| 331 a întrebat:

Cum pot sa-mi fac sanii sa creasca in mai putin de o luna? Am 12 ani si m-am saturat sa mi se spuna ca am sanii mici, spre deosebire de prietenele mele. M-am saturat si sa mi se spuna sa astept sau ca nu ar trebui sa ma preocupe la varsta mea. Astept raspunsuri concrete. Am vazut pe multe forumuri persoane care se contrazic in privinta metodelor si as dori sa mentionati ce metode se potrivesc si dau roade multumitoare la varsta mea. Multumesc.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti face nimic; nici daca o sa tragi de ei toata ziua, nu o sa creasca. Eu si acum, la 22 ani; nu am sanii mari si nu ma simt complexata. Pentru fizicul meu sunt perfecti si crede-ma ca tu ai abia 12 ani, sanii cresc pana pe la 20, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.
Tot ce poti sa faci este sa "ai grija de ei", de fermitatea lor, fa dusuri alternand apa rece cu cea calda (e bine si pentru circulatia sanguina), fa-ti masaje cu creme, fa exercitii pentru muschii sanilor.
Pana la urma nu ii mai lua in seama, cu cat vad ca te superi, cu atat o sa faca mai mult misto de tine, poti spune: am doar 12 ani, lasati-ma in pace. happy
Fruntea sus, pieptul inainte!

223 răspunsuri:
| lolitasweet a răspuns:

311 aceeasi problema o am si eu doar ca am 13 ani si ii am un pic crescuti dar se observa cu greu.In primul rand depinde si ce greutate ai (eu sunt ca m slabutza)si te sfatuiesc sa folosesti tinctura de marar...dar ca intre fete...o sa te mai dezvolti cand o sa iti apara ciclul menstrual

| pUsToAiK_5349 a răspuns:

Nu-ti face griji eu am o prietena are 16 ani si nu are deloc sani zici ca are 12 ani...cu timpul o sa iti creascawinking

| rochyy a răspuns:

Draga... te inteleg adica am 14 ani fata si nu am deloc deloc sani! si cu prostiile sa tragi de ei sa nu incerci, sunt prostii! pup

| Kiddu08 a răspuns:

La 12 ani te plangi ca nu ai sani oh go on.eu am 16 ani si nu ma plang`straight face. o sa creasca ei. dar stii cum : Cine te place, te place si asa. Am auzit ca sportul face sanii sa mai creasca putin, incearca.nu ai nimic de pierdut. :*

| Shatenna1999 a răspuns:

Poi manca ceapa rolling on the floor, ca asa o sa-ti creaska :-)) mie de la 8 ani au inceput sami creaska :-p

| alexamiriam a răspuns:

Am sani mici. ce ma fac? sa ma cac?!

| madalinutza_3689 a răspuns:

Eu am zeca ani si am gasit o solutie:sa pun ceva rece si sa ma dau cu gel de dus inainte de a face dus!

| MaRlEnE_4615 a răspuns:

Aoleu cind va aud ca aveti 12 ani si va faceti griji pentru ca aveti sinii mici ma faceti sa rid...big grineu am 16 ani si eu tot ii am mici dar n-ai ce face...da tu 331 ar trebui sa ai rabdare

| alexandra453 a răspuns:

Incearca tinctura de marar sau exercitiile fizice care intaresc muschii sau sa-ti masezi sanii cu crema... dar nu stiu intr-o luna si la 12 anihappynu cred ca ai prea mult sanse. cea rapida sansa ar fi sa te mai ingrasi putin vei mai creste si in bust.succes!

| deeadeea99 a răspuns:

Eu am sani deci o sa-ti creasca si tie sunt de aceiasi varsta big grin
noroc

| anoniima a răspuns:

Stai linistita o sa-ti creasca la momentu` potivit.si eu cand aveam 12 ani aveam sanii mici dar dupa menstruatie o sa-ti creasca mai marilove struck

| lary77 a răspuns:

Eu din cate am auzit cica daca bei bere si mananci porumb iti cresc sani eu am 14 si ii am destul de mari happy asa ca nu stiutiu incearca cu porumbul mai bine :*

| Lencik a răspuns:

Daca te dai cu usturoi cresc sinii? nu prea cred.

| cosminah a răspuns:

Si eu am exact aceiasi problema ca si tine.la aceiasi varsta.eu sufar foarte mult din cauza asta.dar asta e tot ce putem face e sa asteptamhappy

| 331 explică:

Nu vreau sa fiu rautacioasa dar am spus ca astept solutii nu raspunsuri gen "ai rabdare" sau "mai asteapta"
am auzit asta de zeci de orisigh
in orice caz, mersi pentru sustinerehappy

| ade333 a răspuns:

Nu stiu in raspuns concret dar daca te vei ingrasa vei vedea ca iti vor creste sinii

| Renata_5845 a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie si nu stiu ce sa fac eu zic sa asteptam dar cat o vom mai tine asa... uite idu meu e trofin.renata

| foxii a răspuns:

Eu am tot 12 ani si am 70 cm la sani! si mie mi se par mici...incearca cu tinctura de marar! am auzit ca merge!:*

Bafta in continuare!:*love struck

| foxii a răspuns:

Eu am tot 12 ani si am 70 cm! incearca cu tinctura de marar, sau mai documenteaza-te!

bafta in continuare!

| galikabirca a răspuns:

Daca esti stearpa adica maruntica clar ca nu a sa-ti creasca

| 1234fata a răspuns:

Ba frate eu am 11 si miau crescut unpic dar sa stii eu namfolosit nimic

| LaviniaGabriela1524167blablaq a răspuns:

Bună!
Imi cer scuze de deranj, am 15 y și am sâni mici abia se vad gen sunt unele fete mai mici decât mine și se vad așa de bine și prietenele mele la fel se vad ca au... și eu nu port cupa B dar am spațiu în sutien destul de mult și ma întrebam dacă ți a crescut sâni pana acum scuze dacă te deranjează întrebarea mea

| taty a răspuns:

Am si eu 12 ani si o prietena de-a mea poarta nr 14 ii are fff mari baiatul care imi placea s-a dus la ea ce pot face sa-mi ceasca repede intr-o luna maxim 2 pana cand se mai incalzeste putin va rog help

| dyenutzsa a răspuns:

Pai uite na eu am 12 ani dupa ce menstruatia apare sani tai vor creste mult si nu-ti fa probleme ia-ti un suntien cu pushap si poartal daca chiar iti doresti sau alta varianta mergi la o farmacie si cumparati o solutie care se aplika pe sani

| Diana_7643 a răspuns:

Buna 331.Eu am 13 ani si am 33 de kg. Unii ar spune OMG 33 de kg la 13? Ar spune ca nu mananc acasalaughing dar sa stii ca manac ca sparta. In fine, sa revenim. Deci vrei sani mai mari? Nu iti face griji. iti vor creste. Nici eu nu ii am cine stie ce, iar prietenele mele spun glumesc cu mine dar nu ma supar. Eu chiar mi-as dori sa
am nici sanii pe care ii am acum pentru ca ma incomodeaaza. Ai rabdare. Poate dupa ce iti vor creste iti vei dori sa nu`i mai ai. Am o intrebare? Vrei sani mai mari doar pentru ca prietenele tale au si rad de tine sau pentru ca vrei sa atragi atentia vreunui baiat?

| Deedee_9924 a răspuns:

Si eu am 12 ani, dar in schimb am sanii prea mari pentru varsta mea. Totul depinde de felul in care te dezvolti. Tu ai vrea sa patesti ca mine sa te intrebe lumea cati ani ai crezand ca ai 18? Cu cat ai sanii mai mari cu atatcreste riscul de a te rapi cineva din mijlocul drumului. Trebuie sa fi doar tu si lumea o sa te placa pentru ceea ce esti.

| natulea a răspuns:

Am si eu aceeasi problema
si nu trebuie sa te gindesti la ei
stii? toate prietenele mele poarta sutiene iar eu nu uneori am zile de depresii cind ma gindesc la sini
nu te gindi la sini fiindca aceasta doar ne ingrijoreaza

Alte răspunsuri
| robertvornicescu a răspuns:

Stiucum e simti...eu am 13 ani si nu am sani cam deloc.crede-ma ca daca nu ii bagi im seama pe cei care isi bat joc te tine nu o sa mai fi asa suparata.asteapta doar si fa sport mult. functioneaza! cred... daca ti-a venit menstruatia va trebui sa-ti creasca daca nu asteapta.