| tukhey23 a întrebat:

Ce parere aveti cu legalizarea casatorilor a doua pers. de acelasi sex? Eu personal sunt de acord, nu sunt gay. si nu problema mea propie ce fac alti. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Cryss a răspuns:

Sustin casatoria intre persoane de acelasi sex fiindca fiecare are dreptul si poate sa aleaga pe cine vrea sa iubeasca happy.
Asa cum Dumnezeu ne-a creat, El ne-a dat dreptul sa alegem intre bine si rau si sa alegem pe cine sa iubim happy.
Nu trebuie sa facem discriminari fiindca nu ne ajuta cu nimic happy.

36 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma pis pe gay

Si nu'i normal

Ca copii mei sa vada

Homosexuali care se ling in gura ostentativ pe strada

E la moda sa fim toleranti da nu reinviem Sodoma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da turkhey, nu te intereseaza. tu crezi in dumnezeu. da nu-i problema ta pana ce copilul tau va veni sati prezinte viitoarea sotie, prietenul lui cel mai bun.atunci prin grija sau indiferenta ta si a altor fatarnici legea va fi fost votata, si trebuie sa accepti ca doar nu te atinge personal. vrei sa fii bunic? acum nu, dar mai tarziu? pai eu zic asa.moralitatea e o valoare. libertatea e un drept. tu renunti la moralitatea ta pentru dreptul lor? ca nu te afecteaza personal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai voi astia care sunteti de acord cu casatoriie intre gay sau lezbi, v-ar conveni sa aveti copii gay care se casatorec cu barbati sau fete care se marita` cu alte fete?
cum p. l. m ar arata Pamantu asta?

Cum ar fi sa mergi prin oras sa i vezi pe gay cum se ling, nu borasti carabusi?

Imaginativa cum ar arata un Pamant prin de transexuali, gay si lezbi... ar fi circu de pe lume...

Cum... puteti fi de acord?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@emil era vorba de casatoriile intre ei nu de ce fac ei... mie mi a fost de ajuns sa vad o data doi linganduse...
nu stiu cum iti poti imagina tu ce fac ei laughing

Daca as avea un copil gay. l as folosi pe post de sac de box

Si in legatura cu neuronii, intr-adevar iti trebuie` mai mult de 2 ca sa iti dai seama ca nu dam din gura ci tastam...eu tastez cu gura inchisawinking laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. ma numesc alina si sunt studenta in ultimul an la drept.in primul rand as vrea sa va spun ca, casatoria intre persoanele de acelasi sex nu este legalizata la noi in tara, sunt dispozitii atat in codul familiei cat si codul penal care incrimineaza casatoria intre persoanele de acelasi sex f grav iar in cazul in care se oficiaza o casatorie de acest gen, aceasta este nula si atrage sanctiuni pentru ofiterul de stare civila care a incheiat aceasta casatorie. si ca sa mi dau si eu cu parerea, sunt pe deplin impotriva acestei chestiuni pentru ca e impotriva bunelor moravuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fryekid: am vazut rasp tau si mi se pare de ff prost gust sau esti prea prost si un mare asccultator de manele, esti in 2009 si crezi tu ca biserica e demodata? pai da mi voie sa ti spun eu ceva...ai vrea ca viitori tai copii sa fie toti gay? si sa ajungi la batranete sa nu iti mai treaca pragul nici unul din ei? sa nu ai parte de nepotii?
sincer nu am nimic cu nimeni dar eu cred ca suntem un pic depasiti de situatia si vai de generatiile care vin din urma. unde s au pierdut toate principiile care ne dadeau credinta si forta, unde au disparut toate obiceiurile si traditiile care ne au imbogatit cultura? mai avem mare noroc de manastirile din moldova, ce de altfel cred ca am fi fost demult pierduti precum sodoma si gomora.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fryekid... daca esti in 2009 aia nu inseamna ca trebuie sa uiti de d-zeu...

Esti total afon de lume...

Gay si lesby, o mare prostie care duce lumea la dezastru.

Ce lezalizare? Astia trebuie batuti si maltratati in plina strada, cu parada lor cu tot.

Ce drepturi le trebuie? Cand o sa respecte cuvantu lui d-zeu o sa aiba drepturi egale...

nu stiu, sunt total impotriva straight face