Salut... S'au inchis multe servere private...stiu ca mai este deschis tot asa metin35 server privat...sunt 4 bonusuri cu 200% Exp, bani si inca 2 bonusuri dar numai stiu ce erau ca erau in chineza...site0ul www.metin35.com
Fratilor daca vreti cont pe yt2sf server privat are cutiile sefilor la magazin(box) perle tot ceti trebuie exp 200% drop 200% e server sukar am tot +9 cu bonusuri de 2500 pv pietre +5 pe site gratis fac conturi pentru 3 euro... pentru. ca e destul de greu de facut id meu bebyto_cs care vreti add
Cand intru pe metin newlongju dc imi da eroare zice ceva de servar pls id meu adipop14 ajutati-ma
Trebuie sa aiba peste 8 caractere
Deci LoL metin2 ro e sux rau de tot jocu' am jucat juma de an si degeaba mi-a lasat un gust amar jocul prefer mai bine sa joc pe un servar private unde stiu ca nu o sa vina un player cu hack la mine sa imi zica ce varuso admin si ca imi iau ban daca il denuntz deci las-o in colo de treaba iulik14 daca vrei metin adevarat gaseste si tu servare de metin private putem vorbi la idd'ul only.rapp care este interesat de metin2
Http://www.zzyt2.com/main/reg.html e super smecher da nu puteti sa faceti cont e ff greu
eu am facut id mu va dau asa ca bafta