| SandraMikyZu a întrebat:

Hei TPUhappy nu mai stiu ce sa fac( pe calculator)..ma plictisesc enorm..nici jourile preferate nu mai au nici un farmec..nici pe mess nu am mai stat de mult si nici nu am de gand sa intru pe mess...si pe fb n-am ce face..muzica ascult deja..si am o problema si cu animeurile..pe care le ador doar ca am o mica problema legata de ele si mi creeaza o stare neplacuta cand ma uit la ele..ma simt..prost nici la animeul meu preferat (Zero no Tsukaima) nu mai,, pot" sa ma uit( ma simt ciudat si is trista cateva zile daca ma uit..si nu din cauza actiunii, nu stiu ce am am si plans la scoala din cauza asta.) va rog ceva idei cu jocuri browser. dar nu lady popular, howrse, stardoll. Dragon fable..adventure quest.grepolis,triburile(astea 2 le-a jucat frate-miu si nu imi plac), pokemon de orice fel, yu-gi-oh de orice fel...am jucat din astea si ma plictisesc de numa..va rog ceva jocuri browser dar nu din cele de mai sus. cele mai bune si mai multe primesc fundita.

Răspuns Câştigător
| ComatoseWine a răspuns:

Atunci fa-le o vizita.Nu ai niciun prieten in satul acela? Iti pierzi timpul cautand jocuri, cand esti plictisit ele nu ajuta.Eu nu joc si nu am jucat niciodata un joc la pc. Apuca-te de ceva ce te atrage. Mie imi place fotografia si fac poze cu natura si le editez. Mi-am facut o plansa(un panou)pe care pun gandurile mele dintr-o zi sau ceva ce m-a impresionat. Daca gasesc niste versuri care imi plac le scriu si le pun.Sau caut fotografii vechi, cu bunicii, cu parintii.Sau picteaza afara, mazgaleste, dar fa-le afara.Asta le face mai interesante. Mie imi place designul interior, dar poate tie iti place sa te gandesti la modele de haine, de pantofi.Deseneaza ideile tale.Pare copilaresc, dar e foarte relaxant si nu te plictisesti. Fa desene pe care sa le pui prin camera ta.Personalizeaza-ti caietele, creioanele, blugii.Creand nu ma plictisesc niciodata.Sau fa un jurnal.Scrie o carte despre copilaria azi si ieri.Intreaba-ti parintii ce faceau ei si scrie povestioare si compare-le cu ce faci tu.Sau scrie un roman de dragoste.

67 răspunsuri:
| ComatoseWine a răspuns (pentru SandraMikyZu):

Nu ma deranjeaza.Ma ajuta faptul ca spun si altora ce gandesc pentru a stii ce trebuie sa fac si ce trebuie sa modific in planurile mele.Visez cam mult si nu ma ajuta, dar realist in lumea asta nu voi putea fi niciodata.

| SandraMikyZu explică (pentru ComatoseWine):

Nu cerd ca ar trebui sa schimbi ceva in planurile tale, dar e foarte dificil.Insa am descoperit o chestia tare interesanta cu una din cele mai bune prietene ale mele si s-ar putea sa fie ceva util, doar ca mai trebuie experimentat.Bine cam intrece limitele normalului e mai degraba ce va sf dar pare sa functioneze

| ComatoseWine a răspuns (pentru SandraMikyZu):

Ce ai aflat?smug

| SandraMikyZu explică (pentru ComatoseWine):

Pai e putin cam greu de explicat si cam greu de crezut..deci,sti ca mai demult cand oamenii credeau in zei..etc existau vrajitori, si ce faceau aia chiar era magie, si mi-am batut capu cu chestia aia cateva zile, ca de ce acum nu se mi poate? si dupa cateva zile am aflat, ei chiar credeau ca ce fac ei o sa aiba efect. Dar dupa ce multi au devenit crestini, credinta oamenilor s-a schimbat si si-au pierdut increderea in acele magii neputand sa le mai practice....si am avut si eu o experienta tare ciudata si sunt convinsa ca asa e..deci,mai pe scurt daca chiar crezi ca poti sa zbori, o sa zbor sau daca crezi ca poti controla vantul o sa poti, dar, increderea asta este cel mai greu de dobandit.De aia copii mici vad cica lucrurile cat de cat supra naturale, pentru ca ei cred in ele.( da stiu ca pare imposibil dar am facut o experienta de genul si e posibil, insa atunci eram mai mica si acum increderea. a disparut) stiu ca suna ciudat scuze ca te sperii asahappy

| Bogatasul a răspuns:

