| 331 a întrebat:

Cum pot sa-mi fac sanii sa creasca in mai putin de o luna? Am 12 ani si m-am saturat sa mi se spuna ca am sanii mici, spre deosebire de prietenele mele. M-am saturat si sa mi se spuna sa astept sau ca nu ar trebui sa ma preocupe la varsta mea. Astept raspunsuri concrete. Am vazut pe multe forumuri persoane care se contrazic in privinta metodelor si as dori sa mentionati ce metode se potrivesc si dau roade multumitoare la varsta mea. Multumesc.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti face nimic; nici daca o sa tragi de ei toata ziua, nu o sa creasca. Eu si acum, la 22 ani; nu am sanii mari si nu ma simt complexata. Pentru fizicul meu sunt perfecti si crede-ma ca tu ai abia 12 ani, sanii cresc pana pe la 20, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.
Tot ce poti sa faci este sa "ai grija de ei", de fermitatea lor, fa dusuri alternand apa rece cu cea calda (e bine si pentru circulatia sanguina), fa-ti masaje cu creme, fa exercitii pentru muschii sanilor.
Pana la urma nu ii mai lua in seama, cu cat vad ca te superi, cu atat o sa faca mai mult misto de tine, poti spune: am doar 12 ani, lasati-ma in pace. happy
Fruntea sus, pieptul inainte!

223 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gandeste-te, multe femei au sanii mici dar nu le pasa! cu ce te ajuta sanii mari? eu am 13 si ii am micuti.multe persoane,[baieti]... mi-au spus: cand te duci sa iti pui silicoane? nu vezi ce mici ii ai? dar eu o luam ca pe o gluma. si nu le dadeam atentie.la inceput.ma simteam ciudat! pentru ca... iti dai seama! dar cu timpul am uitat de tot! asa ca nu te ingrijora! :* au ei timp sa creasca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am 12 ani laughing si pot spune ca am sanii mari. Dar trebuie sa ai rabdare.Si mama era foarte dezvoltata in adolescenta si probabil ca seaman cu ea.thinking dar tu o sa te dezvolti pana pe la varsta de 18, 19 ani.deci poti avea rabdare.Nustiu de ce iti trebuie la 12 ani sa ai sanii marii thinking ai rabdare si rezultatele vor veniwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te ingrijora happy. si eu am 12 ani si am marimea de 65-70 cm si sunt destul de multumita pentru varsta asta...au destul timp sa creasca!
Capul sus si curaj!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da as spune ca ar trebui sa stai in apa putin calda intre 1 ora si 1 ora jumatate.am 11 ani si am sanii destul de mari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca esti prea mica sa te preocupe asa ceva eu am 17 ani si nici eu nu ii am marii asa mi se spunea si mie si ii tratam cu indiferenta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut. e groaznic. am 14 ani si am sinii ca doua rasarite. toti se rid. dar am auzit sa fac sport sau cata pe net sport poentru sini.merge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sal.vara mea are 10 ani a implinit acum 1 luna si e mai mica decat mine.si are niste tatze...mama.dar asta inseamna ca e dezvoltata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita ca si eu sunt in aceiasi situatie si nu stiu ce sa fac.Chiar mai rau eu nu am deloc la 12 ani. Unii mi-au spus sa trag de ei, dar nu cred ca e bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt Cornelia si eu am aceiasi problema ca si tine. Eu nu am sani deloc, dar totusi eu zic sa mai astepti caci noi suntem in crestere si acum ne dezvoltam.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 20 de ani si am sanii foarte mici, prietenele mele au sanii foarte marii asa ca nu am ce sa mai zic.mai bine ma facea mama baiat. Poate are cineva o solutie mai buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma confrunt cu aceeasi problema, dar eu fac sport fac dusuri cu apa calda, dar si rece, beau ceai de traista ciobanului, fac exercitiul caprioarei si am incercat cura cu seminte de marar. Am tot 12 ani. la inceput nu aveam sanideloc! iar acum a dat rezultate. e drept ca m-am si ingrast. de la 40 kg la 44kg si 1, 57 m eu zic sa incerci. la mine a inceput sa se cunoasca prin bluza foarte bine, dar am avut si o vointa de fier. bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

buna, sunt Cornelia sa stii ca si eu am 12 ani, dar nu am sani deloc. acum am inceput un "tratament" cu seminte de marar, abdomene, si metoda doctorului chang.la mine a inceput sa dea roade. dar semintele ma fac sa vomit. eu zic sa incerci si mai gasesti pe neth o serie de exercitii pentru sani. pa-pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am tot 12 ani, si nu mi se vad sanii de loc, iar colegele mele rad de mine pentru ca eu nu am si ele au. as vrea si eu... la scoala colega mea mereu rade de mine sad. iar eu sunt slabuta am 11 ani-> fac 12, (pe 10 august) am 32 kg, si 1. m si 40... si cred ca de aia. dati`mi si mie o solutie, ID`ul meu alina.maria98 add si dati o solutie, va rog :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Ma numesc Alina, am tot 12 ani si nu am deloc desi mi-as dori,. pentru ca toate fetele din clasa cu mine au iar eu nu... dati`mi si mie o idee, va rog. id`ul meu: alina.maria98 Multumesc! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai tu ar trebui sa faci abstractie de parerile celorlalti si sa incerci sa le masezi cate 10-15 min de doua ori pe zi. Da roade.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 14 ani sh is dezamagita pentru ca noo prea am sani. c sp ca noo prea am sani, noo am d loc.in luna octombrie am avut un accident d l care a rezultat ca noo mai is virgina.sh toata lumea imi sp ca noo sa ma mai dezvolt, no sa-mi mai creasck sanii.am ajuns l disperare, am ajuns sa port sosete. p cand colegele mele au ink prea mari pentru varsta lor.va rog sp c sa fc ca noo mai rezist.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti la fel ca mine si eu am 12 ani si tot am sani mici si nu mai suport sa le vad pe colegele mele care au sani mari dar n-am ce face trebuie sa astept sa creasca si am auzit ca daca faci exercitii fizice si mananci fructe si legume vor creste dar nu stiu daca este adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am 12 ani si ajvrea sa im creac sani intr-o luna urgent va rog ajutati-ma 331

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am 12 ani si am sani destui de marisori, din clasa mea sunt singura cu sani... dar crede-ma ca celelalte fete nu au sani deloc, e naspa te inteleg dar nu fi suparata ca ai timp sa-ti creasca...nu esti singura in aceasta situatie.
insa fa sport si mananca cat multe supe...cred ca ajuta. pwpyky

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii ca eu am 11 ani si sunt clasa a 4 a si colegele mele au sinii mari si mereu se lauda si ma fac sa ma simt prost dar mama spune ca trebuie sa astept si sa nu le bag pe colegele mele in seama cred ca acelasi lucru trebuie sa faci si tu pup papa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am aproape 13 ani si sunt multumita de bustul meu(am 87cm). am si eu colege care inca nu s-au dezvoltat si au aproape 14.banuiesc ca esti slabuta si te dezvolti mai greu, dar nu-ti face griji incurand o sa le ajungi pe colegele tale din urma:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei! majoritatea fetelor care au raspun au 12 ani. Este normal toate fetele la varta asta se preocupa de sani pentru ca acum incep sa creasca la unele mai mult la altele mai potinwinking. Daca nu ai pe nimeni in familie cu sani mici atunci o sa iti creasca ...probabil ca esti si mai slabuta dar daca o sa pai cate kg p u sa vezi ca o sa iti mai creasca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si yop am 12 ani, dar ceilalti au dreptate poate celelate fete au menstruatie iar uh nup, dupa doi ani dupa ce ti se dezvolta putin sanii o sa ai si uh asa ca mai asteapta

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am tot 12 ani. acelasi lucru o spun si eu despre mine. nu am sani de loc. desi mi-ar placea. pentru ca toate colegele au. eu sunt si slabuta si de aia. cred... daca aveti niste sfaturi pentru mine. ma gasiti pe y! m : alina.maria98

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si eu am 12 ani si la fel ca sh tine nu pot sa inteleg! crying da o sa rezolvam noi astawinking sad mai repede ca nu pot sa mai sufar din cauza sanilor si a dragostei crying( dc mi se intampla nu mai mie?sad. Sunt foarte supy si nerabdatoare sa imi vad si eu o data sani mai mari decat ii am acum. Hai sa zic ca au vre`o 2 cm sad da vreau sanii mari! cine ma poate ajuta? va rog din toata inima :X. Multumesc ~.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt la fel. am 12 ani si vresu sa am sanii ca si colegele mele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si eu sunt in aceeasi situatiecrying am tot 12 ani si lumea ma ia peste picior stiu senzatia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vrea si eu sa aflu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna 331 prietenele tale nu cred ca folosesc creme sau ceva de genul eu cred ca e vorba de viata sexoala. tu tiai inceput viata sexoala? mai asteapta sa te faci mai mare sa vezi daca-ti cresc eu am 15 ani si nu am sani dar astept. ai grija dee tine papa