| ParanoidKidu a întrebat:

Veste bună pentru cei care urăsc câinii! Guvernul a anunţat la TV că din toamnă va începe eutanasierea câinilor vagabonzi de pe străzi. Ce parere aveţi despre asta? Mi se pare o măsură extraordinar de bună şi un pas spre civilizaţie.

Răspuns Câştigător
| TeoPT a răspuns:

Toți comentează pe aici că - vai, sunt și ele suflete, dar cum e când nu poți să mergi pe stradă fără să te latre zeci de javre jegoase, și asta în cel mai bun caz? Voi n-ați auzit de cazuri în care iubitori de animale, oameni care au vrut să îi îngrijească au fost mușcați de acești câini vagabonzi? Ce să-ți spun, numai a oamenilor e vina, ei săracii sunt suflete nevinovate, dracu să ne ia pe toți oamenii straight face Mă lasați? Din partea mea să înceapă chiar mâine eutanasierea javrelor. Sper doar să se țină de cuvânt.

Baftă

41 răspunsuri:
| SarbatoriFericiteTPUsiporumbeilororibili a răspuns:

Buna idee! Lasati pisicile sa domine. Meow!

| SarbatoriFericiteTPUsiporumbeilororibili a răspuns:

Nota 10soricei pentru 7h30 si Sininen. Meow!

| Oana_4980 a răspuns:

Nu-mi vine să cred ce suflet rău ai! Uite, eu nu iubesc câinii, dar mi-e foarte milă să aud aşa ceva.

| cristiana99 a răspuns:

Sincer, sunt mai de-acord sa-i sterilizeze pe toti, sa-i lase sa moara de batranete si gata, au scapat de problema

| davidaniel a răspuns:

Normal ca ar putea sai sterilizeze doar ca ei fac afaceri din orice omoara caini si vand carnea la chinezi

| Oprea_Denisa_Costina_1994 a răspuns:

Veste buna? O veste buna ar fi sa nu avem un om ca tine in lumea asta! Caini vagabonzi? Tu esti o javra! Proasto!/Prostule! Imputito! Nu iti e rusine, curvo? Nu avem nevoie de intrebari stupide ca ale tale! Tu esti cea mai mare povara! Sa sugi pulele tuturor cainilor vagabonzi!

| mititicataceascumpa a răspuns:

Tu cum te-ai simtii daca ai fii un caine vagabont si ar trebui sa fii eutanasiat? nimeni nu vrea sa se gandeasca si la sarmanele animale? un adapost de caini in fiecare orasar fi cea mai buna idee.plus ca mai multcosta acel ser pentru utanasiere.(si in fiecare luna la guvern se platesc miliarde) nu se poate face nimic cu toti acesti bani?

| MarianPscu a răspuns:

Foarte bine cum caini sunt rai orice rau este pedepsit chiar si eu sunt pedepsit ptc sunt rau acceptand o asemenea cruzime dar asta e

| Florian_Popa_1988 a răspuns:

Dupa mintea voastra de primate e bine, hai sa omoram si oamenii strazii ca si aia sunt fara case si sunt violenti si iti dau in cap si te jefuiesc sau violeaza.Sa nu uitam natura cainelui,este un animal de prada,chiar daca i-am domesticit ei au in instinct sa atace si sa isi apere teritoriul deci tot ceea ce fac ei este absolut normal,nu ei sunt de vina,ei nu ne duc la estinctie,ei isi apara "casa",noi suntem cei care i-am adus in starea asta,le-am invadat teritoriile la fel cum am distrus padurile si ursii vin sa manance din gunoaie si inevitabil se intalnesc cu oamenii si ii omoara,nu ursii sunt de vina,noi le distrugem habitatul si ii invadam,noi am adus la extinctie o varietate de fiinte dupa pamantul asta, pe noi cine ne pedepseste pentru asta, cine ne eutanasiaza pentru asta? Innainte sa vorbiti de o fiinta ca este violenta si periculoasa hai sa ne uitam la noi mai intai cata distrugere am adus pe pamant si sa vedem cine e mai periculos.

| eleonora_4730 a răspuns:

Esti rea! ar trebui sa fii tu eutanasiata, spune-mi tu ce vina au ei!
pune-te macar pentru o secunda in locul lor, cred ca esti emo iar cand ma gandesc la asta imi vine sa plang deci te rog inceteaza...

Întrebări similare