Faci greva:nu mai mananci, nu mai dormi, nu mai inveti...etc. aaa si o sa ai nevoie si de o plancarta; sa scrii ceva emotionant pe ea si gata o sa ai un catelus
Simplu! Te comporti frumos, inveti bine si cauta tot felul de pretexte cum ar fi,, Vezi mama, tata ca daca aveam un catelus...''
Buna! Un caine este o resposabilitate imensa.Un caine trebuie sa fie scos in fiecare zi la plimbare de cel putin 3 ori.Ca sa iti convingi parintii sa iti i-a un catelus, trebuie sa le arati ca nu este o povoara pentru tine si ca o sa ai grija de el.La un moment dat cred ca o sa te plictisesti de catelus cred. Oricum iti urez Bafta!
Il iau acasa, il spal, ii dau de mancare si toate astea pana sa vina ei de la servici, iar cand vin parintii acasa le promit si luna de pe cer...
Daca ai curte mare ai putea sa ii cumperi o cusca si astfel nu o sa fie par de caine prin casa
Mai intai prefate ca plangi sau daca plangi cu adevarat e si mai bine! fa ceva la care va trebui sa primesti o rasplata si cand vei avea ocazie sa primesti o rasplaa cere asta sau eu cer de ziua mea dar nu am primit am in schimb jucarie webkinz virtual pe calculator nu lasa par pe covor asa poti obtine animalul preferat chiar daca nu e caine webkinz are toate animalele
Spune-le in fata fara frica eu le-am spus si mi-au loat ditamai ciobanescu german bine e fata dar acum s-a facut ditamai cainele
Pai daca ai dj un caine, ascunde-l si spune-i mamei tale ca a plecat si plangi cand zici asta si te rogi d ea sa iti ia alt caine la mine a functionat si tie trebuie sa iti functioneze
Sau poti sa : O rogi pe o prietena/prieten de altau. sa iti dea cainele pentru cateva zile. il duci acasa si le spui parintilor ca prietena ta pleaca in vacanta si nu are unde sa lase cainele si l-a lasat la tine...le spui ca doar cateva zile va sta... si faci tu ceva sa te vada cum te joci ca el. sau i zici cainelui ca e frumos si trebuie sa te asiguri ca te aude si t vede ok cam atat. daca vr ia id meo si mai vb e bad.kitty12
Deci eu i-am zis ca sia lua si un alt coleg(adevarat)apoi am incercat cat de cat sa imi fac smai dea lacrimileapoiiam zis ca vreau si eu un catel
iar ia a zis sa mai vedem.mama a vb cu tata au gasit un catella un venit si au zis cca dac o sa am grija de el si chesti dastea.si a mers
desi sa stii ca e ft ft greu dar totusi e frum
. sper sa mearga
fundita?
Nu ai cum...e imposibil, singura sansa e daca iti omori parintii si apoi iti iei un catelus
Aratale ca poti sa ai grija de el strange bani si dupa aia le zici mama tata eu am strans bani sa ii iau la catel mancare pe 2 luni
Eu am alergie la puf dar mi-am convins tatal sa-mi ia unul lamrugat mereu in fiecare zi si a mers incepeam sa plang si ii aratam cat demult sufar pentru ca nu am unul l-am adus acasa insa era foarte obraznic din pacate avea un defect de fiecare cand vedea un copil alergand in parc se repezea la el si il musca de picior s-a intamplat asta cu 5 copii si ne-am certat cu multa lume tati s-a suparat si la datcea mai mare dezamagire cand am iesit de la scoala catelul nu mai era acasa am plans in fiecare noapte mai ales pentru ca era un pufulet rasa bison havanez superb catelul pentru care nu ia mers altfel sa incerce pe langa mine eu le-am aratat cat de mult sufar ca am un catel plangeam in somn si i-am convins asa mi l-a luat dar inainte sai conving cand erau cat pe ce miau pus conditia sa fiu ascultatoare am fost si mi l-a luat bafta te sfatuiesc sa faci ca mine.
Pai du-te afara gaseste un catelus abbandonat sau il ei de la cineva te duci in casa il arati mamei tale si cat de dragut poate fi si iii spui ca daca ai avea unul la fel ai invata bine stiind cas ai un sufletel ce te asteapta crede-ma merge si spuinei ca ve8 fi responsaila crede-ma veifi fericita asa am eu acum un catel 3 pui un iepure si un soricel
Fii harnic ascultati parinti ea note mari si pentru notele mari o sa iti ea un catelus
Incearca sa le demonstrezi ca esti capabil/a sa ai grija intai de lucruri la fel de grele si ca asta te-ar face o persoana mai buna si mai matura. Nu merge? incearca sa le demonstrezi ca iti trebuie un prieten patruped. Nici asta nu merge? Pai, mereu exista a 3 optiune. Si anume: TE ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOG! mereu. daca nici asa nu merge...ei...pe cine pacalim? trebuie macar una sa mearga. BAFTA. la mine nu o mers dar in fine.eu stau la bloc et 4. la casa e mai usor.si poate despre tine parinti au o parere mai buna.deci noroc
Dificil... daca ai stii cat m-am rugat eu de ei sa-mi ia un bichon! O idee ar fi sa cauti un catel mic pe afara sau ma rog sa gasesti undeva. Le spui ca vrei sa il ti 2-3 zile in casa. In acel timp ai ocazia sa le demonstrezi ca o sa ai grija de el. Il speli, te joci cu el, ii dai de mancare si tot felul de chestii din astea. Sper ca o sa-i convingi!
Bafta!
Eu zis sa te rogi mult adica la 10 - 15 minute sa faci curat prin casa
sa ei note bune mie miau luat de un an si
sa le ceri un cateluls in piezul veri cand se gasesc catei si la oameni acasa
nu le cere un caine de la magazin sau de pe net care costa si 20-30 de miloane vechi
cauta prin ziar arata-le ca esti intereasta
ca vrei cu adevarat
nu conteaza ca nu e de rasa
daca e metis costa mai putin
al meu e metis si ma costat 400ron l-am luat de la o doamana care a dat un anut in ziarul de vrancea sau monitor
mai avea 2 fete dar sigur nu le mai are
nu cauta pe net ca sunt scumpi sau la magazin
Pai mai intai ar trebui sa le arati ca esti responsabila si sa le arati cat de mult ti-ai dori un animal...pana la urma cred ca vor intelege