| Updew a întrebat:

Zilele acestea am tot vazut o intrebare circuland pe internet: Ce ati schimba in jurul vostru, daca ati putea? Ce ziceti? La ce ati da un Refresh?

15 răspunsuri:
| 7alexandru7 a răspuns:

Nimic, imi iubesc viata asa cum este

| angel74dm a răspuns:

Refresh înseamnă actualizare, nu schimbare...
În privinţa cealaltă, a schimbării, ar fi prea multe de schimbat, probabil aş primi warning pentru abundenţă de cuvinte...

| Updew explică (pentru angel74dm):

Ok, ai dreptate. Reformulez intrebarea: Ce ai actualiza in jurul tau daca ai putea si daca ai avea o suma de bani, nici prea mare nici prea mica?

| Ana10000100 a răspuns:

Salut!
Pai in primul rand vreau sa spun ca nimic nu ma deranjeaza decat prietenia, ca nimeni nu o intelege. Dar nu as vrea sa schimb asa, sa fie toti la fel, in ast fel nu o sa ne mai putem juca, pentru ca ne gandim la acelasi lucru. Ar fi tare plictisitor si naspa asa. Deci as schimba ca sa nu mai cadem pe jos, unii sa nu aiba handicap [etc]. Numai ca pe mare, sa nu existe raul si sa inteleaga cei lalti cum o ducem cu prietenia.

| simonanegru271207 a răspuns:

La toata viata mea

| Updew explică (pentru Ana10000100):

Frumos raspunsul tau dar aici nici toti banii din lume nu ar ajunge pentru a schimba mentalitatea oamenilor. Intrebarea mea era: daca ai avea 20.000$...ce ai schimba in jurul tau cu ei? Ce ai imbunatati? Nu stiu... poate ceva in orasul tau ori poate ceva la nivel national!

| Updew explică:

Pepsi da un refresh vietii urbane!

| angela111 a răspuns:

As da un "refresh" la momentul cand m-am indragostit de un baiat mai mic ca mine cu 9 ani! Am ajuns sa ma casatoresc cu altul, culmea...mai mare ca mine cu 9 ani, dar inima mea va ramane mereu la pusti. Pana si azi fiind casatorita, pustiul se lupta sa fim impreuna dar nu stiu de ce, cred ca nu vom avea nici un viitor. Urasc ziua cand i-am rapit inocenta pustiului sad

| Updew explică (pentru angela111):

Ma scuzi dar esti off topic. Ce treaba are raspunsul tau cu ce am intrebat eu?

| angela111 a răspuns (pentru Updew):

Imi cer scuze daca raspunsul meu ti s-a parut off topic! Eu nu as schimba nimic in jurul meu ci doar un moment din viata! Daca deranjeaza raspunsul meu sterge-l te rog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le-as da delete rromilor

| wadaa21 a răspuns (pentru Updew):

Hmm,nu ca nu asi avea nevoie de bani,dar consider ca sunt alti care au nevoie de ei mai mult ca mine,asa ca faptul ca pot face un om sau mai multi sau de ce sa nelimitam la o specie, putem incude si necuvantatoarele. fericit\fericiti e mai mult decat suficient pentru mine, asa schimbam si lumea oferind o lectie ca nu trebuie sa fim egoisti... Sper sa nu intelegi gresit mesajul meu.nu e vorba de fatada ci de omenie

| Updew explică (pentru angela111):

happy Nu, cum sa il sterg. Ar fi frumos sa poti schimba momente happy

| Updew explică (pentru Updew):

Wadda, cred ca aceasta este si intentia celor de la Pepsi! Un proiect care sa ajute o persoana a schimba ceva in jurului lui.

| dacia63 a răspuns:

Daca asi putea sa schimb ceva asi elimina comertul in toate formele
asi crea numai depozite de unde fiecare persoana si-ar lua tot ce i-ar fi necesar pentru a trai fara lipsuri materiale,indiferent daca contribuie sau nu sau in ce masura, la crearea bunurilor materiale puse la dispozitia tuturor, societatea umana continuand sa produca si sa progreseze (stiu ca e o utopie dar asta asi schimba eu)