Papusho :*. Cati ani ai? 10? Incat sa crezi ca Selena stie romana?:o. Ooo da . Du-te si jo0acate nu face glume .Cu noi nu tine :*. Sau daca nu facem asa. Eu sunt Vanessa Hudgens .
Iubitica mea, nu o sa te injur, nu nimic ca uni. am sa-ti spun un lucrusor marunt."Selena Gomez nu vorbeste romana". atat. daca tu esti un fan de-al ei, poti pune intrebari gen"cine are hi5 in care sunt postate poze cu selena?"atat. 1 la mana selena nu are "hi-ul"(id-ul se scrie) 2 si daca ar avea asa ceva nu l-ar da pentru ca sunt ff multi fani.atat.si da, si eu sunt un fan de-al ei.chiar mi-am facut si un hi5 unde am pus poze cu ea. dar la nume nu am pus selena gomez, atat. good-bye
Citi ani ai? TPU s-a imbogatit cu copilasi de 10 ani? Imi pare rau sa te dezamagesc dar Selena nu stie romina.Nu ca e prosta dar nu are nevoie de asa ceva.Inainte de scrie gandeste-te!
Buna, Selena! Sunt printesa Diana, incantata! Si cand ai invatat egleza, ca tu stii doar English si Spanish? Si te cheama Selyylove, buna Selyy!
))) aha bine! eu sunt demi lovato! ce faci sis?
selena nu vorbeste romana draguto
si nu spune ca ai tradus cu google traducere pentru ca nu traduce asa de bine
asa ca... FAIL!
Mamaaa nu pot sa cred :O
esti selena?
mamaaaa
eu sunt stefania din oraselul lenes ))
am 13 ani
tu cati ani ai?
7?
FATO NIMENI NU TE CREDE! Mai inceteaza odata ca ma faci sa rad cu lacrimi
Cum dracu esti selena gomez
wtf
aia nu vb romana
daca tu esti selena gomez
eu sunt justin bieber
=)):))vai draga selena!
de cand stii romana?:))):))si sa stii ca am si eu hi5-ul oficial al selenei Gomez!:
http://du-te-la-doctor-ca-ai-probleme-grave.hi5.com
Dragutzo! Foloseste-ti imaginatia pe ceva mai...inteligent.Nu mai avem 2 ani sa mai credem prostiile astea. Aaa... scuze! In desene da, Selena gomez vorbeste romana dar in realitate nu(in caz ca nu stiai!)
Aaaa... in caz ca nu ai observat, afara e ziua si ceasul e aproape 13. Ar fi trebuit sa te trezesti pana la ora asta! Apropo, si eu am visat azi-noapte ca sunt Elena Udrea. Termina cu visele, fetito, ca vei face o obsesie cu asta si va rade toata scoala de tine.( daca nu ai facut deja). Si 1 aprilie a trecut de luni bune, nu mai e sezonul pacalelilor (in caz ca asta ai vrut sa faci). Vezi-ti de treaba si revino pe site-ul asta cand vei avea intrebari stupide intr-o masura mai mica
Fiint-o am niste chestii de spus 1.invata sa scrii selly nici decum selyy 2.selly nu vb romana si 3.nici nu o imiti bine asa ca daca u esti selena inseamna ca eu sunt rihanna si nici pe rihanna nu o admir cat o admir pe selena asa ca macar dracul de vb si u engleza sau daca nu stiai so inventat vocabularu eu cred ca u esti blonda
PrintiCristina întreabă:
RenyRenataReni întreabă: