Salut... S'au inchis multe servere private...stiu ca mai este deschis tot asa metin35 server privat...sunt 4 bonusuri cu 200% Exp, bani si inca 2 bonusuri dar numai stiu ce erau ca erau in chineza...site0ul www.metin35.com
Http://www.youtube.com/watch?v=3qT2lGnbtZw aici de unde poti lua serverul :P si cont :X:X:X
All daca vreti un adevarat server private www.funmt2.com. Pietre +6 la 10kk si grabei+5 8kk:))), un npc cu cal lv 21 merge si de la lv 1, hwang armour (armura de regea aparare 550:D)20kk la pescar.Se arunca arme epice si armuri lv 66 pe jos :)) deci e random drop:)) ce sa mai zic bft la lv! oo si rate: item drop 400% yang drop 400% exp 400%. Bye bye all si sper sa va placa!
Mha www.funmt2.com xD best private server e un nou NPC cu cal lv 21 de la lv 1:) + hwang armour(armura regelui) la pescar 20kk.{daca stai pana la lv 70 ai bani de ea:P ...asa. pietre +6 la negustoreasa, 10kk pitara grabei i 8kk.FMS, RIB LA NEGUSTOR. rate : all drop 400%. Mai usnt mici laguri da vor fi rezolvate curand. asa ca bft la lv!
Mha www.funmt2.com xD best private server e un nou NPC cu cal lv 21 de la lv 1:) + hwang armour(armura regelui) la pescar 20kk .{daca stai pana la lv 70 ai bani de ea:P ...asa. pietre +6 la negustoreasa ,10kk pitara grabei i 8kk.FMS ,RIB LA NEGUSTOR . rate : all drop 400% .Mai usnt mici laguri da vor fi rezolvate curand. asa ca bft la lv!
Uite. sa stii ca te salvez eu. am gasit acu un sv foarte beton cu bataliei partizan fms rib toate chestile ce s-ar putea misto si DGA in shop! ia daici site www.longju3-reloaded.com sa zici boda-proste;)
Daca vrei un metin adevarat.intra pe www.empiremt2.eu! e super adevarat. exp 500x.toata lumea are armura de rege.si tot la P. e super!
Andutzu05 întreabă: