Refresh înseamnă actualizare, nu schimbare...
În privinţa cealaltă, a schimbării, ar fi prea multe de schimbat, probabil aş primi warning pentru abundenţă de cuvinte...
Salut!
Pai in primul rand vreau sa spun ca nimic nu ma deranjeaza decat prietenia, ca nimeni nu o intelege. Dar nu as vrea sa schimb asa, sa fie toti la fel, in ast fel nu o sa ne mai putem juca, pentru ca ne gandim la acelasi lucru. Ar fi tare plictisitor si naspa asa. Deci as schimba ca sa nu mai cadem pe jos, unii sa nu aiba handicap [etc]. Numai ca pe mare, sa nu existe raul si sa inteleaga cei lalti cum o ducem cu prietenia.
Frumos raspunsul tau dar aici nici toti banii din lume nu ar ajunge pentru a schimba mentalitatea oamenilor. Intrebarea mea era: daca ai avea 20.000$...ce ai schimba in jurul tau cu ei? Ce ai imbunatati? Nu stiu... poate ceva in orasul tau ori poate ceva la nivel national!
As da un "refresh" la momentul cand m-am indragostit de un baiat mai mic ca mine cu 9 ani! Am ajuns sa ma casatoresc cu altul, culmea...mai mare ca mine cu 9 ani, dar inima mea va ramane mereu la pusti. Pana si azi fiind casatorita, pustiul se lupta sa fim impreuna dar nu stiu de ce, cred ca nu vom avea nici un viitor. Urasc ziua cand i-am rapit inocenta pustiului
Hmm,nu ca nu asi avea nevoie de bani,dar consider ca sunt alti care au nevoie de ei mai mult ca mine,asa ca faptul ca pot face un om sau mai multi sau de ce sa nelimitam la o specie, putem incude si necuvantatoarele. fericit\fericiti e mai mult decat suficient pentru mine, asa schimbam si lumea oferind o lectie ca nu trebuie sa fim egoisti... Sper sa nu intelegi gresit mesajul meu.nu e vorba de fatada ci de omenie
Daca asi putea sa schimb ceva asi elimina comertul in toate formele
asi crea numai depozite de unde fiecare persoana si-ar lua tot ce i-ar fi necesar pentru a trai fara lipsuri materiale,indiferent daca contribuie sau nu sau in ce masura, la crearea bunurilor materiale puse la dispozitia tuturor, societatea umana continuand sa produca si sa progreseze (stiu ca e o utopie dar asta asi schimba eu)
anonim_4396 întreabă: