Nu poti face nimic; nici daca o sa tragi de ei toata ziua, nu o sa creasca. Eu si acum, la 22 ani; nu am sanii mari si nu ma simt complexata. Pentru fizicul meu sunt perfecti si crede-ma ca tu ai abia 12 ani, sanii cresc pana pe la 20, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.
Tot ce poti sa faci este sa "ai grija de ei", de fermitatea lor, fa dusuri alternand apa rece cu cea calda (e bine si pentru circulatia sanguina), fa-ti masaje cu creme, fa exercitii pentru muschii sanilor.
Pana la urma nu ii mai lua in seama, cu cat vad ca te superi, cu atat o sa faca mai mult misto de tine, poti spune: am doar 12 ani, lasati-ma in pace.
Fruntea sus, pieptul inainte!
Acelasi lucru pot spune si eu. Diferenta e doar de varsta, am 14 ani.Mai ales acum, cand am nevoie de "ceva" in rochia de banchet.Toata lumea, inclusiv mama mea, imi spune sa o las balta si sa nu imi fac griji ca mai am timp.Dar daca pana acum rezultatul cresterii e 0 la ce ar trebui sa ma astept de acum incolo? Degeaba e si metoda "push up" pentru ca arata foarte urat si mai mult te faci de ras.Am cautat pe net si am gasit acel tratament cu seminte de marar.Dar nu stiu cum sa il pun in practica, stie cineva? O mare problema mai e si cand merg la mare, cu costumul de baie.Arata groaznic pe mine.Si prietenele mele au sani destul de mari.Si pur si simplu ma simt prost.Are cineva idee ce tratamente naturiste, sau ceva fara interventii medicale, exista?
Buna...sunt in aceeasi situatie, am sani achiar mici si am 14 ani puteti spune voi ca credc pana la 20 de ani sau nu stiu ce dar pana atunci e fac stau in casa cu perdeaua treasa sau ce...deci din clasa mea au sunt singura cu sanii asa de mici si ma simt Foarte cmplixata, iar pedeasupra am o colega care are niste balcoane de zici ca stau sa ii puste dar in orice caz dk stiti voi ceva solutii naturiste prin care as putea sa imi fac sanii sa creasca va rag tare mult sa imi sp si mie.
Iar pe tine crede-ma ca te inteleg perfect dar trebuie doar sa ai catziva priateni buni si iti garantez ca acestia o sa te sustina si nu o sa rada de tine, dar acum ce vrei si tuh mie numa pe la 13 ani au inceput sa imi creasca iar tu mai ai pic pana atunci...dar nici prea mari nu ii bine sa ii ai doar potriviti varstei tale, dar problema e ca noi nu ii avem nici pe aceia dar Fruntea sus nu mai baga toate rautatile in seama la fel fac si eu si merge colegi incep sa ma aprecieze pentru ce sunt nu pentru cum arat :X
stai linistita o sa ne vina si noua randul CANDVA :-
Buna.si eu am 14 ani si am aceeasi problema, am vazut aici un comentariu care zicea de acel sirop completbust sau ceva d genu...as vrea s stiu si u mai multe despre el, daca intr-adevar este bun, sau daca dupa acele 60 de zile apar efecte adverse...t rog s raspunzi.
Dragutsa. sa stii ca poti sa incerci metoda de a face flotari, in zi cite +1 ex azi 10, miine 11 si tot asa, deci cresc muschii pieptului si astfel cresc sinii, mult succes :*
Buna ma numesc Ana, si eu am 12 ani si eu am sani mici si nu ma intereseaza ce zice lumea cu cat te dezvolti cu atat iti cresc sani mai mari nu-ti face griji...asta e sfatul meu.papa pup.
Crede-ma am aceeassi problema si aceeasi varsta si caut tot o solutie concreta
Stiu cum e eu am 14 ani si sunt foarte dezvoltata am 1, 79 inaltime insa sanii mei sunt ft mici dar nu am ce face decat sa astept in loc sa iei tot felul d prostii si de medicamente care sa te imbolnaveasca mai bine stai linistita stiu ca ai vrea sani mai mari dar am o colega care are sani destul d mari si rad toti d ea din cauza asta asa ca ori mici ori mari tot gasesc motiv sa te necajeaska si mei mi se reproseaza da incerc sa-mi vad d trebuie :* mi-ar placea s mai vb daca vr da-mi id tau:*:*:*:X:X
Buna! si eu am tot 12 ani. am sanii destul de mari la varsta mea si fetele sunt invidioase pe mine. eu fac mai mult sport si au mai crescut daca vrei sa iti creasca fai si uh sport si o sa vezi. acum nu stiu daca la toate fetele merge dar incearca. MULT SUCCES. PAPA:*:*:*
anonim_4396 întreabă: