anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poti sa te faci vip in imvu? Eu am si cont pe imvu mafia dar nu reusesc sa ma fac si fip daca stie cineva sa imi zica si mie plz mersi mult

116 răspunsuri:
| LoLFuNKyPooF a răspuns:

Cu imved.com eu m-am facut vip intr-o ora daca ai noroc poti sa te faci in mai putin timp succes:X

| alex_4767 a răspuns:

Vrei sa imi faci si mie cont pe imvu mafia ma poti contacta:id:vip.moster

| alex_4767 a răspuns:

De pe www.imved.com nu trebuie sa platesti

| Valentinboy1 a răspuns:

Ba terminati dracu cu codurile voastre ca nu-s bune de nk un sg site e bun ca sa te faci vip happy Valentinboy1 dati add si va spun (fara noobi)

| XdoaratahX a răspuns:

Trebuie sa dai bani

| llllliiilllll a răspuns:

Nu ai cum sa te facihappyDoar daca platesti atunci iti da VIP-ul pe loc sau intr-o saptamana nu mai incerca sa iei fara bani ca nu o sa reusesti niciodata si sa stiti ca nu exista nici hackuri pentru imvu sau daca exista sunt doar virusi care va poate distruge calculatoru asa ca jucati corect si daca vreti vip platiti daca vreti credite faceti-le corect sau platiti si la ele
bafta.

| rppsmecherunr1 a răspuns:

Am citit cateva mesaje de ale voastre si nu trebuie sa ai bani sau sa platesti cu cardul sa fii vip pe IMVU :P e destul IMVU Mafia dragii mei :P joc si eu IMVU de anul trecut nu mai stiu de cand de prin decembris si m-am facut vip cu IMVU Mafia :P si am mai facut alte 3 persoane si inca mai fac vip-uri doar pe credite. Creditele le primesti odata cu vip-ul de la IMVU Mafia :P. Daca e careva interesat de VIP http://www.imvu.com/catalog/web_mypage.php?user=43462378 asta e Hp-ul meu si imi lasi un mesaj si eu cand am timp iti voi raspunde

| rppsmecherunr1 a răspuns:

Mai invata si u tongue cauta.

| viper_6135 a răspuns:

Invata engleza si afi copacellaughinglaughing

| ஐKatsu a răspuns (pentru viper_6135):

-Iar,tu învaţă ROMÂNĂ.laughing.

| LalaLove1234 a răspuns:

Nu merge site-ul cu imved va rog dati-mi site-ul bun.

| colordream54 a răspuns:

Lool... poti sa te faci foarte simplu cu IMVED, dar te va tine o luna, daca nu platestitongue

| Lollaa a răspuns:

Www.imved.com e un sait in araba:] trebuie sa completezi un formular si in cateva zile primesti Vip

| imvu a răspuns:

Salut! O sa iti explic cum sa faci credit pe imvu! In primul rand trebuie sa intri in imvu dai la credit dai la earth credit si o sa iti dea 500 de credit in fiecare zii, dar baga id meu de mess:dinamicu992@yahoo.com si o sa iti dau un hack de credit, mult succes si baga id de mess! Bye Bye wave

| xxxdedexxx a răspuns:

Pai pe imved. com te faci pe gratis doar ca trebuie sa te duci pe google traducere ca se aflii ce spoo! sau dai pe limba engleza, iar daca nu stii engleza dai pe google traducere

| EveeBă a răspuns:

Http://imved.com/en/ daca nu intelegi ce sa faci adauga CaramelWorld c:

| nykoalexandra a răspuns:

Nu stiu cum sa imi fac cont sad

| IuLiKuTzA a răspuns:

Iti spun eu cum sa te faci ViP pe imvu dar e free te face in cateva ore sau chiar cateva zile... pe http://www.1imvu.com/eng/

| Valentina_1474 a răspuns:

E simplu.dai la www.1imvu.com si completezi ce iti cere.si esti vip.nu e greu.

| Raluu_3981 a răspuns:

Hei ilegallkid te stiu sant' ZzUzULIK nujtu daca ma cunosti ma rogh eu stiu ca trebuie sa platesti dar este un sit imved doar ca acela mi se pare ca nu iti da bani in fiecare luna te face doar vip nujtu asta am auzit nujtu incearca sh vezi sh uh

| bruneetaa a răspuns:

Am jucat si eop ImVuchatterboxSi stiu si com se face VipchatterboxAm avut cont VipwaitingDar acum nu mai joc ImVutongueTrbe sa`ty faci cont pe Imvu Mafias... Dupa bagi un cont care til da ei la facerea contului pe imvu mafias:dSi dupa astepti sa primesty un email:dUnde iti scrie ca intr-o saptamana saw chiar si mai potinbig grinesty Vip

| Liliputi a răspuns:

In 24 de ore te face vip. da nu pot sa zic cum :-p trebuie ork sa platesti
.

| iElo0tza a răspuns:

Eu joc IMVU.Te poti face VIP pe gratis(fara sa dai nici un ban)cu www.1imvu.com sau cu www.imved.com,dar vezi.ca din cand in cand.site`ul imved este inchis.dar se deschide seara sau a doua zi.VIP`ul il vei primi la 24 de ore. Daca nu stii ceva poti sa ma contactezi pe:iElo0tza.si te fac eu VIP.Astept fundita:)

| claudiu_2681 a răspuns:

Dar cum iti faci cont pe mafia?

| luckyboyradu a răspuns:

Don Von e unchiul meu pe imvulaughingpot sa il fac sa ma faca vip si a 2-a oara credlaughingpentru ca am mai fost vip odata... daca vreti sa va faceti intrati pe imved si va faceti simplu si usorlaughingsi pentru ca vam ajutat acum spuneti-mi cum sa fac credit ecu imvu mafia ca eu nu stiu=]]

| Florin11_6722 a răspuns:

Eu stiu sa ma fac vip in 3 zile gratis de pe un sait sait-ul este www.1imvu.com sper ca vam fost de folos