| CaTaLiN41729 a întrebat:

Daca moneda oficiala ar fi "fericirea" tu cat de bogat ai fii?

Răspuns Câştigător
| FucktheSystem a răspuns:

Depinde, în unele momente as fi cea mai bogată fată de pe pămînt dar în unele aș avea un venit mai modest, dar niciodată nu aș fii săracă pentru că oricât de tristă aș fii mereu prietenii îmi sunt aproape și mă înveselesc.

141 răspunsuri:
| MysticWayz a răspuns:

Probabil as fi miliardara laughing
As fi pe locul 1 in revista Forbes, in topul miliardarilor. happy
Eu rad aproape non-stop, si cand mi se intampla ceva, tot nu pot sa fiu suparata. Zambesc mereu!
Cred ca de asta m`am nascut : Sa fiu fericita si sa-i fac si pe cei din jurul meu fericiti! happy

| alexxamaria97 a răspuns:

Pai...as fi`i miliardara...pentru ca eu`o niciodata nu sunt suparata
bine am si`i momente cand sunt putin nervoasaa si suparata dar foarte rarlove struck daca sunt langa prietenii mei nu am de ce sa fiu suparata:d

| narutohokage_2642 a răspuns:

As fi mult mai bogat decat bill gates si as folosi o mare parte din "bani " pentru ai imparti celor mai "saraci" decat mine deoarece uneori si cel mai mic strop de fericire din viata de zi cu zi iti poate aduce caldura sufleteasca si pofta de viata.
Sayonara!

| ghfgjgjkgj a răspuns:

As fi extrem de saraca

| adekido a răspuns:

Pai imi este de ajuns o moneda, daca ea reprezinta cu adevarat fericirea. nimeni nu poate avea o parte din acea moneda: ori toata, ori deloc. ( parerea mea)

| emy a răspuns:

Nu foarte bogata, dar nici saraca.Acum depinde... de multe.

| TheCritic a răspuns:

Mereu voi avea ce sa mananc.Nu mi s-ar urca fericirea la cap niciodata,chiar daca as fi cea mai fericita din lume as ramane aceeasi persoana care sunt si acum. Uneori cred ca moneda oficiala e fericirea dar apoi, brusc, o pierd si-mi dau seama ce valoare avea.

| JustForU a răspuns:

1000 bancnote de fericire...

| Gorillaz a răspuns:

Imi place intrebarea ta big grin si mama ce de miliardari pe aici laughing ziceti si voi ca sunteti bogati cum a facut FucktheSystem si in plus, fiecare are momente bune si momente proaste, uneori castig "la loto" alteori ma fura cineva sau mi se rupe buzunarul cu banii si ii pierd, conteaza cine te sustine big grin

| IulyaN_2743 a răspuns:

Daca as ramane anul asta repetent la scoala
As fi sarac lipit de pamant
Dar daca trec clasa
Cel mai bogat om de pe planeta

| TheLegion a răspuns:

Uneori foarte sarac alte pri foarte bogat in momentul de fata cel mai sarac om de pe pamantsad

| TsutsaHippie a răspuns:

Cand sunt cu prietenii, as fi cea mai bogata din lume, dar acasa mai rau decat o muritoare de foame.

| eu17 a răspuns:

Hmmm, frumoasa intrebare. Probabil ca as fi exact ca acum. nici bogat dar nici sarac. Fericirea excesiva te impiedica sa vezi unele lucruri clar, dar e buna. e mai bine sa nu ai prea multa, da' daca ai, exact cum dai unui cersetor pe strada un ban real, asa poate poti imparti fericirea ta si cu cei apropiati dispusi s-o accepte. Daca as fi fericit execsiv as juca-o "la bursa" laughing. o zi buna

| BiiaSomerhalder a răspuns:

Depinde, uite acum nu sunt deloc bogata! happy

| Iony_5207 a răspuns:

Geniala intrebare happy
Eu una, as fii undeva pe la mijloc. big grin

| BabyDollRalukks a răspuns:

Hmmm...o intrebare pe cat de perspicace,pe-atat de frumoasa! Nu m-as putea declara o miliardara,deoarece oricat de mult as vrea sa ma mint,nu merge. Nu ma pot considera nici o persoana saraca,deoarece,probabil,fara doza mea zilnica de fericire primita de la o vorba buna,un zambet, pana la o persoana draga mie, nu as putea trai.Asa cum au sustinut si ceilalti,cateodata as putea deveni o milionara, dar nu pentru mult, din pacate.Stii,clipele acelea de fericire,de euforie sunt de fapt,clipe de visare, de extaz, e ca un drog fara de care viata nu ar putea fi lipsita.In timp ce acele momente de 'bucurie copilareasca' sunt in toi, mereu va exista cineva, ceva care va spulbera intr-o fractiune de secunda tot ceea ce mai devreme fusese o fabula ce parea ca prinde viata.De exemplu, chiar astazi mi s-a intamplat ceva de genul:Venisem de la o meditatie.Pe drum, soarele stralucea asupra mea asa de duios si de cald...Pasarlele ciripeau neincetat,priveam dincolo de chipurile oamenilor pe care ii intalneam pe strada, priveam in inimile lor, cumva. Ochii mi-erau imblanziti de aura soarelui.Erau clipe magice,pentru mine. Odata ajunsa acasa la bunica mea,am luat caietul de limba romana si m-am apucat de invatat pentru teza. A trecut o buna parte din timp,iar eu,realizand ca au trecut ore bune,ma gandesc sa scot capul pe geam, sa ma aerisesc, credeam.Privind,parca tot invatatul imi schimbase felul de a privi lucrurile,imi schimbase perspectiva,in mai putin,imi schimbase radical ziua. Urmaream copiii cum se jucau fara vreo vigilenta,iar eu tocmai imi amintisem de prietena mea cea mai buna care ma chema zilnic pe afara,dar astazi se intamplase enigmatic sa nu o faca. Eram trista,oarecum deprimata.Un alt prieten uitase e mine,iar in timp ce tot priveam jocul copiilor,imi aduceam aminte de jocul nostru,de zilele de vara lipsite de griji, pline de rasete si zambete zglobii. Ochii deja-mi lacrimau. Am ridicat vederea spre slava cerului, iar lacrimile nu mi se puteau opri.Adierea domoala ma alinta,dar imi rascolea si mai mult amintirile.Mi-a evocat zilele de vacanta petrecute cu parintii la mare,si deja mi se facuse dor de ei,deoarece au plecat in strainatate pentru un timp,ce-i drept,foarte scurt,dar totusi acel impact, acea confruntare cu trecutul m-a durut, m-a ranit profund.Stiu ca deja am scris enorm,insa nu imi pare rau. Poate v-am plictisit,iar acest lucru il regret,dar tragand o concluzie,in principiu,as fi un om normal,la fel cum am fost pana acum,cu suisuri si coborasuri care aduc sau cheltuie, in cazul nostru, multi bani.Niciodata nu vom sti ce ne rezerva viata, ce momente de nostalgie ne cuprind sau ce clipe de veselie maxima ne pot atinge sufletele.winking

| iuly26iuly a răspuns:

As fi boschetar

| BOOBZen a răspuns:

As avea o suma de bani cu atat de multe cifre incat nimeni sa nu poata citi, unii ar zice ca nu e legal sa fie scrise atatea 0-uri

| EnterSandman a răspuns:

Probabil ca emoisti ar fi cei mai saraci de pe pamant.

| MadduM a răspuns:

Depinde de stare. În general mă clatin spre bogat, dar sunt ok și așa. ( între și între) Câteodată am momente de sunt săracă rău, chiar cerșeșc! ( aici mă refer la plâns ore în șir )

| kat2108 a răspuns:

Sa zicem ca as fi modestahappy

| lawynutza a răspuns:

Cateodata as fii cea mai bogata dar in cele mai putine cazuri as ramana fara "fericire'' dar in Romania din cauza lu base tot noi am saraci in loc sa fim cei mai bogti

| Tavy100 a răspuns:

As fii rege. Cel putin pana in 18 ani...

| AndreiP98 a răspuns:

Asa si asa

| oOSaritaOo a răspuns:

Foarte bogată.

Răspuns utilizator avertizat
| МŶĶÁŶ a răspuns:

Pai daca arr fi moneda oficiala fericirea ar trebui sa dai din ea ca sa iti cumperi altceva, care te face fericit si deci vei fi fericit pe vecie!

| A98 a răspuns:

Cel mai bogat

| mitzaETS a răspuns:

Depinde de momentele in care ma afluhappy
Nam de unde sa stiu.
In mare parte as fi fericit
Dar pot sa fiu si suparat pe anumite lucruri
Intr-o proportie de 75% bine si restul de 25% rauhappy
Cel putin asta e parerea mea.
Sper ca te-am ajutat cu ceva

| mitzaETS a răspuns:

Depinde de momentele in care ma afluhappy