| Artemiss a întrebat:

Cand ai plans ultima data si de ce?

Răspuns Câştigător
| hailasa a răspuns:

Ieri pentru ca mi-a dat fratimiu 3 palme la fund(17 ani)dar avea si de ce sa mi le deabig grinam sunat-o pe gagica lui si i-am spus ca ii e foarte rau si plange si e galben la fata, si ea a spus sa sun la salvare si a venit si ea(normal ca nu am sunat la salvare)(parea amuzanta farsabig grin)s-a enervat si mi-a scapat 3 palme la fundbig grin in locul lui dadeam mai multebig grindar oricum nici nu le simti dar am plans si am zbierat de necaz pana si-a cerut scuze:->si l-am iertat, si oricum nu ii mai facusem ceva rau de mult, ultima data imi amintesca ca trebuia sa faca nu stiu ce proiect la scoala si dupa ce la terminat s-a dus sa manance si eu ma uitam la proiect la cat de ciudat e si am varsat un pahar cu apa pe el(din gresealano talking)dar pentru el n-a contact si mia mai dat tot 3 palme la fundsaddar tot il iubescbig grin

37 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Acum catvea zile... mi-am amintit de cea mai buna prietena a mea care s`a mutat...totul e schimbat fara eastraight face

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Acum 1 lunahappyAm avut o cearta cu prietenul meu si nu mi-a placut deloc. Dar ne-am impacat love struck

| Psihoyounger a răspuns:

Azi. M-a durut maseaua. Dar i-am venit eu de hac... am scos-obig grin Pacat ca ma mai doaere putin locul... dar va trece...

Bafta!

Psihoyounger

| SweetCandy a răspuns:

Ieri...sunt momentan despartita de prietenul meu si mi-e foarte dor de el...crying...il iubesc din toata inima mea...sad

| Mwhahahaa a răspuns:

Ultima data am plans alaltaieri tongue

Pentru ca, mi-am amintit de o prietena foarte draga mie, pierduta pe veci... crying

Tu cand ai plans ultima data si motivuuul?

smug thinking

Adio`sz :*

By A`ndOtsza

| Leea1234 a răspuns:

Acum 10 minute!
am vazut un filmulet pe youtube, trist!

| Chocolate a răspuns:

Alaltaieri ca nu vine nimeni cu mine la amre si trebuie sa merg eu cu parintiisad

| Klara a răspuns:

Ultima data am plans cand a murit Michael Jacksonlaughing

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ieri, pentru ca, din cauza unei sincope informatice, mi-am ratat excursia la Paris. crying

| Artemiss explică:

Pe 20 iulie...trecusera 4 zile de cand ne despartisem si era ziua lui, si nu era langa mine...

| buburuzAndreea a răspuns:

Ieri. Am plans de nervi ca nu pot sa fac scoala de soferi din cauza "crizei financiare" din familie. Pffff, ce nedrept!

| Elly4all a răspuns:

Ieri cand am ascultat o melodie si m-au luat amintirile.

| PauLa.M a răspuns:

Acuma 3 ore. mi-am amintit de fostul meu prieten.si de clipele petrecute impreuna. dureros.

| kitty_8919 a răspuns:

Ultima data am plans saptamana trecuta cryingcryingcrying deoarece am avut o zi tare proasta si m-am gandit doar la lucrurile rele care mi sau intamplat.

| Jonsdottir a răspuns:

Azi laughing ma dureau ochii de la soare si nah laughing hai sa pis ochii

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Azi, pentru ca m-am saturat de certuri, pentru ca nu destul de multumita de mine, pentru ca s-au strans prea multe si am rabufnit deodata crying.
ps:si pentru ca e urat afarasad

| cotzobel a răspuns:

Aseara.ma uitam la filmul The notebook si la una din scene am inceput sa plang gandindu-ma la cat de puternica e, cateodata, iubirea si pentru persoana iubita merita sa faci orice sacrificiu.

| Ellena a răspuns:

Utima oara am plans ierisigh

din cauza unor amintiri...am ascultat cateva melodiistraight face...

dar tu?

| Andreea_8014 a răspuns:

Azi(jucam un rol si.trebuia sa plang.)

| soricica a răspuns:

Ieri...cand am aflat ca uby [:X] pleaca o luna in strainatatesad

Răspuns utilizator avertizat
| Misterious a răspuns:

Ieri .de ziua mea smug super.

| RamonaMn a răspuns:

Am plans astazi pentru ca mi-am amintit de prietena mea cea mai buna straight face care a plecat pentru totdeauna in Italia. sad Mi-e tare dor de ea.Era ca si sora mea si acum...

| nickname.a.plecat.de.pe.tpu a răspuns:

Acum doua secunde. De ce? Pentru ca nu mi-am adus aminte cand am plans ultima oara si am crezut ca te superi daca nu-ti raspund la intrebare. laughing just kidding big grin O zi buna! (fara lacrimi) big grin

Răspuns utilizator avertizat
| diiiiiannnnaa a răspuns:

Acum ctv minute laughing pentru ca nu a vrut mama sa mai iasa sa ne plimbam pe faleza laughing si mi-a vnt in minter k daca aveam prieten acum nu ma mai plictiseam si aveam k cine sa ies laughing

| deiutza_9183 a răspuns:

Acum cateva saptamani deuarece ma enervat putin pretenu

| Guitarlove a răspuns:

Ieri seara, din cauza faptului ca baiatul pe care`l plac zice ca nu ma place. oh go on, dar face semne ca i`ar place de mine! Dar. asta mi-a dat putere happy!

| alexandra_1780 a răspuns:

Aseara am plans pentru ca imi este tare dor de parintii mei care sunt in Romania

Întrebări similare