Nu poti face nimic; nici daca o sa tragi de ei toata ziua, nu o sa creasca. Eu si acum, la 22 ani; nu am sanii mari si nu ma simt complexata. Pentru fizicul meu sunt perfecti si crede-ma ca tu ai abia 12 ani, sanii cresc pana pe la 20, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.
Tot ce poti sa faci este sa "ai grija de ei", de fermitatea lor, fa dusuri alternand apa rece cu cea calda (e bine si pentru circulatia sanguina), fa-ti masaje cu creme, fa exercitii pentru muschii sanilor.
Pana la urma nu ii mai lua in seama, cu cat vad ca te superi, cu atat o sa faca mai mult misto de tine, poti spune: am doar 12 ani, lasati-ma in pace.
Fruntea sus, pieptul inainte!
Gandeste-te, multe femei au sanii mici dar nu le pasa! cu ce te ajuta sanii mari? eu am 13 si ii am micuti.multe persoane,[baieti]... mi-au spus: cand te duci sa iti pui silicoane? nu vezi ce mici ii ai? dar eu o luam ca pe o gluma. si nu le dadeam atentie.la inceput.ma simteam ciudat! pentru ca... iti dai seama! dar cu timpul am uitat de tot! asa ca nu te ingrijora! :* au ei timp sa creasca.
Si eu am 12 ani si pot spune ca am sanii mari. Dar trebuie sa ai rabdare.Si mama era foarte dezvoltata in adolescenta si probabil ca seaman cu ea. dar tu o sa te dezvolti pana pe la varsta de 18, 19 ani.deci poti avea rabdare.Nustiu de ce iti trebuie la 12 ani sa ai sanii marii ai rabdare si rezultatele vor veni
Eu ma confrunt cu aceeasi problema, dar eu fac sport fac dusuri cu apa calda, dar si rece, beau ceai de traista ciobanului, fac exercitiul caprioarei si am incercat cura cu seminte de marar. Am tot 12 ani. la inceput nu aveam sanideloc! iar acum a dat rezultate. e drept ca m-am si ingrast. de la 40 kg la 44kg si 1, 57 m eu zic sa incerci. la mine a inceput sa se cunoasca prin bluza foarte bine, dar am avut si o vointa de fier. bafta!
buna, sunt Cornelia sa stii ca si eu am 12 ani, dar nu am sani deloc. acum am inceput un "tratament" cu seminte de marar, abdomene, si metoda doctorului chang.la mine a inceput sa dea roade. dar semintele ma fac sa vomit. eu zic sa incerci si mai gasesti pe neth o serie de exercitii pentru sani. pa-pa
Si eu am tot 12 ani, si nu mi se vad sanii de loc, iar colegele mele rad de mine pentru ca eu nu am si ele au. as vrea si eu... la scoala colega mea mereu rade de mine . iar eu sunt slabuta am 11 ani-> fac 12, (pe 10 august) am 32 kg, si 1. m si 40... si cred ca de aia. dati`mi si mie o solutie, ID`ul meu alina.maria98 add si dati o solutie, va rog :d
Eu am 14 ani sh is dezamagita pentru ca noo prea am sani. c sp ca noo prea am sani, noo am d loc.in luna octombrie am avut un accident d l care a rezultat ca noo mai is virgina.sh toata lumea imi sp ca noo sa ma mai dezvolt, no sa-mi mai creasck sanii.am ajuns l disperare, am ajuns sa port sosete. p cand colegele mele au ink prea mari pentru varsta lor.va rog sp c sa fc ca noo mai rezist.
Esti la fel ca mine si eu am 12 ani si tot am sani mici si nu mai suport sa le vad pe colegele mele care au sani mari dar n-am ce face trebuie sa astept sa creasca si am auzit ca daca faci exercitii fizice si mananci fructe si legume vor creste dar nu stiu daca este adevarat
Si eu am 12 ani si am sani destui de marisori, din clasa mea sunt singura cu sani... dar crede-ma ca celelalte fete nu au sani deloc, e naspa te inteleg dar nu fi suparata ca ai timp sa-ti creasca...nu esti singura in aceasta situatie.
insa fa sport si mananca cat multe supe...cred ca ajuta. pwpyky
Hei! majoritatea fetelor care au raspun au 12 ani. Este normal toate fetele la varta asta se preocupa de sani pentru ca acum incep sa creasca la unele mai mult la altele mai potin. Daca nu ai pe nimeni in familie cu sani mici atunci o sa iti creasca ...probabil ca esti si mai slabuta dar daca o sa pai cate kg p u sa vezi ca o sa iti mai creasca
Da si eu am 12 ani si la fel ca sh tine nu pot sa inteleg! da o sa rezolvam noi asta mai repede ca nu pot sa mai sufar din cauza sanilor si a dragostei ( dc mi se intampla nu mai mie?. Sunt foarte supy si nerabdatoare sa imi vad si eu o data sani mai mari decat ii am acum. Hai sa zic ca au vre`o 2 cm da vreau sanii mari! cine ma poate ajuta? va rog din toata inima :X. Multumesc ~.
anonim_4396 întreabă: