| AntoniaSmile a întrebat:

Cand vine justin bieber in romania?

Răspuns Câştigător
| robert1239 a răspuns:

Oricand. Daca imi dai funda ii dau un bip si vine.smug

311 răspunsuri:
| maria11579 a răspuns:

Am inteles ca vine in aprilie 2011.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma doare fix in trei litere si cred ca la fel ar trebui si pe tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vb cu el la tel si vine azi pe la 10 rolling on the floor ce intr prosteasca

| •.•°..::paffy::..•.•° a răspuns:

Daca te intereseaza deja este in Romania happy

| TititiAlle a răspuns:

Anul asta. happy

| oVeveritzaDulcexD a răspuns:

Cand va termina de facut pachete pentru orfanii de la noi din tara laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sar putea ca in primavara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut.sunt ansrada si sunt verisoara de al 2 ilea cu jeastin finnca ...sora mea vitrega e sora lui jastin daca ma credeti credeti-ma daca nu nu ma credeti o sa vb cu el si aflu eu cevawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca ar veni si chiar daca ar veni, nu as avea norocul sa-l cunosc. TE UBI MULT DIN TOT SUFLETUL.

| croowlymi a răspuns:

Cand moare ombladon, freakadadisk si cheloodevil. atunci poate vine si el p`aici, dar inca raman cativa care sa-i rupa picioarele

| Gaby10 a răspuns:

Am vazut la stiri ca vine in 2011, dar nu stiu cand ca nu am ascultat tot materialul, intra pe site-ul antenei 1 si cauta! Sigur ai sa gasesti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasal pe justyn ca sasa i un batran cu mascatonguetongue sasa nu i dragut mai bine sa vina rihanna sau sakira sau chiar hanna montata nu imi place de ea da mai bine decat justyn phbbbbt>:phbbbbtphbbbbtphbbbbt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand va dori sa moara happy cu siguranta antifanii ii vor face aceasta placere =]]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand vine sa ajute copiii saraci din Romania! Sau cel putin asa am auzit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa speram ca niciodata thinking

| Smileisfree a răspuns:

A zis azi la stiri ca Justin Bieber vine anul asta in primavara happy

| evelina_3448 a răspuns:

Vine in data de 23 februarie 2011.Crede-ma ca am intrat pe google, mi-a luat mult, dar macar am gasit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin nici n-a pomenit ca vine in Romania a zis ca v-a trece dar peste mult timp.

| funxhouse a răspuns:

Sa speram ca niciodata happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primavara asta ( 2011 ) :X:X:X...Il iubesc si sigur ma duc la concert...Ne vedem acolo!

| Zăpăcita_7844 a răspuns:

Hei! Am auzit ca Justin Bieber vine in Romania in aprilie, sa dea un concert si sa ajute copii orfanilove strucklove strucklove struck

| DoarEU_8714 a răspuns:

NICIODATA e atat de prost incat merge doar la prosti de-ai lui. Si canta doar pentru. prosti ca si aia care il asculta. tongue

| Eღilia62 a răspuns:

Cand a zbura porcu'!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am aflat ca vine in ilnie pe 7 si va veni va spun sigur

| Florinaa14 a răspuns:

Buna! acest mesaj e scris pe data de 3. 1. 2010 luna aceasta sau luna viitoare vine in Romania la Bucuresti sper sa iti fiu de ajutor eu am auzit asta la talevizor dar scrie si pe Google numai daca vrei sa cauti poti gasi dar sa stii ca se gaseste foarte greu si pe Google sper ca am fost de ajutor :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt un fan Justin Bieber! Dar pustiul asta va veni in Romania doar pentru ca l-au impresionat orfanii romani! Nu cred ca va face un concert, dar in schimb s-ar duce la orfelinat! Eu chiar mi-as dori sa vina!:X:X:X

| Al33 a răspuns:

O sa vina atuncia cand o sa stie sa cantelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Biber o sa vina in Romania cand o sa invete sa cante!

| Denii_9415 a răspuns:

Mââine.thinking Am vorbit eu cu el. Am idu` lui ala bun. Ca mi-a dat web. Deci, mâââine, yhahaaaaaalove struck.

Întrebări similare