anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum iti convingi parintii sa-ti ia un catelus?

245 răspunsuri:
| xioliolioloix a răspuns:

Scuze dar nu ai cum

| Michy_1562 a răspuns:

Un lucru iti zic sa faci tot ce iti zic parintii si o sa reusestiwinking

| ZuzaaaxD a răspuns:

Faci ochi ca de catelus si te rogi te rogi te rogi si zici aceasta replica"te rog din inimioara mea mica" daca nu merge cu dulcegarii le zici ca daca nu iti ia un catelus pleci de acasa... daca ti se pare exigent le zici "Promit ca o sa am eu grija de el, voi nu trebuie sa faceti nimic te rogggg..."eu asa cred!

| TeIubesC_3871 a răspuns:

Hei...yoo am noroc ca sh mamei mele ii plac katseii, si asa mi-a luat unul mikuts [Puffy] baftaaa`

| LULUTZAwhitYOU a răspuns:

Zi-le in fata ca iti doresti un catel si ca vei avea grija mare de el!

| ღSkUmPyCuTzZzAღ a răspuns:

Pai trebuie sa fi harnica ex. sa iti faci patul sa duci gunoiul sa speli vasele sau sa le pui in masina de spalat vase si cand te intreaba ce ai vrea de craciun de ziua ta sau de paste sa spui ca vrei un catelus

| cezar987 a răspuns:

Latrii si ii convingi

| hyre a răspuns:

Fufo se vede ca esti o curva

| ChuPaChuPsPinK a răspuns:

Pai ii rogi frumos si in camera ta iti faci curat sa fi foarte responsabila + ca la parintii si cum inveti ii interseaza intelegi? ca daca iei nota 4 gata te pedepseste sau te cearta dar daca iei 10 si asa note mari o sa vezi ca o sa iti cumpere si catselush succes sa iti ia un catselush love struck:*:*Pah krd ca tsi'am fost de ajutorhappy:*:*

| lory_8987 a răspuns:

As vrea sa stiu si eu asta ca ma rog de ei sa imi ia de cativa ani si nu mi-a reusitlaughing

Răspuns utilizator avertizat
| daria_6771 a răspuns:

Spunele ca l-ai iubi nespus de mult si i-ai face curat mereu

| SuperGirl a răspuns:

Incepi sa te porti m ai resonsabil, sa ai grija de casa dar sa nu neglijezi scoala(daca urmezi)...si trebuie sa nu fi prea sacaitor... aaaasi ai nevoie de timp! SUCCESbig grin

| dydy1992 a răspuns:

Paii eu iti spun cum am facut eu laughing
Daca vrei atat de mult un catelus,ai rabdare pana la Craciun sau pana la ziua ta,si cand te intreaba ce vrei spune-le ca vrei un catelus iar daca ei zic nu, atunci prefate ca plangi si mergi in camera ta, si ramane 1-2 zile fara sa vorbesti cu ei, si spune-le ca altceva nu vrei. laughing) mie mi-a mers rolling on the floor)

| xXxSimonikaxXx a răspuns:

Pai ...trebuie mai intai sa ii intrebi pe parinti in caz ca nu vor accepta faci urmatoarele: ii implori sati ia pentru ca atunci vei fii mai cuminte si vei invata mai mult,le areti multe rase de caini pe nett,te informezi pe nett despre caini ca sa fii pregatit/a sa stii ce trebuie sa faci, sa-i ajuti in casa, sa fii cuminte iar daca nu merg aceste incepe sa plangi si sa le spui ca bine ca numai tu nu ai caine si iti doresti ff mult si in fiecare zi le amintesti ca vrei un caine si le zici co sa fi responsabil/a si asa poate o sati ia caine asa am facut si eu si am reusit si acum am caine kiss sper ca te-am ajutatbig grin

| MissClaudia2000 a răspuns:

Baza:
1. Informeaza-te despre acea rasa, ca sa pari ca stii foarte bine de ce vrei acel animal.
2. Inainte de a sta de vorba cu parintii, fa o lista cu toate obiectiile posibile ale lor si gaseste-le raspunsuri potrivite.
3. Nu te enerva si nu plange, oricat de suparata ai fi.
4. Daca ei nu vor si nu vor, cere-le sa ai un animal micut, de pilda un hamster su un pestisor. Daca vei avea grija cum trebuie de el, s-ar putea sa iti convingi parintii...

| Sissy13 a răspuns:

Ii rogi si ii bazai in continuare cu asta si le promiti marea cu sarea laughing

| Adicutzu a răspuns:

Arata-le topik-ul acesta! laughing

| xDandreutzaxD a răspuns:

O sa iti spun cea ce cred.citeste cu mare atentie:inainte de a-ti incepe demersurile achizitionarii unui animal de companie, intreaba-te daca vrei intr-adevar unul si daca esti pregatita sa-ti asumi intreaga responsabilitate pentru el...fa-ti o listacu toate obiectiile posibile pe care le-ar putea avea.incearca sa gasesti raspunsuri rezonabile la ingrijorarile lor.fii staruitoare in cererea ta, dar ramai calma si politicoasa. izbucnirile nervoase si lacrimile vor dovedi numai ca nu esti destul de matura ca sa ai grija de un animal de companie.gandeste-te sa-ti gasesti ceva de lucru dupa orele de scoala, care sa implice ingrijirea animalelor.poti sa incerci sa plimbi cainele cuiva sau ceva ce le va dovedi parintilor ca esti responsabila. daca parintii tau sunt de neclintit in hotararea de a nu-ti cumpara catelul dorit, roaga-i sa te lase sa tii un animal mai mic. daca accepta si ai grija de animalul mai mic
cum trebuie s-ar putea sa se razgandeasca si sa-ti ia totusi un catel.SUCCEShappy

| Viper_1588 a răspuns:

Ca sa iti ia parintii un catelus trebuie sa fii ascultator/are, sa faci treaba, sa iei note mari si ai ocazia! Nu rata!

| eooCrisu_2579 a răspuns:

Pai mai bine nu iti cumperi nici un catelus crede-ma stiu ce zic big grin mai bine ia-ti un papagal, niste pesti, hamsteri sunt draguti si nu iti dau bataie de cap big grin

| ana_2136 a răspuns:

Roagai si spune-le ca vei avea mare grija de el!

| tlaura a răspuns:

Pi.o rogi frumos sad

| MissIndependenttt a răspuns:

Pur si simplu le faci capu calendar.hee heete rogi de ei pana cand o sa se sature si o sa-ti cumpere un cateluspuppy dog eyes

| ღArySოﺁℓεღ a răspuns:

Faci niște ochi de cățeluși puppy dog eyes

| ZâmβέŤ a răspuns:

Nu-i convingi big grin
Eu una, m-am rugat foarte mult timp de ei sa imi ia un caine sau o pisica si nu au vrut.Intr-o zi cand erau plecati aman2 de acasa la niste prieteni, am luat un puiut de la o prietena (cateaua ei fatase cu 2 sap inainte). Cand au ajuns acasa, le-am aratat noua "achizitie"winking. Tata a luat catelusa in brate, ea l-a lins pe mana si a prins drag de ea imediat.La nici 5 minute, isi schimbase radical parerea si spunea ca el n-are nimic impotriva, ca e de acord sa o pastram.Cu mama a fost putin mai greu, mai ales ca mama cand a vazut-o s-a uitat la ea si a spus : Vaiii.asta e surpriza ta? Da mama,e frumoasa foc si cat o mana de om.Dar ce sa fac eu cu ea? Lasa draguta,ca te comercializeaza mama"winking Si dupa ce i-a spus asta, catelusa a facut pipi instantaneu laughing Mama e si maniaca, cand vine vorba de curatenie. Oricum in 2 zile si-a schimbat si mama parerea.Ideea e sa ii pui in fata faptului implinit, ca altfel nu-i vei convinge happy

| adriana_4443 a răspuns:

Buna.daca parintii tai nu sunt prea usor de convins si de fiecare data cand spui ca vrei un caine si te rooogi mult de ei si ei spun:''''nu.asta ne mai lipsea noua'''atunci eu nu crred ca exista vreo cale sa ii convingi. imi pare rau...sadam trecut deja prin asta si ar fi mai bine sa iti cumperi un catelus de plus si sa iti imaginezi ca e adevaratwinking

| gyffy a răspuns:

Hai salut am 3 motive:
1)mami te rog foarte mult imi iei un catel eu fara el nu pot sa traiesc
2)te rogi de ia de 2-3 ori si daca zice nu incepi sa faci curat prin toata casa sau sa ii gatesti ceva
3)iti furi poseta ii dai cu ceva in cap si o adormi si te duci sa iei un catel (varianta 3 nu este cam buna)=)

| ruxi a răspuns:

Iam spus mamei ca vreau un caine.ea a spus ca nu imi ia. peste o saptamana am gasit un cateeeeelpuppy dog eyes fruumoss. l`am luat in brate si i-am zis nu ma lasi sa-l pastrez, plec cu el. si m`a lasathappy

| rebekka11 a răspuns:

Daca zic ca nu dau multi bani pe ceva nefolositor uitete pe acest site de adoptii si iti poti alege ce rasa iti doresti: http://www.adoptiicaini.ro/

Întrebări similare