Dragilor,
A mai trecut un an, cu bune și cu rele, un an atipic pentru noi toți și sperăm că ați ajuns la finalul lui sănătoși.
Așa cum v-ați obișnuit în această perioadă alegem Userul Anului! Deși nu a fost un an așa cum ne-am fi așteptat, măcar să îl încheiem într-o notă de normalitate. Mie una, mi-e cam dor de ea!
Așadar, dăm drumul la nominalizările pentru Userul Anului 2020 până pe 23 decembrie inclusiv.
Condițiile nu s-au schimbat prea mult:
- să fi avut în ultimul an minimum 30 de răspunsuri pe lună pe o perioadă de cel puțin 6 luni.
- răspunsurile de la Trivia/Amuzante și Conversații nu sunt luate în considerare, iar cei care au deja acest titlu nu mai pot fi propuși.
Vă așteptăm comentariile cu numele userului pe care voi îl considerați că ar merita să fie Userul Anului 2020. Puteți face câte propuneri doriți atât timp cât sunt respectate condițiile de mai sus.
Când s-a încheiat etapa de propuneri, vom analiza și vom valida membrii apoi va începe procesul de votare până pe 6 ianuarie.
Premiul e unul surpriză din magazinul de premii și vom mai acorda înca un unul pentru cel mai activ nou membru TPU.
Să curgă propunerile!
PS. Aștept si autonominalizările
Nu prea cred1
Ma gandesc ca admin analizeaza putin activitatea! Insa e greu sa analizezi activitatea activitea a 20 de insi intr-un timp scurt si doar o persoana.
Una e lasi 50 de raspunsuri irelevante,alta e sa fii propus, alta e sa te gasesti pe lista nominanizarilor!
Din cate am inteles, premiul va unul din magazinul de premii.
Deci, mai usor ar sa dai raspunsuri UTILE, sa primti monezi si sa iti cumperi ceva din magazin!
Să crezi tu! Monezile lor EXPIRĂ. Și au grijă să nu dea prea multe la rând, ca nu cumva să poți aduna destule ca să le și poți folosi.
Stiu! n plus se dau doar 3 monezi pe zi!
Daca s-ar tine seama de toate momezile castigate.ar mai multe solicitari si s-ar goli visteria mai repede!
Pentru mine ramane(inca) un mister pe ce criterii se dau acele monezi!
Intr-un fel imi pare rau ca m-am certat cu CookieDog. Daca nu isi schimba numele poate era si el pe lista.
Au anunțat câștigătorii? Când?
Cine este cel mai activ nou membru TPU?
Sau https://www.tpu.ro/utilizator/abxjrz
nu stiu sigur
dar din nominalizari cred ca e doarbogdan castigatot
adry pe locul 2
Anul trecut s-a anunțat oficial câștigătorii si chiar si numărul de voturi a fiecărui candidat. Anul acesta s-a anunțat?
Nu s-a anuntat nimic, Ray doar a presupus
Probabil o sa anunte de maine, sau in cursul saptamanii.
Poate au avut si oamenii vacanta, nu este nicio problema
Maine anisoara se va anunta, eu nu am spus ca stiu si ca deduc din nominalizari, anul trecut a fost tot asa, luni sa declarat castigatorul
Încă aștepți răspunsul meu într un an de zile, doarbogdan Anișoara fata cu întrebările despre Dumnezeu
Atotstiutorul întreabă:
TPU.ro întreabă:
anonim_4396 întreabă: