1 intrati pe site la imvu
2 dati la earn credit
3 dati la invite refer people
4 dati la invite by email
5 scrieti la prima casuta un email de al vostru la a 2 casuta scrieti numele vostru orice nume ex: dede ceva la nimeriala
6 intrati pe emailu cel scris si dati la spam
7 va apare new look dati pe el si dati yes asteptati sa se incarce apoi dati x dati iar yes si asteptati sa se incarce apoi dati x si dati yes si faceti contul fals
apoi trebuie sa intre cineva pe contul fals sa dea 5 inv succes
\funda?
Se poate face VIP si cu www.imved.com e un site arab cred ca... dar il poti da si pe engleza.Completezi acolo ceti cere si te face VIP dupa un timp.Asa am auzit, dar eu inca ma mai chinui sa devin VIP cu imved:)).
Da add la id asta "ralu_scumpika02" si iti spun... e foarte simplu si gratis! Dar vreau si funda pentru asta!
Voi ati invatati sa cititi macar?
Au un topic in mafia cum sa te faci LOL
http://imvumafia.hqforums.com/......t1517.html
Deci
foloseste www.imved.com
vezi ca e om araba
dai si tu english ca scrie undeva si completezi
bafta
fundita?
Este destul de usor sa faci vip ! am facut destula lume si inca mai fac. >>My avatar name : AlexxxRo
Doamne anonim ce cretin esti... daca nu sti nu te mai baga in vorba. te poti face cu imvu mafia ! si eu m-am facut si fac si alte persoane doar ca fac doar prieteni ! Bft
Buna!
te rog sa imi zici si mie am incercat sa imi fac cont pe imvu si nu ma lasa de 3 saptamana incerk si nu reusesc ma ajuti te rog mult
Nui cu cont trebuie sa ii trimiti lui don tokenul... adica verificarea emailului... dar trebuie sa ai 12 posturi si nu stiu ces alea
Fa'te vip pe " www.imved.com " si copiezi si tu alea dai la translate si urmezi instructiunile :)
Ioanna2012 întreabă: