E de laudat o asfel de initiativa, dar in Romania o asfel de initiativa ar trebui in fiecare zi! Din pacate nu am putut participa.
Mi s-a parut ceva partial benefic, Romaniei. Dar cum stim ce organizare lacunara avem...participarea este de prisos. Am participat...de dragul dirigintei
Nu am participat dar parerea mea este ca au facut ceva bun prin strangerea gunoaielor pentru ca si asa e mai curat decat inainte, totusi nu ne putem lasa ingropati de gunoaie. Dar in acelasi timp asta ar trebui sa ii invete minte pe cei care le arunca, si ar trebui sa zica " ia uite ba cati romani imi aduna mie gunoaiele de sub cur si eu ma uit la ele"... Oricum ar trebui macar de vreo 3 ori pe an zic eu
Ar trebui in fiecare zi.
Nu ne trebuie o zi pentru curenie, ci sa o mentinem in fiecare zi.
Esti neubun rau, adica de ce sa fie o prostie ca ai curatat tara ta in care traiesti, si poate asa so mai mobilizat si oameni care fac mizerie, asta e idea!
Pff, nu se vede ca sunt fata ? Te rog, reformuleaza, ca nu prea inteleg nimic in lipsa ortogramelor si literelor cand e cazul. Nu se mobilizeaza oamenii care fac curatenie, ci o sa se bucure ca o sa mai fie fraieri care sa curete in locul lor.
Da, am participat. Aici am scris câteva cuvinte despre http://ioanagazdac.blogspot.com/......oiect.html