| VaneS.sA a întrebat:

Ce inseamna `own`? straight face Vad mai mereu la hi5-uri comm la fotografii cu `vreau own` straight face si habar nu am ce inseamna...stie cineva?

59 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincera sa fiu de aia am intrat si eu sa vad ce inseamna deci nu am nici un raspuns pentru tine... sqz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai Daca cineva scrie own Deea INseamna Creeata de Deea, Adica ea o fqt poza tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Own=adica cineva sa isi scrie numele pe poza ta sau ceva de genul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

... ap si eu am cautat rasp. la OWN si. am vz la multe hi5 Baga OWn. sau vreau own...
cum ar fi Own la poza ta de la avatr adica o adori e preferata ta e a ta. own=al meuwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Own mai precis: Cand vrei o poza a lu X Y Z ii ceri own adica poza lui pers daca iti place

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi A Zice Own inseamna ca si cum ai vrea sa fie poza ta. iti place mult sau ceva in genu... straight face, din cate am inteles eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Own inseamna propriu poza lui\ei proprie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate omw nu own

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Own insiamnaa. al meu. [propriu]hee hee nu e neaparat sa fii facut aciaa. persuana pozaaa. oh go on daca itsii placee aciaa. pozaa. sau ce stiu i0 thinking ochii sau thinking ceva de genuu spui own la ochii love struck happy asta insiamnaa own.winking dar este fuarte usor oh go on puteai sa scrii pe net dictsionar romana-engleza. j scriai own si gasiai aql happy decat sa te faci de ras ca nu stii ce inseamnaa. raised eyebrowshappy wave

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate sunteti praf... own pe hi5 inseamna al meu, adica, gen:am o poza in care stau in copac si un prieten zice "vreau own" se refera ca el a facut poza sau el a avut ideea sau cu el erai in ziua aia afara...straight facevam dat un exempluhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamneee.nu stiti nimic. fat aasta nu intelege nimic din cei spuneti cu engleza voastra de ***! explicatii pe romaneste! own inseamna propriu.adika poza aia sa fie doar a ta.de exemplu eu am o poza si tu imi spui ca vrei own.atunci poza aia e doar a taa! ai inteles?tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mmm... own mai ales pe hi5 este a placea poza cuiva si, ii spui vreau own la poza cutare, adica vrei sa fie poza ta, dar ce nu stiu este de la ce vine, ca own cred ca e prescurtare nu?straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai bai decat se scrie asa nu inseaman ca trebuie sa faci ceva anume.nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti zice cineva comm own ...si scrii la descrie poza lui...(numele cerui care iti cere own ) adica poza care ii place

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi se pare o prostie toata chestia asta cu own p bune :I

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hm...cred ca daca cineva pune la o descriere ''own 'x' '', inseamna ca acea persoana (x) este o ruda sau un prieten drag, si are dreptul sa comenteze poza km vrea, sau nu stiu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Own inseamna adica ca ii placed poza asta si se refera la poza mea
Ai inteles

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca ii place mult poza si vrea sa o aiba si ia sau ceva de genu.oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci cant zice vreau un own de la tine se refere ca e creatia ei si vreau sascri mare ca e createa mea doar nu scrii creatia ei ci scrii vreau un own...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Own=a detine ceva. Dar atunci cand cineva spune la o anumita fotografie, inseamna ca i place o ''anumita '' parte a corpului, parului, tricoului si ar dori sa isi puna poza pe profil fiindca i place mult.Nu neaparat trebuie' sa-si puna poza, dar poate doar i place acea parte a ...ma rog(corp, haina.par.)etc. Sper ca te-am ajutat!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Own inseamna ii plk foarte mult poza si vrea sa fie a lui. si zice own. gen : own pe bluza. ii plk ft mult si vrea sa fie doar a lui big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai de exemplu cand vezi un comentariu 'vreau own' , inseamna ca acea persoana care a lasat comentariul ii place foarte mult poza, si vrea ca la descrierea pozei respective sa fie pus 'own pentru cutarica' . Adica acelei persoane care vrea own ii place acea fotografie si vrea ca poza sa-i "apartina", intr-un fel sau altul big grin. sper ca te-am lamurit :*

| Simooxd a răspuns:

Inseamna "al meu"
In contextul acesta de la hi5 cand multi spun "vreau own" inseamna ceva de genu "vreau ca aceea poza sa fie a mea"
Sau unii mai scriu la descriere de exemplu "Vanille owneaza"
Adica cel care a pus poza pe hi5 ii daruieste poza unuia care ii spune "vreau own"
Sper ca ai inteles.

happywinkinghee hee

| Andre_3311 a răspuns:

Pai de exemplu cand vezi un comentariu 'vreau own', inseamna ca acea persoana care a lasat comentariul ii place foarte mult poza, si vrea ca la descrierea pozei respective sa fie pus 'own pentru cutarica'. Adica acelei persoane care vrea own ii place acea fotografie si vrea ca poza sa-i "apartina", intr-un fel sau altul big grin. sper ca te-am lamurit :*

| anNycsZ a răspuns:

Phaii... daca iti place o pooza muult. vrei sa o detii intr-un fel...pe scurt. vreau own=vreau o dedicatie

| Abby_6373 a răspuns:

Da...se refera la pozele editate. Un exemplu, cum scrie mai jos vreau own la ochi: adica vreau ca la poza asta sa imi modifice cineva ochii sau culoarea ochilor. Cel putin eu asa cred.

| ßèißiii a răspuns:

Doamne.I don't want to see.
Ce va stitsi si voi`oh go on.
Daca zice: Vreau Own`smug.
Acolo la descriere scrii langa ce ai acolo:
Own[si numele persoanei]
Ownu inseamna ca vrea sa fie poza ei sau poza lui`oh go on.
Atat doar.:*.

| biancamirela a răspuns:

De exemplu,, own bia'' adica la aceea bia ii place poza si ai pus-o pentru ea pe hi5 iar ea iti da com

| yonutz3294 a răspuns:

Sa`mi bag pl a scris un cretin own me sau ceva de genu si tarani pitipoancele si cocalari au zis ca poate crede lumea ca daca pune own au 2 neuroni nu numai unustraight facece sa le ceri... tara tuturor posibilitatilor laughing