Oooo Selena ma bucur de cunostinta, e o mare onoare sa te cunosc))
App, cand ai invatat sa vorbesti romana?
Invata sa scrii Seleno, nu stiam ca vobesti romana, pe deasupra esti si analfabeta, ne crezi prosti, cine crezi ca te va crede? Vai de creierasu ala a tau, la nimic bun nu te duce!
Da da si eu sunt Britney Spears lasa mistourile si daca ai fi mai desteapta ai sti ca selena gomez nu vorbeste romana
Da` stiu! te-am vazut maine la 7 fara 8 jumate, la radio...
Olla amigos! Yo soy Belinda Peregrin. Emocionado por el conocimiento. Deja ahora, debo preparar. Yo tiro para finales Camelionii. Hable con nosotros. Besos.
Hmmm... cei de mai sus.trezirea! chiar daca selena nu ar stii romana, pe internet sunt sute de site-uri cu dictionare, translator, traduceri...
Vai tu, ce bine ca am dat de tine, vroiam sa iti zic ca esti nasoala raunu-mi trebuie id tau, csf cu el
Eu sunt mai tare sunt si mort si viu adica Michael Jackson si Justin Bieber.
Nu ma deranjeaza glumele de genul asta, conteaza ca a facut o conversatie. Poate ca nu a stiut ce sa mai zica.
Pls scuzati-o.
Mai incearca si altadata!
Daca tu esti Selena eu sunt regina Angliei(da imi place ca esti glumeata)
A, si inca ceva, am si eu id-ul ei oficial lasa.prostiile@yahoo.com
Da si marmota invelea ciocolata in staniol
fetitzo crezi ca noi ne-am nascut ieri?
in primiul rand mai invata si tu sa scrii iar in aldoilea foloseste-ti creierasul.(daca ai asa ceva)la lucruri bune...
hai pa!
Serbus sunt demi lovato...
hai sa te injur kata' ca daca nu mai suntem prietene...
stai ba nu sunt miley cyrus...
serbus fata ce faci?
ma is ashley tisdale...
sal
ba nu is vanessa hudnges...
ba is bridjid mendler
nu mai stiu nici eu cine is
am ras cu lacrimi
copilo catzi ani ai?
iertatio pe biata copila nu stia ce zice
era intr-un moment de confuzie
domne fereste! ce onoare sa te avem printre noi selena du-te si spanz*****! vai si amar de tine
Hey in primul rand cum au spus toti Selena Gomez nu stie romana, in al doilea rand ne crezi prosti, in al treilea rand viseaza in continuare. Totusi daca o iubesti chiar asa de mult incearca sa devi o vedeta ca ea. Sper intr-o zi totusi sa ajungi ca ea.bye, succes in viata
Hai ca-i tare faza . Nimeni de aici nu crede, si nici nu o va face, fetito.
DAAAAA!
Si eu sunt Hanna Montana!
Selena nu vorbeste româna, scumpo!
Nu te mai dat drept altcineva!
Bye!
Ce copiiiiiiiiiiiiiiiiiiii doamne! te astepti sa credem
hai papapapapapapapapapapapa
Aaaa Selena Buna! Eu sunt Avril Lavigne )
Du`te mai de aici ca nu ne-am nascut ieri )
Buna, Selena, nu stiam ca sti romana, ce informata esti! si hi5 se scrie "hi" pentru ca nu stiam?
PrintiCristina întreabă:
RenyRenataReni întreabă: