Salut... S'au inchis multe servere private...stiu ca mai este deschis tot asa metin35 server privat...sunt 4 bonusuri cu 200% Exp, bani si inca 2 bonusuri dar numai stiu ce erau ca erau in chineza...site0ul www.metin35.com
Cine stie sa imi fac cont pe Http://www.zzyt2.com/main/reg.html sa imi dea add la idu gabyy_gaby10.
Http://2009ms.com.Are un drop de iteme mare si in V2 nu ai loc sa mergi de nimfele+5+6sau de restul armelor si armurilor si in plus nu ai nevoie de materiale la fierar, doar yang.Si iti garantez ca o sa ai yang.
Pfff am un raspuns www.finalonju2.com acelasi privat carre multi il dau dar e o problema unde la teleporter e bugg... daca intri acolo acel character nu se va mai deschide nu stiu dc daca e cineva sa ma ajute id. mariusik_king_of_rapului plzzz help
Buna ziua as dori sa va intreb ceva stiti alt metin privat in afara de www.metin35.com? Multumesc.
Http://u1u1.net/ aici ii unu iti dai tu seama de tot item +9 full si nu prea is romani da totusi e tare
Daca vrei un sv privat intra pe http://www.finalongju2.com/,e in italiana, dar intelegi cate ceva daca stii ceva