Salut... S'au inchis multe servere private...stiu ca mai este deschis tot asa metin35 server privat...sunt 4 bonusuri cu 200% Exp, bani si inca 2 bonusuri dar numai stiu ce erau ca erau in chineza...site0ul www.metin35.com
Ma, intra pe www.funmt2.com.
E pe italiana dai tare, e server privat, cresti repede, pica cete 5000 yang la caini, iti da sabie + 9 leu + 7 coif de 21 +7.Scut de 21 +7, cal armat de la lvl 1!
Eu zic www.funmt2.com ai de toate si are niste bonusuri imposibile 35% bonus si 3000Hp iteme care le gasesti pe jos V2 bitele la neg de diverse pentru v2 Xp imposibil in 5 ore faci lvl 60 pica inele de xp chesti la metine, papuci cu 30% move ti da la inceput perle la magazine rib +9 fms +9 50k :-ooo deci ce sa mai zic...
Daca vreti sa jucati pe longju mai este liber intrati pe www.longju.eu va spun n-aveti ce sa pierdeti
Joaca pe www.funmt2.com e naspa ca e cam mereu full acum nu stiu ce are cresti prtin mai greu dar la inteme good la fierer e 70% de la lv 1 iti da arma de lvl 1 +9, armura de 26+7, pantofi sa mergi repede fara limita de timp, cal de lvl 21 de la lv 5 il chemi, si multe alae eu am facut in 1. 30h llv 31
Joaca daca vrei pe www.metin35.com sau daca nu pe www.empireMT2.eu sau pe ZZYT2
Http://www.youtube.com/watch?v=J6YDcv-8Ads cel mai ratat server :)) intra sa vezi sa mor de nu:))
Salut daca vreti sa jucati pe server privat metin2 va recomand http://www.finalongju2.com/ eu sunt pe server 1 si este un server foarte bun;)numele meu din joc este (spikel)
Anonimul35 întreabă: