Depinde, în unele momente as fi cea mai bogată fată de pe pămînt dar în unele aș avea un venit mai modest, dar niciodată nu aș fii săracă pentru că oricât de tristă aș fii mereu prietenii îmi sunt aproape și mă înveselesc.
Depinde de momente...
Cateodata as fi cea mai bogata fata de pe pamant, dar cateodata pe la jumatate
As avea o suma de bani cu atat de multe cifre incat nimeni sa nu poata citi, unii ar zice ca nu e legal sa fie scrise atatea 0-uri
As fi mult mai bogat decat bill gates si as folosi o mare parte din "bani " pentru ai imparti celor mai "saraci" decat mine deoarece uneori si cel mai mic strop de fericire din viata de zi cu zi iti poate aduce caldura sufleteasca si pofta de viata.
Sayonara!
Atunci,eu aş fi cea mai săracă în sentimente şi cea mai nefericită fiinţă de pe Pământ.Eu nu ştiu ce-i fericirea,deoarece nu am cunoscut-o niciodată,încă nu am avut parte de ea.Şi totuşi, cu sufletul zdrobit şi călcat în picioare, încă mai sper...în ceva mai bun.Tot ce am primit până acum se defineşte prin cuvântul indiferenţă. Deşi am încercat doar să ajut,deşi am oferit încredere, nu a fost apreciat nimic.Dar nu am încetat să sper, deşi alţii mi-au spulberat până şi ultima fărâmă de speranţă. Nici când am fost demoralizată nu am încetat să sper în ceva mai bun.Am spus că toată suferinţa trebuie să fie cândva compensat5ă de fericire şi încă aştept momentele de fericire, pentru care trudesc alături de întreg sufletul meu...
As fi probabil multimiriardara...ma bucur de simplul fapt ca ajut pe cineva sa zambeasca.
Hmmm...o intrebare pe cat de perspicace,pe-atat de frumoasa! Nu m-as putea declara o miliardara,deoarece oricat de mult as vrea sa ma mint,nu merge. Nu ma pot considera nici o persoana saraca,deoarece,probabil,fara doza mea zilnica de fericire primita de la o vorba buna,un zambet, pana la o persoana draga mie, nu as putea trai.Asa cum au sustinut si ceilalti,cateodata as putea deveni o milionara, dar nu pentru mult, din pacate.Stii,clipele acelea de fericire,de euforie sunt de fapt,clipe de visare, de extaz, e ca un drog fara de care viata nu ar putea fi lipsita.In timp ce acele momente de 'bucurie copilareasca' sunt in toi, mereu va exista cineva, ceva care va spulbera intr-o fractiune de secunda tot ceea ce mai devreme fusese o fabula ce parea ca prinde viata.De exemplu, chiar astazi mi s-a intamplat ceva de genul:Venisem de la o meditatie.Pe drum, soarele stralucea asupra mea asa de duios si de cald...Pasarlele ciripeau neincetat,priveam dincolo de chipurile oamenilor pe care ii intalneam pe strada, priveam in inimile lor, cumva. Ochii mi-erau imblanziti de aura soarelui.Erau clipe magice,pentru mine. Odata ajunsa acasa la bunica mea,am luat caietul de limba romana si m-am apucat de invatat pentru teza. A trecut o buna parte din timp,iar eu,realizand ca au trecut ore bune,ma gandesc sa scot capul pe geam, sa ma aerisesc, credeam.Privind,parca tot invatatul imi schimbase felul de a privi lucrurile,imi schimbase perspectiva,in mai putin,imi schimbase radical ziua. Urmaream copiii cum se jucau fara vreo vigilenta,iar eu tocmai imi amintisem de prietena mea cea mai buna care ma chema zilnic pe afara,dar astazi se intamplase enigmatic sa nu o faca. Eram trista,oarecum deprimata.Un alt prieten uitase e mine,iar in timp ce tot priveam jocul copiilor,imi aduceam aminte de jocul nostru,de zilele de vara lipsite de griji, pline de rasete si zambete zglobii. Ochii deja-mi lacrimau. Am ridicat vederea spre slava cerului, iar lacrimile nu mi se puteau opri.Adierea domoala ma alinta,dar imi rascolea si mai mult amintirile.Mi-a evocat zilele de vacanta petrecute cu parintii la mare,si deja mi se facuse dor de ei,deoarece au plecat in strainatate pentru un timp,ce-i drept,foarte scurt,dar totusi acel impact, acea confruntare cu trecutul m-a durut, m-a ranit profund.Stiu ca deja am scris enorm,insa nu imi pare rau. Poate v-am plictisit,iar acest lucru il regret,dar tragand o concluzie,in principiu,as fi un om normal,la fel cum am fost pana acum,cu suisuri si coborasuri care aduc sau cheltuie, in cazul nostru, multi bani.Niciodata nu vom sti ce ne rezerva viata, ce momente de nostalgie ne cuprind sau ce clipe de veselie maxima ne pot atinge sufletele.
Deci,
Tu stii, probabil ca noi, chiar si ca in fericire, avem mai multi bani uneori si mai putini altii, dam uneori mai multi bani, alteori mai putini si primim.
Asa e si cu fericirea, ea nu e constanta, dar nu cred ca te referi la ceva concret, ci aproximativ.
Fara sa stii de existenta banilor, cu totii am muri de fericire, pentru ca nu am avea de ce sa ne temem, totul pe gratis ar fi posibil.
Acum de la un om la altul, e greu sa decizi firile, si sa vezi.
Sincer, eu as fii milionara, pentru ca fara fericire viata ta nu are niciun sens, traiest degeaba.
Viata e scurta, trebuie sa te bucuri de ea, si la fel de fragila, ca un fir de par, nu stii cand se rupe
Pai nu cred ca as fi prea bogata(in ultima perioda am fost foarte trista).Dar ar fi super.
Nici o moneda n-as avea
Viata este prea grea.
Viata de roman nu-i asa usoara
Bani nu ai, deci e nasoala.
Buna,
Depinde de situatie in momentul de fata as fi cea mai bogata din lume insa sant momente in care as merge la cersit.
As fi in cartea aia cu 500 de milioari,as fi milionara secolului, rad tot timpul si daca ma intristez, rad iarasta e felul meu. fundita?
Cateodata as fii cea mai bogata dar in cele mai putine cazuri as ramana fara "fericire'' dar in Romania din cauza lu base tot noi am saraci in loc sa fim cei mai bogti
Probabil cel mai sarac om din lume pentru ca in ultimele saptamani nuprea am putu sa fiu
Mereu voi avea ce sa mananc.Nu mi s-ar urca fericirea la cap niciodata,chiar daca as fi cea mai fericita din lume as ramane aceeasi persoana care sunt si acum. Uneori cred ca moneda oficiala e fericirea dar apoi, brusc, o pierd si-mi dau seama ce valoare avea.
Fericirea nu insesamna neaparat sa fi bogat fericirea ar fi daca esti alaturi de cine iti doresti poti sa fi fericit si sa fi sarac dar totusi daca esti bogat de la un moment dat incepi sa te plictisesti fiindca prietenii [ majoritatea ] nu ar fi prieteni adevarati ar fi prieten/a cu tine doar pentru bani asa ca trebuie sa ai grija cand iti alegi prietenii dar totusi in fine deci ai foarte mare grija cu cine te imprietenesti dar ca sati raspun laintebare as fi uneori cel maiamarat de pe pamant dar undeoti suuper bogat fundita plss
In momentele acestea, avand in vedere toate persoanele care ma inconjoara, tinuturile in care stau. Romania o tara asa de frumoasa cu economia la pamant
Cred ca as fi bogat. asa si asa
Aş avea o "avere" constantă. În zilele în care sunt tristă, ar scădea. Dar când aş ţopăi iar de fericire şi mi-ar veni din nou să pupăcesc pe toată lumea, ar creşte din nou.
Deci, undeva mai sus de un venit modest, pentru că eu mă chinui să zâmbesc şi când sunt tristă. Măcar ceilalţi să nu-şi dea seama.
LiveWhileWereYoung întreabă: