Pai. poti sa plangi, sa pari harnica, sa ii rogi cu ochi de catelus, dar mai ales sa te informezi despre rasa care iti place si sa te duci la mama ta(mamale sunt mai sensibile) si sa ii povestesti despre cainele care iti place. Asa am facut eu, si acum am un bulldog. b-)
Am 24 ani, am stat la apartament primii 18 ani din viata si cat m-am rugat de ai mei nu au acceptat, nu le placea ideea de caine in casa, dupa ne-am mutat la casa, ne-am luat niste caini, doar pe afara, acu 2 saptamani m-am dus si am luat un shar-pei, iubesc rasa aia, si imi place la nebunie cutzu meu, de cand l-au vazut ai mei nu il lasa afara ca e frig, il plimba in masina ca sa nu stea acasa singur, cand sunt si eu la lucru, vizite la veterinar, etc, etc, si pana in clipa aia parintii mei erau categorici impotriva, nu iti dau sfatu sa vii cu un catel acasa, dar discuta mai mult cu ei, avantaje si dezavantaje, bafta multa
Pai vorbeste cu ei...aratale cat de responsabila esti spune-le ca iti doresti mult fundita? eu asa am facut si acu am un catelus de 2 luni;\
@alma... ceea ce ai spus tu mi se pare putin cam inutil Nu vreau scandal sau ceva de genu' doar mi se pare poate
In fine
Deci ce o sa scriu aici te rog sa ii arati mamei tale.Si eu am vrut neaparat un caine, m-am rugat de ai mei sa imi i-a aprox. 1 an si imi ziceau acelasi lucru.Dar intr-o buna zi i-am convins sa imi i-a un bichon.Este fetita si o cheama Daiana.La inceput nu prea m-am inteles eu cu fiindca isi facea nevoile peste tot, dar nu dupa mult timp(o saptamana) a invatat sa faca la locul ei.In primul rand bichonii, shih-tzu, yorkshire terrierii nu lasa par si daca le faci baie nici nu miros urat.Nu este chiar asa greu sa le faci macar de 2 ori pe saptamana baie .Acum parintii mei recunosc ca nu este asa de urat cu un caine. Daiana are acum 2 ani
Baftaaa!
Nu iti trebuie un catelus! la magazine mari de genul real gasesti niste animalute numite webkinz daca ai webkinz juacate cu ele acele webkinzuri au un cod secret pe care il folosesti pe siteul webkinz exista mai multe felurii de jucariuare webkinz la ce ajuta codul secret : codul secre iti permite sa te joci cu jucria pe calculator jucariile se gasesc in toate hipermacketurile din Romania unele jucari au codul furat sa fii atent exista animalute webinz signature pret webkinz signature 78, 99 dar este fuarte mare iar webkinz simplu 44, 99
Daca ai parintii comunisti trebuie sa te rogi si sa le promiti ca ai grija de le si altele. iar daca ai parinti care gandesc bine ce e bine pentru un copil o sa iti ea mie mea lot
Astepti pana la ziua ta de nastere si ii implori pe parintii tai la mine amers
Iti recomand sa nu faci asta!
Mi-am dorit pana acum numai catelusi! Acuma am o catea si nu mai vreau...Trebuie sa ai grija mereu de el, indiferent daca iti e bine sau nu, daca esti bolnav/a sau nu...Eu iti recomand sa nu iti iei.
Depinde de parinti /eu i-am rugat pe a`i mei si pot sa spun ca mi-au dat sperante numai asa, ca sa scape de mine. am facut tot ce se putea face: am plans, m`am aruncar pe jos/in genunchi/ am zis ca sunt responsabila. degeaba/ asa ca. daca aveti parinti nu prea intelegatori, puneti-va alta dorinta
1- Trebuie sa devii foarte responsabil
2- Sa faci curat in casa si poate sa le faci o surpriza incercand sa gatesti ceva
3- Incearca sa iei note bune la scoala
4- Sa fii cuminte
5- Sa te informezi serios pe net despre catei
6- De fiecare data cand vezi un catel sa-l alinti si sa zici cat e de dragut
7- Daca vreo cunostinta de-a ta are catel ai grija de el dupa masa sau cand stapanul lui e ocupat ca sa vada parintii tai cat de responsabil esti
Trebuie sa respecti aceste 'reguli' minimum o luna si daca dupa o luna parintii tai tot nu vor sa-ti ia un catel fa urmatoarele lucruri:
1- Rogi insistent
2- Faci ochi de catelus nevinovat
3- Te bosumfli
4- Te inchizi in camera ta cateva zile
5- Te izolezi de restul lumii si mai ales de parintii tai
6- Plangi in fiecare seara
7- Cateva zile incerci sa nu mai vorbesti deloc
Atunci parintii tai se vor simti vinovati si iti vor lua un catelus! Si eu am procedat la fel cand am vrut pisica si a mers! Bafta! ^___^
METODA SA-TI CONVINGI PARINTII SA-TI IA UN ANIMAL IN 2 Saptamani
1.fi responsabil, cuminte si harnic 5 zile
2.prezintai rasa de catel
3. daca vrei sa-ti cumperi unul incearca sa faci si niste bani
4.fa mutra de catelus
5.mergi cu ei la mag de animale
6.aratai catelul care l-ai vazut
7. daca vor mai faci bani
8.iti iei catelul
ATENTIE! SANSELE SA MEARGA SUNT DE 80%
BAFTA AMICI SI PRIETENE
Pai,si eu mi-am dorit foarte mult un catel.Ani intregi le-am tot spus parintilor ca vreau un catel.Nu trebuie sa faci lucruri sa faci curat etc, ci doar sa le spui sa ti-l cumpere si daca nu ai grija de el il pot da sau vinde.Eu asa am facut.Si nu tare am grija de el.Dar mama sa atasat tare mult de el si acum nu l-ar mai da pentru nimic in lume
Pai demonstreaza-le printilor tai ca esti capabila de a avea un cateluls.nici mie nu au vrut parintii mei sa imi ia un catelus, da le-am demonstrat ca pot avea grija de el.Ai sa vezi ca daca faci asa ceva sigur o sa iti ia. fundita?
Poti incepe prin ati lua alt animal mai mic(exemplu:peste, hamster sau papagal). Apoi poti continua prin a invita la tine parintii unei prieten(e) care are un catelus, pentru a iti explica tie si parintilor ce inseamna responsabilitatea pentru a creste un catel. Apoi iti poti intreba prietenul(na)daca te poate lasa sa ii plimbi cainele si sa il tii la tine un weekend.Continua prin a face o lista cu caracterisriicile,felul,rasa si blana,care necesita multa grija.Tu si parintii tai puteti sa va ganditi ce rasa vi se potriveste:poate parintii nu vor blanamare, sau tie nu iti plac cainii mai lenesi.
Multa bafta, si sper sa iti cumpere animalul pe care ti-l doresti!