Ce are daca gasesc mereu postere cu TH? Mie imi convine, imi place muzica lor si oricum daca nu va place TH atunci poti sa intorci posterul si gata. Ce mare scofala?
In primul rand, sunteti niste analfabeti pentru ca nu sunteti in stare sa scrieti macar numele formatiilor "preferate" corect. In al doilea rand, Popcorn este o revista romaneasca nu nemteasca, ca este preluata e partea a doua. In al treilea rand revista da ce se cere. Exista pe la ultimile pagini o adresa pe care puteti trimite sugestiile voastre. Folositi-o, nu comentati aici ce vreti si ce nu ca nu intra nimeni sa se intereseze.
TH sunt niste mari poponari si chiar nu-mi place cum canta (stiu ca fanele obserdate o sa sara pe mine da` asta e). Eu vreau sa se mai puna postere cu Metallica, Nightwish, Slayer, Dimmu Borgir, Cradle of Filth, Slipknot, Children of Bodom, Rammstein, Megadeth, Iron Maiden, Sirenia si alte trupe rock.
Hey. sunt Cristina, o foarte mare fana Tokio Hotel si cumpar mereu revistele Bravo si Popcorn. Imi comvine ca mereu sa fie postere cu Tokio Hotel, dar in ultimele numere chiar nu am mai gasit.
I love Bill Kaulitz :X
M-am saturat de TH. M-am saturat de postere cu ei... sa mai puna si postere cu altii! ex: miley, avril, rihanna, jb... cei de la disney ...hai hai ca-s multe celebritati in lume nu numai TH
Da m-am cam plictisit ca vad peste tot Tokio Hotel as vrea sa mai puneti postere cu Green Day sau Avril Lavigne Adam Lambert. va rog!
Deja m-am plictisit de ei...
poate Green Day, Avril Lavigne, Adam Lambert