Ce are daca gasesc mereu postere cu TH? Mie imi convine, imi place muzica lor si oricum daca nu va place TH atunci poti sa intorci posterul si gata. Ce mare scofala?
Stai sa vezi ceti zic eu. daca nu-ti place th rupi posteru sau faci ce vrei cu el daca gasti postere cu th pai asta inseamna ca sunt mooti fani a lui th ca ey sunt cei mai buniii vezi. da cu cine vrei sa gasesty poster? cu miley cyrus? vai. expirata aya hahahahaha mai bine va multimiti ca va dau postere nu cu cine da dic nu-i comvine ce ii da omu
Hey! da, am observat, dar nu intotdeauna.imi plac cei de la TH sh ascult cu placere muzicaa lor, uni spun ca's niste emo ciudati si fara personalitate, dar daca esti la fel ca ei, stimti ec gandesc si sti cum este lumea lor...la naiba, as dori sh alte postere, cum ar fi metallica, avril lavigne, good smack, paramore, green days, linkyn parca, ceva de genu' dar, daca tot ti se pare ciudat, ai putea incepe a asculta muzicaa lor si a'ti decora camera in stil TH:Xsi da, cumpar sh popcorn sh bravo, si pentru postere, dar sh pentru continut sh ca sa nu citesk o carte, citesk revista, FOARTE TARE FRATE! va pup