| 331 a întrebat:

Cum pot sa-mi fac sanii sa creasca in mai putin de o luna? Am 12 ani si m-am saturat sa mi se spuna ca am sanii mici, spre deosebire de prietenele mele. M-am saturat si sa mi se spuna sa astept sau ca nu ar trebui sa ma preocupe la varsta mea. Astept raspunsuri concrete. Am vazut pe multe forumuri persoane care se contrazic in privinta metodelor si as dori sa mentionati ce metode se potrivesc si dau roade multumitoare la varsta mea. Multumesc.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti face nimic; nici daca o sa tragi de ei toata ziua, nu o sa creasca. Eu si acum, la 22 ani; nu am sanii mari si nu ma simt complexata. Pentru fizicul meu sunt perfecti si crede-ma ca tu ai abia 12 ani, sanii cresc pana pe la 20, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.
Tot ce poti sa faci este sa "ai grija de ei", de fermitatea lor, fa dusuri alternand apa rece cu cea calda (e bine si pentru circulatia sanguina), fa-ti masaje cu creme, fa exercitii pentru muschii sanilor.
Pana la urma nu ii mai lua in seama, cu cat vad ca te superi, cu atat o sa faca mai mult misto de tine, poti spune: am doar 12 ani, lasati-ma in pace. happy
Fruntea sus, pieptul inainte!

221 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am auzit ca daca le dai cu usturoi functioneaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 14 ani si am sani rotunzi dar nu mari mama mea o avut sanii la 15 ani asa ca trebuie sa mai astept inca 1 anhappyspune-i si tu mamei ta daca o avut sanii mari sau ii are si la cati ani eu crescut...

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite eu am 14 ani si tot asa imi doream sani amri si cautam diverse metode sa-mi creasca, eu la ani astya m-am gandit ca daca mias incepe viata sexuala imi cresc mai mult si mai repede,
sa nu faci prostia asta pentru ca o sa regreti kear daca se mai maresc un pic ...toate la timpul lor, fii optimista, fa sport, incearca seara sai masezi usor in jur de 10-15 min, nu purta sutien de la varsta asta nici bustiera, lasa-i liberi sa creasca, ai grija :*:*.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa creasca.asa zic toti:d
eu am 17 si deja mi-am pierdut sperantalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te inteleg.eu am 13 ani si de vreao 3 luni de abia mi s-au intarit si nu am sani deloccryingar trebui sa incerci Radacina de lemn dulce sau tinctura d mar exercitii etc = ca o sa itit creask mult cand o sa ai menstruatiea.eu ink nu am dar sper ca atunci o sa ma dezvwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 17 ani si sani deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai abia 12 ani, fata aia are 10 ani si deja i sau intarit sanii.Eu am 17 si nu am de loc:* fa si u niste exercitii cumpara tinctura de marar...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu 12 ani si am sani cum trebuie sai am am o colega care nici nu se cunosc asteapta si o sa creasca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 11 ani si nu stiu cum sa fac sa-mi creasca si mie sanii, sanii meu au 3 centimetri macar sa-mi creasca 30-40 cm si colegele mele au sanii mari, dar eu ma asund, imi este foarte rusine, eu nu mananc prea mult sunt slaba, asta cred ca e problema, nu am pofta de mancare, eu imi doresc prea mult ca sanii mei sa fie mari si cred ca de asta nu-mi cresc, toata lumeea imi spun sa astept, ca sunt mica acum, ca mai am pana cresc nu suport aceste vorbe, aveti un raspuns va rog, ma numesc ramona daca ati aflat o solutie dar sincera sa fie id meu este aici:ramona_love_you31, va rog, a si apropo si daca mai aveti alta soluie pentru pofta de mancare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poarta sutien zilnic la mine a mers am 13 ani si ma mandresc cu sanii mei la 12 ani ma confruntam si eu cu aceeasi prablema dar am purtat zilnic sutien si amers pa
andre

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maninca varza

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am sanii mici si am 13 ani caut si eu pe net o metoda pentru cresterea lor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna eu sunt Adina am 11 ani si 9 luni deci pentru varsta mea si siluieta is normali si ma deranjeaza faptul ca am o prietena putin mai pinuta si a ei is asa mari. Cica dupa monstruatie iti cresc asta este adevarat dar mai bine zis dupa montruatie ti se intaresc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am eu o mica sugestie pe care am auzit-o de la o fata de 14 ani.

Uneste-ti palmele sus, in dreptul nasului si impinge una in alta timp de 15 min (daca ai rabdare, eu de ex. am:*), in fiecare seara inainte de culcare.Chiar functioneaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!
sunt in aceeasi situatie big grinsi si pe mine ma enerveaza cei care imi spun "ai rabdare, esti prea tanara" da? ui acum cum de prietenele mele au si eu nux-( ia ui ma! ce prosti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragutza stai linistita ca de abia ai 12 ani.sanii incep sa se dezolte pe la varsta de 14-15 sau chiar 16 ani.asa eram si eu cand aveam 12 ani da acum la varsta la care am ajuns am sanii foarte frumosi.ai rabdare e singurul lucru care trebuie sa il aplici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 11 ani i am marisori dar incearca cu seminte de marar inchite mai multicele cu 15 minute inainte de fiecare masa! Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa faci mult sport! cel mai eficient este dansul!
asa mi-au crescut miebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La noi in clasa este o fata la fel cu sini mari dar nute supara nu-i numai decit in caz contrar vei avea sini la 22 ani pina la pamint

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema ca si tine si nu stiu ce sa mai fac. unii rad de mine ca cica sunt mica de inatltime si nu am sani. Dar am uzit ca cica ti cersc dupa ce iti vine ciclu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asteapta si eu am 12 ani si incep sa-mi creasca fa sport ...chiar merge pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Sunt Andreea! Si eu sunt in aceeasi situatie ca tine.Am 13 ani si mi-au crescut sanii doar putin.As vrea sa imi creasca mai repede pentru ca multe fete de la mine din clasa au sanii mari si cateodata imi fac in ciuda.Incerc sa nu le bag in seama dar totusi ma deranjeaza.Am citit multe despre,, cum sa faci sanii sa creasca,, dar cred ca nu este adevarat.Nu am incercat nimic pentru ca mi-e frica sa nu ma imbolnavesc.Eu sper ca o sa-mi creasca mai repede. Te pup.Si spera in continuare.La fel ca mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 16 ani si le am cat o piersica ce nu ii in regula am tot ce terbuie sa aiba o fata in afara de sani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu cum e.am13 ani si sanii mei se dezvolta doar la radacina si varfurile sunt ascutite. ffff urat. dar rezolvarea problemei noastre e SUTIENUL CU PUSH-UP pana cresc. Oricum cine vrea sa te placa o sa te placa si cu sanii si fara. crede-ma eu am un iubit el are 16 ani si suntem de 5 luni impreuna el ma place eu il plac, ne iubim si asta conteaza. nu tr sa iti pese ce zice lumea. fi tare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ar trebui sa incerci si prin masarea sanilor.la mine a functionat.bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dc iti faci tu probleme despre marirea sanilor tai? Ai 12 ani o sa. ticreasca ca esti inca micutzi... e o prostie sa. ti bagi vatalaughingsau portocalelaughingcum am citit pe aicihee heeprietenele tale o sa arate urat la 20-25 de ani si o sa para mai mature decat sunt lasa-i asa si observi uh schimbari mai tarziubig grinbig grin
Te.am pupat si ai grija la tine lasa-i pe cei care sunt ness si au chef de facut misto...Sa se mai uite si ei in oglinda ca nimeni nu-i perfect:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Of, la aceasta intrebare astept si eu raspunsul dar cinene orare sa-ne raspunda, credama sun aproape de virsta ta si am aceeasi problema trebuie sa asteptat nu toat fetele sun la fel si de acee ne dezvoltam diferit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu asta ar trebui sa te preocupe in momentul de fata.