Depinde, în unele momente as fi cea mai bogată fată de pe pămînt dar în unele aș avea un venit mai modest, dar niciodată nu aș fii săracă pentru că oricât de tristă aș fii mereu prietenii îmi sunt aproape și mă înveselesc.
Imi place intrebarea ta si mama ce de miliardari pe aici ziceti si voi ca sunteti bogati cum a facut FucktheSystem si in plus, fiecare are momente bune si momente proaste, uneori castig "la loto" alteori ma fura cineva sau mi se rupe buzunarul cu banii si ii pierd, conteaza cine te sustine
Eu sunt fericita asa ar trebui sa fie toata lumea fericita si atunci ar mai disparea rautatea de pe pamant
Depinde cateodata miliardar cateodata mai modest dar niciodata sarac pentru ca am prieteni foarte buni si nu ma lasa la greu
Daca as compara fericirea mea cu banii lui Bill Gates, el ar fi un cersetor pe langa mine.
As fii un om normal adica nici bogata dar nici saraca deoarece nimeni nu are parte doar de bucurii in viata. l fel ca si criza economica cateodata mai sunt si neplaceri si momente de tristete:*
Cred ca daca totul in lumea asta sar cumpara cu aceasta monedaFERICIREA absolut toti ar fi BUNII de ce? simplu sa aiba monezi.
Cred ca nu ma pot clasa in topul bogatilor din top 10
pentru ca... mereu as fi numarul 1
uite o intrebare care merita premiu
nu cred ca as fi vreodata mai putin bogat decat oricine de pe glob
sa va spun si secretul meu: sunt eu si ma simt bine in pielea mea, ma intind cat imi este plapuma, si nu intrec masura
Romania ar trebui sa inceapa sa iasa din CRIZA
Daca ar fi asa eu poate as fi destul de bogt dar, cu prieteni as fi cal mai bogat deoarece ei ma ajuta sa trec peste toate, dar sunt momente in care as fi sarac cand prieteni nu imi sunt aproape ca in momentul de fata .An concluzie nu poti fi cel mai bogat (in fericire) mereu
In momentul de fata nu as fi prea bogata, dar, daca starea mea materiala ar consta in fericire...m-as stradui sa fiu fericita tot timpul, si-asa as fi cat se poate de bogata!
Daca as ramane anul asta repetent la scoala
As fi sarac lipit de pamant
Dar daca trec clasa
Cel mai bogat om de pe planeta
Uneori as fii bogata, alteori foarte saraca dar prietenii si familia na fac sa fiu cea mai bogata persoana din lume, asta simt
LiveWhileWereYoung întreabă: