| gabrielutzu a întrebat:

Bine, am inteles:
Daca nu sunteti de acord ca acele criminale care isi omoara copii in pantece cu buna stiinta si fara nici o remuscare sa faca inchisoare prin lege, am inteles.Ca vor ramane actualii sau viitorii copii pe drumuri, ca vor fi mai mult copii abandonati, etc, etc...de acord.desi eu cred ca o lege pentru pedepsirea cu inchisoarea a avortului ar fi foarte buna in continuare.

Insa daca prima varianta nu este agreeata, vin cu CEA DE-A DOUA:
Si aici nu cred ca ma mai poate contrazice cineva...
1.De acord ca o femeie care si-a omorat copilul cu sange rece, in propriul corp, nu mai poate prezenta garantia ca ar fi o buna mama si ca va avea grija de un eventual viitor copil cu grija si atentie? De acord, dupa parerea mea.Cine tradeaza sau ucide o data sunt sanse foarte mari sa o faca si a doua si e a treia oara.
De altfel marea majoritate a criminalelor nu s-au limitat numai la un singur avort ci au continuat.
Si atunci ce mai simpla, usoara si fara de urmari solutie, care Nu pune viata femeii in pericol si nici nu o ameninta in a o despartii de eventualii sai copii.
Solutia este:HISTERECTOMIA PRIN LEGE A TUTUROR CELOR CARE FAC AVORT, MAI PUTIN CEL INDICA DE CATRE MEDIC, in cazul anumitor afectiuni medicale grave.Mai pe romanesteSCOATEREA PRIN OPERATIE A ORGANELOR GENITALE FEMININE FOLOSITE LA PROCREERE(overe, uter). Adica fata sau femeia va putea face sex de atunci in colo fara nici o restrictie, doar ca nu va mai putea naste(deci nici face avort-crima). Simplu si eficient.
Si doar in cazul in care se va opune interventiei chirurgicale, sa fie pedepsita cu inchisoarea.
Si atunci astfel de fete/femei, nemaiputand naste, atunci cand le vor veni mintea la cap si vor vrea sa creasca un copil, se vor indrepta (vrand-nevrand) catre centrele de plasament pentru adoptie, si astfel se va rezolva(macar in parte) si problema copilor abandonati.
Buna ideea mea, nu?
Ar merita o dezbatere publica, eventual adunate un anume nr de semnaturi si trimise spre dezbatere publica?
Sunt sigur ca, cu putina reclama as strange semnaturile, exista enorm de multe femei(si barbati) care atunci cand aud cuvantul "avort la cerere" li se face scarba...

Răspuns Câştigător
| pppaaauuulllaaa a răspuns:

Eu una il sustin pe gabrielutzubig grinbig grinbig grin

cand ii face nu se gandeste la consecinte...scapa repede de ei
doar ca nu poate vorbi nu inseamna ca nu il doaresad
ganditi-va ca AVORTUL=CRIMA

43 răspunsuri:
| AllenTJ a răspuns:

Hitler 2 esti tu tati laughing

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Uite, eu propun o lege ca toti care au probleme de cap si sunt frustrati sa faca inchisoare pe viata si sa li se scoata creierul pentru a se face studiu pe el, ca pe viitor sa nu mai fie probleme de acest gen.
Ei uite ca eu te contrazic. Eu am facut 2 chiuretaje pana acum si am si un copil la activ da nu l-am omorat pana acum si este si foarte bine educat. Ce zici de pleonasmul asta (pe care tu il sustii)? Nu stiu daca voi deveni o criminala. Dar tu ai taiat vreo gaina pana in prezent? S-ar putea sa fii criminal. Sau asta nu se pune? Eu cred ca persoanele care au probleme deviante de comportament ar trebui sa-si faca Histerectomie pe creier. Pai cine esti tu sa te bagi in viata cuplurilor care au ales ce sa faca cu viata lor?
Nu ca s-ar si intampla prostiile ce le indrugi, dar daca tu continui in felul asta s-ar putea sa o iei si pe maica-ta la bataie. Pe Dansa ai intrebat-o daca a facut vreun avort pana ce sa te nasti tu?

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

"Da tu Pupimik te gandesti la saracii copii nenascuti, plini de sange, care tipa in timp ce sunt taiati ca purceii si facuti bucati?

TU MACAR STI CE INSEAMNA UN AVORT?

DESTEPTII CARE MA CONTRAZIC STIU CE INSEAMNA CU ADEVARAT UN AVORT? Au vazut ei vreodata pe viu asa ceva? Banuiesc ca nu, doar gura e de ei...

Eu am avut ocazia sa fac practica intr-un spital de ginecologie si ceea ce am vazut m-a umplut de oroare si scarba.Am auzit un tipat la un moment dat, unul ascutit, plin de durere, de frica, de frica de moarte.Si nu cred ca poate exista ceva cu care sa il pot compara. Dar in momentul ala, ceva m-a oprit, nu stiu ce, sa nu ma ridic si sa-i "aranjez" atat pe criminal cat si pe criminala.

Oh, ce as vrea, dragi sustinatoare ale avorturilor, sa va duc macar 5 minute intr-un astfel de loc, sa nu mai puteti dormi bine catva timp de atunci incolo...Deci daca este sa pun in balanta viitoarea "cariera" a unei pipitze de 14-15 ani si ororile pe care le-am vazut atunci (oricum "mamica":laughing nu avea mai mult de 17-18) atunci va spun direct ca ma c. c pe cariera ei, dupa fapta si rasplata!

O astfel de fiinta nu mai are dreptul sa fie mama! "
Uite, mi-am permis sa te citez, sper sa ma scuzi.
Un avort facut dupa 4 luni, s-ar putea sa fie considerat crima. Daca e facut la 6 luni cred ca intr-adevar simte ceva avortonul si incepe sa tipe(asa cum spui tu), dar la 6-7 saptamani? E doar un punct.Nu e format nimic.
Da scuza-ma vrei sa te faci medic ginecolog? Eu stiu ca nu sunt tare la astfel de lucruri si stau deoparte, i las pe ai mai tari. Tu? De ce nu ti-ai ales o meserie de procuror daca esti asa de inversunat pe viata? Caci cu atitudinea ta poate faceai ceva cu justitia. Sau esti bun doar sa dai din gura pe site-uri?

| buburutza a răspuns:

Baiete sfatul meu este sa mergi la un psihiatru sa te controlezi la ``mansarda``. Sigur ai ceva!

RaduCiocan
| RaduCiocan a răspuns:

Dupa aceeasi logica, atunci hai sa sterilizam si barbatii ca si asa pamantul este suprapopulat si toti sunt niste pacatosi, nu?

RaduCiocan
| RaduCiocan a răspuns:

Daca Dumnezeu a creat organismele, atunci trebuie sa dea socoteală pentru extrem de multe eşecuri. De exemplu, 20% din sarcini se sfirsesc prin avorturi spontane. Dacă asta e o anatomie inspirată de divinitate, atunci, Dumnezeu a provocat cele mai multe avorturi.
http://www.tlp.ro/2009/05/hobby-dumnezeiesc-avorturile-si.html

| yasminna a răspuns:

Vinovat pentru aparitia unei sarcini nedorite este si barbatul, deoarece din samanta sa apar copiii iar daca el nu are suficienta minte sa se protejeze pe sine sau pe partenera sa atunci se ajunge si la astfel de acte... Dumnezeu are grije de fiecare in parte, si stim foarte bine ca si biserica condamna astfel de *acte*. Dupa fapta si rasplata, noi suntem prea mici pentru a judeca. DA nici eu nu sunt de acord cu avorturile la cerere, si intr-adevar sunt femei care dupa primul avort nu se mai opresc si continua seria avorturilor... dar ele sigur platesc pentru asta... din pacate uneori cu viata lor.Este o lipsa de educatie, ignoranta le mananca... E suficient ce le da Dumnezeu.Noi de ce sa mai intervenim? As vrea sa te intreb daca ai copii sau daca tu mereu ai folosit un prezervativ? Nu este numai grija femeii sa se protejeze ci si a barbatului.Deci sunt in egala masura la fel de vinovati.Baga-i si pe ei la puscarie sau taiei organu...

| Raluca_7548 a răspuns:

Esti bolnav!straight faceDu-te ma nene si te trateaza undeva. Tu ai citit inainte sa trimiti intrebarea? Ce femeie ar fi de acord cu asa ceva. logic ca niciuna.nu stiu cum sa-ti spun. dar unii le pun in carca unor fete de 14-15 ani un copil.violandu-le.ele o sa faca avort.si aici ar trebui judecati cei care fac asa ceva(barbatii) si nu bietele fete care sunt nevoite sa faca avort...nici unele fete nu sunt sfinte.Proaste idei!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma nene te intreb si eu si te rog sa-mi raspunzi. unde incepe crima? cand faci laba si-ti arunci samanta pe pereti? sau cand femeia face avort? scuze pentru expresia licentioasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU! NOI AM INTELES! tu stii foarte bine ca nu e posibil ceea ce ai scris, nici macar nu gandesti asa, dar cum azi e luni si tu nu ai ce face... daca tot esti atat de sigur "ca, cu putina"reclama iti vei strange semnaturile -ce mai astepti? treci la treaba, nu mai sta pe TPU sa iti pierzi vremea cu noi si cu ideile noastre nelucrative!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu erai bun daca te nasteai mai demult.Cred ca ai fi fost prieten bun cu Hitler.Iti e usor sa vorbesti fiind barbat.
Dar gandesti ce ai spus?
Si subscriu la ceea ce a spus pupimik... se intampla accidente chiar cand te protejezi.Asta inseamna ca la o varsta frageda trebuie sa cresti un copil? Nu ma refer la femeile adulte care au un sot langa ele si posibilitatea de a creste un copil. Apoi, daca pe partener tau nu il f*** grija de copilul ala. ce faci?
Barbatii se spala foarte usor pe maini de tot ce se intampla.
Si sa te intreb ce ai face daca ai pune in aplicare chestia asta si ai avea o situatie de genu': o femeie violata ramane insarcinata.Va trebui sa nasca copilul? Sa isi aduca aminte toata viata de ceea ce s-a intamplat? Nu mi se pare corect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.Partea cu adoptiile este foarte buna. Ar trebui instituit un prpgram prin care viitoarele mame care nu-si pot creste copii din motive obiecte sa-si poata da copii spre adoptiie celor care i-si doresc copii si nu popt avea.Cat despre histerectomia obligatorie a celor care i-si ucid prunci ne-ar sari toate organizatiile in cap., in virtutea unei asa-zise libertati... oricum Dumnezeu pedepseste aceast pacat aici, pe pamant...:cancerul genital, de san, moartea urmatorilor copii sau copii cu boli grave sunt numai cateva din consecintele avortului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga deci suferi cu capul.Stii cati barbati sunt care nu ii intereseaza decat sa se simta bine, iar apoi este problema femeii ce face mai departe...Normal...Iti e usor sa vorbesti ca nu stii prin ce trece o femeie cand se stie singura intr-o astfel de situatie. Du-te dracu la psihiatru nebunule care esti ca e plina lumea de voi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Forte buna gandire ta sunt de acord cu tine.