Toți comentează pe aici că - vai, sunt și ele suflete, dar cum e când nu poți să mergi pe stradă fără să te latre zeci de javre jegoase, și asta în cel mai bun caz? Voi n-ați auzit de cazuri în care iubitori de animale, oameni care au vrut să îi îngrijească au fost mușcați de acești câini vagabonzi? Ce să-ți spun, numai a oamenilor e vina, ei săracii sunt suflete nevinovate, dracu să ne ia pe toți oamenii Mă lasați? Din partea mea să înceapă chiar mâine eutanasierea javrelor. Sper doar să se țină de cuvânt.
Baftă
Atunci cand Oameni nu-i vor mai alerga cu pietre si bate nici ei nu vor mai musca aiurea oameni. Am vazut o baba cum arunca cu pietre intr-un caine pe care l-am mangaiat cu 10 minute inainte si el nu facea nimic decat sa stea la Soare. Din ura se naste ura. Stiti vorba aia in urma unei actiune se naste o reactiune egala dar de sens opus. Fizica.
Cred ca, totusi, eutanasierea e o masura extrema. Ar fi, insa, foarte bine daca toti acesti caini ar fi adunati de peste tot si tinuti in niste adaposturi, pana vor muri de batranete.
Dar, nici lasati, ca acum, la voia intamplarii. Intre blocuri, sunt adevarate haite de caini care, chiar daca sunt castrati, tot periculosi sunt. Ca sa nu mai vorbim de latratul in nestire, toata noaptea, exact vara, cand tot omul incearca sa doarma cu geamul deschis.
Faptul ca un caine este castrat face doar ca acel caine sa nu se mai inmulteasca. De muscat, tot musca. De purtat virusul rabiei, tot il poarta.
Cei care nu mai pot de mila acestor caini n-au decat sa-i adopte, sa si-i tina in casa si sa-i plimbe in lesa.
Kron, sa-i adopte cine are conditii sa-i creasca. Curte, adica. Pentru ca, in fond si la urma urmelor, animalele nu-s facute sa stea in casa. Si nici sa umble brambura.
Nu. Cu sterilizarea se putea ajunge la acelasi efect. Eutanasierea imi pare o masura barbara si fara rost. Se puteau steriliza femelele si fiecare putea fi marcata cu un semn distinctiv. Operatia se poate face la mai putini caini decat sa-i omori pe toti. Dupa sterilizare nici nu mai sunt asa de agresivi. In loc sa-i dea bani cu nemiluita Elenei Udrea, dadeau unor adaposturi sa-i cazeze pana la moarte.
„Vești bune", zici?
Vai de capul tău! Nu toți câinii merită acest lucru, sunt de acord cu o parte din ei să... și mă refer la câinii turbați, răi ș.ș.m.d.
Nu înțeleg cum găsești bucuria în acest lucru.
Da, înțeleg că sunt și câini (în românește) prosti/nebuni, dar nu poți să-i pedepsești pe toți astfel.
Ce? dacă un neam d'al tău intră la răcoare ți se pare normal să intre și restul familiei?
De ce ar fi o veste buna?! mi se pare o mare prostie si ele sunt fiinte vii la fel ca si noi nu e vina lor ca sunt pe strazi e vina salbaticunilor de oameni fara inima! Cainii nu musca fara motiv niciodata doar daca simt ca vrei sa le faci rau sau ti-e frica de ei.Lumea nu o sa fie civilizata fara caini! ei sunt singurii prieteni adevarati care te inteleg cu adevarat. Eu nu pot intelege cum unii ca tine urasc cainii, cand te uiti in ochii lor, nu pot sa cred ce oameni! Imi este rusine ca sunt roman in lumea asta cruda fara inima!
Servus @MyImmortal! Dacă ai răbdare, o să-ți povestesc ceva. În parcarea de lângă blocul în care locuiesc s-a aciuat acum câteva lui un câine maidanez vesel, frumos, afectuos. Câteva vecine miloase i-au amenajat un loc în care toți îi lăsam mâncare și apă. Ne însoțea cu un pas energic ori de câte ori ieșem din bloc sărind ca un ied de bucurie. De multe ori nici nu mănăncă, țopăie în jurul tău și latră doar ca să-i oferi o mângâiere și să te joci cu el. Niște adolescenți s-au jucat cu el într-o seară după care au început să-l lovească cu picioarele unde apucau... cățelul nu a mușcat, nu a lătrat, nu știa cum să se retragă... Te întreb eu cine este mai CÂINE? E suficient să-i sterilizeze, chiar sunt total împotriva eutanasierii lor.
Gânduri limpezi să ai!
Slavă lui Anubis că am stăpâni! Sărmanii mei fraţi! La mâna unor javre de oameni! Un pas spre civilizaţie va fi când oamenii vor avea suflet şi vor îngriji şi de câini!
Credeţi că toţi câinii vă atacă de cum vă uitaţi la ei? Ham!
Eu te urasc pe tine. Si te-as eutanasia pe tine. Si sterge fotografia aia, ca parca esti moarta! Creierul tau in mod sigur e mort.
Civilizatie inseamna o tara cu posibilitati de a avea refugiuri statale pentru caini, nu ucisi si gata! Masura eutanasierei o iau doar mortii de foame. E cea mai usoara si cea mai limitata masura.
Cred ca tu si aia ce gandesc ca tine sunt adevaratele javre in Romania!
De-acord cu tine.
Îmi plac câinii, dar cei bine îngrijiţi de stăpâni responsabili şi iubitori, nu cei de pe străzi care nu ştii când te muşcă.
Eu una sunt convinsa de un singur lucru: @CâineleAkyTPUro este noname cititzii cu atentie raspunsul noname tot timpul exagera cu semnul "!".
Doamne ce oameni sunt in ziua de azi sunt... sunt niste mizerabili pot sa spun asa incearca sa fii in locul unuia din ei cum tiar parea?
Cainii aia nu au gresit cu nimic, nimanui. Ti se pare un pas spre civilizatie? Asa ai vazut tu ca se intampla in tarile civilizate? Aceste animale ar fi trebuit sa fie sterilizate si bagate in adaposturi speciale, nu omorate. Banuiesc ca o sa te oferi voluntar pentru uciderea puilor de caine, nu-i asa?
http://www.youtube.com/watch?v=iMR9scfrsx0
Urmareste acest videoclip PANA LA CAPAT!
Atentie, imagini tulburatoare!
Doamne fereşte, ce oameni! Îmi vine să le dau cu ceva în cap! Mai bine nu puneai acest video pentru că mor de milă şi îmi vine să urlu!
Un pas catre civilizatia in Romania ar fi in cazul cainilor: construirea de adaposturi si castrarea, iar in cazul oamenilor sa nu-l mai voteze pe Basescu!
Iar un pas catre civilizatia pe TPU, ar fi ignorarea si banarea unor utilizatori care nu si-au sters mucii, dar care fac pe durii si atotstiutorii!
Cu alte cuvinte: vezi-ti de examenele tale, ca habar n-ai cu ce se mananca Romania!
Nu mi se pare deloc normal ca maidanezii sa fie eutanasiati.In alte tari cilivizate cainii sunt dusi in adaposturi iar restul sunt sterizilati.
De ce nu te opresti o clipa sa te gandesti ce simte acel caine cand este omorat? Chiar crezi ca va fi eutanasiat prin injectie? Nici gand! Eventual vor fi loviti in cap si chinuiti de oameni fara pic de respect pentru animale si care nu au deloc mila pentru ele.
Eutanasierea nu e solutia! Caini tot vor exista pe strazi si dupa aceea.
Eu nu cred ca este un pas spre cilivizatie, chiar alte tari au protestat pentru noi fiindca vroiau cei de la guvernul nostru sa-i eutanasieze.Sunt doar bani in joc!
Ruxa, daca s-ar fi luat masuri omenesti, nu s-ar fi ajuns la luarea unei decizii atat de crude. Imputitii astia, din parlament si guvern, dau cu barda in stanga si in dreapta, fara sa tina cont de repercusiuni. Sa-i ierte cine o vrea, ca eu n-o fac. As dezvolta ideea, dar stii ca am nervii slabi in ultimul timp
@IMPERIA, cunosc astfel de câini, pardon. (din păcate) cunoșteam.
Spun „cunoșteam" deoarece oamenii din categoria „Cine-i animal? Dintre câine sau om." m-au adus în momentul de față în a vorbii la trecut despre ei...
O poveste urâtă despre care nu doresc să dau mai multe detalii.
-
Text optional:
Sunt bucuros că am putut recupera o poza, a lor.
Nu e reușită dar mă bucur de prezența sa:
http://img851.imageshack.us/img851/7686/lexyiprieteniisi.jpg
și da, nu-mi dați în cap că e rezoluție mică, chiar și mie-mi pare rău, e singura.
-
*Scuzați-mă că nu o iau în ordine, dar pe TPU.ro sincronizarea pare să nu conteze:)
@Kronstadt
Cu adevărat imagini tulburătoare (Aruncând un pic umor și adevăr, în următoarea frază) dar, uite sincer și eu aș sării de bucurie, dacă aș vedea la fel un user de p'aici. vă gândiți la cine mă gândesc și eu?
