| AntoniaSmile a întrebat:

Cand vine justin bieber in romania?

Răspuns Câştigător
| robert1239 a răspuns:

Oricand. Daca imi dai funda ii dau un bip si vine.smug

311 răspunsuri:
| FanMJJ a răspuns:

Cand o sa se termine tanar si nelinistitwinking

| DarkDream a răspuns:

Vine el asteaptal numa ca o sa vina pana face 50 de ani si atunci o sa vina iti zic eu laughing

| Mentaaaaa a răspuns:

Eu sunt anti justin bieber dar vreau sa vina pentru ca avem atatia mafioti in tara asta incat il vor ucide laughing si asta va fi primul lor lucru bun facut in viata. Abia astept sa merg la inmormantare laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand o sa afle ca exista o tara Romania.laughing

| razvix a răspuns:

1 justin biber vine aici sa ajute copii fara parinti{dorinta lui de a tine un copil fara parinti roman in brate }
2 daca vine roagal u sa invete sa cante"laughing
3 daca mai puneti intrebari din astea macar spuneti de talente nu de JBiberon asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jb nu o sa vina nici o data. asa sunt si eu ca tine. dar nu fan jb urasc jb... I loVe LiL'Wayne. Lil Wayne Best Rappher alive cine stie cunoastewinking? Apropo nou suntem fani la niste persoane normale ca noiwinking nu is dumnezuwinking

| XCamiX a răspuns:

Nu au dat data. oricum, anul astahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt pe aici care sunt invidosi pe el. adica il faceti gay si femeie sau nu stiu cum. Dar ati vrea sa aveti si voi macar 1 % din fetele care ar omora sa fie cu ellaughing asa ca shh

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ar veni...probali as veni si eu la concert, dee... nu as rata ocazia sa arunc cu ceva in el.as alege un cd cu Metallica probabil St.Anger.sau Master of Puppets, poate lar si asculta si ar auzi si el ce e aia muzica adevarata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vinelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru binele lui, mai bine nu ar veni...De ce? Pana vine el noi ne facem o armata si un partid { AntiJB} si ii facem noi ceva cu tancurile smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prostul ăsta este un " cântăreț" care a ajuns faimos cu ajutorul altui artist rolling eyes El a contribuit cu "vocea sa [ne]masculină"... Dacă ar veni, pfff rolling eyes Cred ca s-ar prăbuși Casa Poporului, ar muri maidanezii de tortură {fonică}, și-ar da Băse demisia (ei, asta ar fi ceva thinking)... Ce să mai, ar muri toată țara, în afară de cei din Armata AJB și cei de la conducerea partidului AntiJB laughinglaughingrolling on the floor

| Qxigen a răspuns:

Abia astept :X. Am un stack de grenade in beci, pe iubita mea "Loraine" langa mine(Yugoslavian M76 Sniper Rifle, 8MM) mai trebuie sa cumpar niste gloante si sa vina de fapt cred ca ar fi mai sigur un stack de c4. Pana vine ma hotarasc euhappy.

| Marisella a răspuns:

Cel mai probabil Justin Bieber va veni in aprilie 2011!:X

| lavinia98 a răspuns:

Justin Bieber o sa vina in Romania. nu se stie cand dar uite aici : In Romania sunt foarte multi orfani lipsiti de afectiune, care nu sunt niciodata magaiati sau iubiti. Vreau sa ajung cumva la ei si sa ii strang in brate`, spune Bieber intr-un interviu pentru CNN.;) si ca sa vezi si mai multe intra aici : http://www.bestmusic.ro/......93149.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreaba pe cineva de la televizor laughing)

| daηă a răspuns:

Cand adormi tu...in vise laughing oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu poate nu vine
ca n-are bani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Odata cu lady gaga

| vladvlad23 a răspuns:

Sa ramana acolo ca a primit o sticla in cap nu cred ca mai vrea mai mult de 200.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ne intereseaza...laughing

| Alexxutsa a răspuns:

Never ever laughing

| vanny2000 a răspuns:

I love Justin Bieber and he's songs! Nu stiu cand vine dar abia astept!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey! Eu sper sa vina Justin Bieber in Romania...:X il ador

dar site-urile spun cu totul alkva

da' daca vine spre sa te vad la concert glmhappy

Andreea...ma semnez!

| minnieee a răspuns:

Sper sa nu vina :-s.Ca va fi o nebunie mai mare decat a fost la Rbd aia.Nici nu-mi pot imagina, saracu' va fi omorat de fanelaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate am inteles la primavara:X

| ViViAnALaNa a răspuns:

Ha ha ha ha laughing. Nu sunteti in pas cu zvonurile...Are 17 ani si i s-a ingrosatr vocealaughing Deci daca vine va face playbacklaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La televizor a spus ca va veni in primavara.

| Adiinna a răspuns:

In martie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand invie MJlaughing

Întrebări similare