Cand va avea el chef.Asteapta si vei vedea si eu sunt fana si as da price sa il mai vad inca odata pe JB!
Dabea astept sa vina, sa speram ca are bani de spitale copilasu asta poponar, copil fara creier facut pentru alocatie si ajuns din cauza generatiei asteia proaste care nu stiu ce e aia muzica a ajuns mare. Fetele... ce sa le faci, ce vedeti ma la poponaru asta, am un coleg care arata de x10 ori mai bine ca el am colege care zic ca sa incerce biberon la ele ca il omoara si asta e true.Pe scurt Justin Biberon o sa vina in Romania si o sa ajunga in spital
Numai vine. I-a ramas flegma in gat si numai poate canta =) o dat drequ in el
Pana vine JB, in Romania, toti fanii lui o sa treaca de varsta de 10 ani.In concluzie, o sa vina degeaba!
Justin Bieber a facut multe gesturi de caritatebin ultimul timp, si a decis sa ajute si copiii orfani din Romania. "In Romania sunt foarte multi orfani, care nu primesc niciun fel de dragoste, nici macar imbratisari. Lucrul acesta ma intristeaza profund", a explicat Bieber. "Mi-ar placea sa pot merge acolo sa ii imbratisez!", a mai spus el.
Deci va veni in Romania, nu se stie inca exact cand. Si este imposibil sa nu dea si un concert aici, nu?
Daca vrei mai multe detalii: http://www.utv.ro/......n-romania/
La TV a zis ca vine la anul sa ii ajute pe copiii fara parinti.
Bineinteles ca a auzit de Romania, nu stiu de ce toti credeti ca Romania este o tara uitata de toata lumea si de care n-a auzit nimeni. Daca noi am auzit de toate tarile mici cum ar fi Macedonia sau alte tari de rahat, asa a auzit si el de Romania.
Si ce care au zis ca vine atunci cand va invata sa cante. Cand voi veti avea majoritatea melodiilor in topuri, milioane de fane/fani din toate tarile din lume, atunci veti pute spune ca Justin Bieber e un bou care nu stie sa cante.
Am promis oamenilor de pe arcadeprehacks ca o sa-l lovesc cu un battleaxe si asa voi face
Pai...va veni anul acesta[2011]. dar nu stiu daca va sustine concert pentru ca am inteles ca va veni ca sa ajute orfanii:X... funda?
Aoloo sper sa nu vina asta strica toata inustria de melodii tot rappu e la putere