@PisicaTPU
Taci, că-l pun pe CâineleAkyTPUro să te mu-ânce.
Cad de acord cu userii următori:
sorin2tudora
www.tpu.ro/utilizator/icqt
Deny1333
www.tpu.ro/utilizator/aifrv
antitemepenet19191
www.tpu.ro/utilizator/akoec
-
www.tpu.ro/utilizator/ahlrh;))
MalyR
www.tpu.ro/utilizator/hdhf
Rainbow
www.tpu.ro/utilizator/cnby
ardnaxur1961
http://www.tpu.ro/utilizator/bamp
cosmin
http://www.tpu.ro/utilizator/gocr de la această întrebare.
& cei cu care am vorbit ceva mai direct.
Cei nemenționați aici, în data de 5.09. 2011 1:09 sunt oameni fără suflet, să nu-mi scape altceva.
P.S: la ora aceasta nu mi-am găsit cuvintele exacte dar sper că am bătut la ochi ceea ce am vrut de la bun început.
BenBurnleyTheo cred ca adevaratul animal esti tu! idem ParanoidKidu
Voua var conveni sa va ia sa zicem parintii si copiii si sa-i eutanasieze?
Barbarilor, javre sunteti voi, cu ce e mai important un om decat un caine?
Voi trebuia sa va nasteti acum mi de ani cand doar cu sabia si toporu se facea legea,, javrelor''.
Sper sa iti fie omorata si tie mama in cele mai rele chinuri posibile si atunci o sa intelegi ca dintre un caine si un om nu sunt multe diferente.
Va intereseaza doar persoana voastra si cred ca aveti si niste probleme psihologice,, vesti bune''.Ai sete de sange...
Atat de inganfati si de nepasatori incat doriti moartea altora decat sa va fie voua bine...
Cel mai bun mod posibil ar fi sa fie tinuti in niste adaposturi sau cei de rasa sa fie dati spre adoptie si nu doar cei de rasa.
ParanoidKidu sper sa vina la tine mai multi oameni si sa te imobilizeze si sa bage in tine cutitul frumos pana nu mai ramane nici o picatura de sange, sa te intrebi,, ce am facut rau?'', si nu ai sa gasesti raspunsul asta patesc si sute de mi de caini si sper ca asta sa patesti si tu sa intelegi ca tu ca fiind om nu esti cu nimic mai presus de un caine, de fapt esti mai prejos.
Unii oameni, tu de exemplu sunteti mai caini si mai jav** decat cainii adevarati
Nu mi se pare o idee geniala eutanasierea sa ii ia de pe strazi da dar sa-i omoare nu!
Peste tot se eutanasiaza cainii vagabonzi numai la noi nu. Eu iubesc animalele (am 3 caini si 2 pisici) dar cainii vagabonzi trebuie eutanasiati pentru ca reprezinta un pericol pentru siguranta oamenilor(mai ales copii si batranii) si sunt si un vector pentru raspandirea multor boli periculoase pentru om. Multi straini care au venit in Romania au ramas neplacut surprinsi(printre altele) de numarul mare de caini vagabinzi. Banii care se cheltuiau pentru intretinerea cainilor in padocuri ar putea sa fie folositi pentru altceva care sa fie folositor Romaniei caci suntem prea mici si prea saraci ca sa ne permitem sa ardem banii degeaba.
Ar trebui sa se uite pe Animal Planet sa vada acolo civilizatie. Cel mai bine e sa fie dusi la un adapost bine pus la punct si daca intr-o saptamana nu-si gaseste stapan, abia atunci sa-l eutanasieze. Dar asa ceva nu vom avea prea curand. Mie sincer mi-e frica de haitele de caini care se aduna asa ca in momentul de fata orice solutie e buna, NUMAI SA FACA CEVA!
Doamne! x_x Tu nu ai suflet! Nu ai avut niciodata vreun animal de companie? Imagineaza-ti ca sufletul care ti-a fost aproape e acum eutanasiat x_x Cum te vei simti? Eu una nici nu pot sa imi imaginez o zi fara sa il mangai
@Pisicatpu,Copila ia fi atenta:pisicile la... daca acum sunt cainii urmeaza si pisicile stai linistitasa moara boc si basescu ca ei o venit din... sa ne schimbe tara? Cainii au drepturi ca si oamenii pisicile au dreptul ca si oamenii dar tampenie ca a ta n-am vazut
fetitaCUPiscoturile întreabă: