Vine el asteaptal numa ca o sa vina pana face 50 de ani si atunci o sa vina iti zic eu
Eu sunt anti justin bieber dar vreau sa vina pentru ca avem atatia mafioti in tara asta incat il vor ucide si asta va fi primul lor lucru bun facut in viata. Abia astept sa merg la inmormantare
1 justin biber vine aici sa ajute copii fara parinti{dorinta lui de a tine un copil fara parinti roman in brate }
2 daca vine roagal u sa invete sa cante"
3 daca mai puneti intrebari din astea macar spuneti de talente nu de JBiberon asta
Prostul ăsta este un " cântăreț" care a ajuns faimos cu ajutorul altui artist El a contribuit cu "vocea sa [ne]masculină"... Dacă ar veni, pfff
Cred ca s-ar prăbuși Casa Poporului, ar muri maidanezii de tortură {fonică}, și-ar da Băse demisia (ei, asta ar fi ceva
)... Ce să mai, ar muri toată țara, în afară de cei din Armata AJB și cei de la conducerea partidului AntiJB
Abia astept :X. Am un stack de grenade in beci, pe iubita mea "Loraine" langa mine(Yugoslavian M76 Sniper Rifle, 8MM) mai trebuie sa cumpar niste gloante si sa vina de fapt cred ca ar fi mai sigur un stack de c4. Pana vine ma hotarasc eu.
Justin Bieber o sa vina in Romania. nu se stie cand dar uite aici : In Romania sunt foarte multi orfani lipsiti de afectiune, care nu sunt niciodata magaiati sau iubiti. Vreau sa ajung cumva la ei si sa ii strang in brate`, spune Bieber intr-un interviu pentru CNN.;) si ca sa vezi si mai multe intra aici : http://www.bestmusic.ro/......93149.html
Sa ramana acolo ca a primit o sticla in cap nu cred ca mai vrea mai mult de 200.
Sper sa nu vina :-s.Ca va fi o nebunie mai mare decat a fost la Rbd aia.Nici nu-mi pot imagina, saracu' va fi omorat de fane.
Ha ha ha ha . Nu sunteti in pas cu zvonurile...Are 17 ani si i s-a ingrosatr vocea
Deci daca vine va face playback