Poi nu e cine stie ce
Mai inalt decat mine cu cel putin 4-5 cm, ochi caprui sau negri ( merge si verzi), par saten inchis, romantic(cel mai important), si sa simt ca am parte de protectie cand sunt cu el
P. s. Conteaza mult aspectul fizic .pentru mine cel putin
Ciao! :*
Nu exista baiatul,, perfect''. Fiecare baiat are ceva special...care impresioneaza fetele. Maryana5 .nu crezi ca esti cam pretentioasa? Pentru mine baiatul care imi va placea ar trebui sa fie cam asa: aratos, sensibil, sa imi acorde atentie, dragut, amuzant (dar si serios in lucrurile importante), curat (pe locul 1), sa nu fie baiat de,, cartier''sau cu limbaj de cartier, si sa nu ma dispretuiasca, si sa aiba incredere in mine. Poate ca baiatul de care ma voi indragosti nu o sa aiba atatea calitati, dar sa aiba o calitate care imi place, dar sa o aiba foarte mult. Nu ma intereseaza starea lui financiara (ei bine, nici sarac). Multe fete adora starea fizica a unor baieti, adica,, dragoste la prima vedere''... dar nici nu il cunosti pe baiat, nici nu stii cum se comporta.adica poate ca unei fete ii place de un baiat foarte mult la fizic, dar nu ii place cum se comporta. Adevarul este ca trebuie sa iti placa in ambele sensuri.
Scuzati-ma ca intervin dar, fetelor, a-ti uitat sa precizati printre : inteligent.aratos.bla bla bla.sa aiba si un penis mare. pai ce naiba, la atatea calitati, cea mai ¨satisfacatoare ¨ sa lipseascá?
Inalt ... cu ochii verzi/albastri ... cu parul blond/castaniu (natural )...pectorali ...sa ma faca sa rad ... sa aiba picioare sexy ... si... poate ...cateva conturi p'acolo prin banca
e frumos raiul in viziunea mea? no?
xoxooo, mary
@fatacool01...intrebarea mentiona -perfect-... iar ce am cris mai sus asta mi se pare de-a dreptul perfect la un baiat si nup, nu sunt pretentioasa sunt doar visatoare...
ce? tu niciodata nu ai visat sa fi presedinta Statelor Unite ... dapai un baiat perfect
Frumos si devreme acasaglumeam... dupa cum iti poti da singur seama noi fetele nu gandim toate la fel, avem caractere diferite si preferintele de asemenea.Nu cred ca te ajuta cu nimic daca aflii parerile noastre pentru ca niciodata nu o sa ajungem la un numitor comun.
pa pa
Hey
Perfect?
Nu chiar, fiind ca nimeni nu-i perfect!
Frumos, inteligent, romantic, sportiv, cu ochii albastrii, parul negru, conservator, respectos, tandru :X:X:X=p~
Baiatul perfect nu cred ca exista. oricum se apropie de el cel care e atent, intelegator si rabdator.
In primul rand sa ma inteleaga si sa ma suporte , apoi dragut, atent, tandru, glumet dar si serios in acelasi timp, aspctul fizic nu conteaza dar sa stie sa se faca placut chiar daca nu este tocmai un fotomodel
Pai sa fie smart, cu simtul umorului, frumos(dar sa nu intreaca masura, adica sa ajunga metrosexual), si-ce isi doreste orice fata/femeie-sa fie super-indragostit de mine!
Poate as vrea sa fie cu ochii si parul negru, inalt, frumos...dar baiatul perfect e cel pe care il iubesti si care te iubeste mult!
Inteligent, misterios, amuzant, intelegator, inalt, slab si sa aiba ochii albastrii sau verzi...
Parteneru trebuie sa fie un tip sincer. si deschis asa cum sunt si eu. Nu conteaza FOARTE mult felul cum arata, dar toti sa arata bine... cum se imbraca, ce muzica asculta sau alte chestii de genu. Ci doar sufletu, cum gandeste, cum se comporta, si ce are in dovlecel ... Ca nu m-oi combina cu orice idiot . Trebuie sa fie respectat in pricipiu. Nu un papa-lapte pe care-l calca toti p cap . Sa nu fie gelos pentru. ca ajunge gelozia mea si bineinteles sa nu-mi dea motive sa fiu geloasa cum nici eu nu dau cred . Sa nu fie un gen anume punk, rock *** sa fie el insusi... sa se imbrace cu ceea ce il reprezinta si sa se tunda si sa se pieptene cum ii sta lui mai bine . Sa aiba ochii albastrii sau negrii=p~...si sa fie mai inalt decat me. k nah
Perfect? hmm.nu neaparat. dar imi plac baietii cu simtul umorului, insa sa stie cand sa fie serios, sa nu ma plictiseasca si sa NU ma ia cu vrajeli iefine de pe net.
Si n-ar strica daca ar fi dragut...sau daca ar avea un zambet sau o privire dulce...
Si imi mai place sa ma simt in siguranta prin preajma lor...adica sa simt k are grija de mine...
Prea multe comditii?