj plzz

| Kennya a răspuns:

Mie imi apare si am lvl 101 plz ajutati-ma, cum fac magi g dau fundita lvl 5

| GaZaTaCeTeIuBeStE explică:

Va rog mult daca nu aveti rasp si nu stiti nimic despre metin nu mai comentati. explicami si mie anonimule ce rasp e asta?,, ma pis pe mata''?

plz fara asa ceva

Daca va intereseaza nu am hack

Cica in padure merg repede monstrilaughing) fi serios bah. poate tu nu sti sa joci. daca ai chef sa te dai pe-aici mare fa-ti si tu un cont pe TPU sa t cunoastem.

si cum ca is prea mica ma la lvl?

la lvl 64 65 65 67 68 69 70 mergeam peste tot si in v2 si padurea rosie si desert si apareau si dupa la lvl 71 nu mi-au mai aparut.

laughing) cica e GA laughing Dagul meu daca nu stiai GA nu vorbeste romana si pe 10 ianuarie 2011 era bug pe-atuncilaughing) esti cam noob la jocu asta

| brotherbod a răspuns:

Ai placa video mica de accea

| Cristi823 a răspuns:

laughing metin2united lucreaza gm de cand face niste modificari si a inchis saitul asa ca desta nu merge si da vreau funditahappy

| Cristi823 a răspuns:

Nu merge metinu eu am gasit fun e naspa si tim tot naspa si mai avema si 125 pe united acum e varza

| BlackBoyR01 a răspuns:

Mie imi merge joc chiar si acum am lvl 96 merge foarte bine

| assasincreed080 a răspuns:

Mie imi merge metin2 united da deocamdata serverul Elios e offline si acolo aveam un caracter de lvl 100, daca stie cineva id de mess de la un admin buzz pe mess id mess:assasincreed080

| daniel_2936 a răspuns:

da la mine nu merge cu serverele zice toate sreverele ofline ofline ofline dau funa daca stie cineva

| OnLy a răspuns:

Sunteti niste prosti. Daca aveti pc de *** ce sa va fac. E u nemtin super bun. Joc de 10 zile si am lvl 100

| machoboy a răspuns:

Mie imi da servarele offline

| machoboy a răspuns:

Orcum trebuie sa isi revina big grin

| machoboy a răspuns:

Da

| firedragon77 a răspuns:

Asa e de la joc stiu si eu pateam la fel. asa e si pe original. si pe privat e un bug al jocului(printe toate celelalte)

| ninjafamous a răspuns:

Bah! GA-ul vrea sa faca mai multe CH-uri de aia nu merge.Stiu pentru ca eu sunt GM

| gabi_6965 a răspuns:

Fa-ti little99 alt cont, iti cer sa-mi dai si mie saitul de pe care ai luat metin2united

| DragonRider a răspuns:

In legauura cuEu ma joc metin2 united. si de ieri cand merg in desert in v2 si mai ales in padurea rosie pentru ca acolo cresc nu imi apar monstri da imi apare ca ei dau in mine. e ca si cum ar fi inviziblili. si la ceilalti jucatori le apar monstri. is pe shapir la albastri. plzzzz ajutati-ma. dau funidta. ai dat deja funda da oricum daca nu sa reparat incearca sa joci gx a dat drumu la inregistrari ie misto gx il mai inchide serverul din cand in cand da incearca daca nu sa remediat

| NeMeSIsGolD22 a răspuns:

Dk nu mai merge metin`u?

| Speeder3 a răspuns:

Pai nu serveru este de vina ci. este de vina pc tau sau reteaua de net CREDEMA

| Speeder3 a răspuns:

Pai...ce mai? nu este o problema de serv. este o prbl. de insat.shield happy si. nu creste acolo... du-te in dt

| eneionut2010 a răspuns:

Vreau linkul de la metin 2 united

| raulpop26 a răspuns:

Ok

| Vladutz_9745 a răspuns:

Metin2 united s-a inchis de mult acu iti apare offilne la toate serverele eu spun sa te apuci de al metin2 cum ar fi metin2 ro {e cel mai clasic} eu sunt GA pe metin2 tim daca aveti intrebari id DE mess : vladutnicolae95 postat pe 20.02. 2011

| casianos a răspuns:

Hey, am un raspuns. Ori ti-l downloandezi iar, ori e problema. Eu pe metin2united mi-am facut cont de o saptamana si am deja lv 100.Nu e asa greu sa cresteti si daca aveti conturi dati-mi-le mie si vi le fac de lv 90. Id meu este casiuta11@yahoo.com.Sper sa iti fie de folos