Ce dificila e treaba

| SandraMikyZu explică (pentru Bogatasul):

Da este. Dar asa e viata mea, mai ciudata si dificila, dar cu toate astea nu as schimba nimic.Mai exact la ce parte te referi ca e dificila?

| Antonio_7074 a răspuns:

Ceva util. Uita-te la desenele Animate, pe care nu leai maivazut de mult. chair aiici http://desenele-copilariei.net/

| Satellizer a răspuns:

Bun pai pentru inceput doamnee esti clona mea! Vorba ta. Chiar acum ma uit la Zero No Tsukaima si a inceput sa imi fie animeul meu preferat adica de un timp sunt ca tine nu mai stiu ce sa fac, ma plictisesc am inceput sa nu ma mai uit la animeuri asa des precum o faceam adica deja m-am uitat la 43 de animeuri.Am citit tot ce ai zis si m-am gandit : serios acum zici ca eu am scris asta! Eu am jucat imvu, ourworld pe scurt multeee jocuri, dar m-am plictisit si de ele! Prietenele mele inca se mai joaca.Nu le inteleg cum pot juca un joc de 2 ani 3 cand eu ma dezlipesc de ceva intr-o luna.Nu am ce face afara sunt pe o alee unde sunt numai copii mici.nu am cum sa ma joc cu ei! Mie imi trebuie pe cineva de varsta mea, dar fetele sunt rele, invidioase este si greu sa mai stai cu ele doar pentru ca nu ai ce sa faci. Intotdeauna mi-am dorit sa am o viata ca intr-un anime..in animeuri se intampla lucruri imposibilein viata si am vrut sa le fac reale nu cred ca se mai poate doar increderea e de mine.In fiecare zi imi storc creierii ca sa vad daca mai gasesc ceva bun de facut dar altceva nu fac decat sa ma uit la televizor ori pe calculator pe care nici nu am ce sa fac.Ma gandesc de multe ori daca as fi o fata anime oare cum ar fi ar fi mai bine?!?
Cred ca deja sunt obsedata de animeuri stiu ca imi fac rau dar imi plac! Iti schimba viata adica te invata cate ceva
Viata e plictisitoare am nevoie de actiune!

| SandraMikyZu explică (pentru Satellizer):

Esti eu!laughing cati ani ai?
A si apropo eu ma vreau sa ma mut in Japonia cat mai curand. vrei sa vi cu mine? ca nuv reau sa ma duc chiar singurahappy

| loveanime059 a răspuns:

Nici eu nu am cu cine sa stau...satu la sat si nu am nicio prietena de varsta mea, sunt a8a, sunt numai fete de a6a, a5a, si in jos de a4a, stiu ca nu e mare diferenta, dar nu prea ma simt bine cu ele, eu sunt mai moderna, nu prea zici ca sunt de la sat, mi se par nu stiu ink prea copile, putin si needucate, si aproape toata ziua mi-o petrec in casa, am incercat sa alerg, sa fac miscare, dar obosesc repede, si de la caldura ma doare si capul, cu rolele imi place sa ma plimb, dar nu am asfaltsad prietenele din cls de la mine stau mai departe, deci ce sa zic, cu sora mea nu prea zis in oras, ca ei nu prea ii place sa petreaca timpul cu mine, mai mult cu prietenele ei, cu iubi al sau, ca asa ii zice, si ma enerveaza la culmea, nici nu prea vine pe acasa, mai mult la el doarme, ca el sta in buc si mai vine si cateodata la tara, avea o sora de varsta mea, dar ea nu vine la sat, ca e mai mult cu orasul, si nici ea nu are cu cine sa stea, de ce ce sa fac, m-am saturat sa stau singura, dar oricum mai bine asa, decat sa stau cu pers care nu le plac, sczz ca am scris asa de mult, dar am vrut si eu sa ma descarc, sper ca nu te-ai suparat... daca vrei putem fi prietene happy si mie imi place zero no tsukaima tongue

| Craciun_Leonard_1972 a răspuns:

Eu stiu un joc care se numeste drakensang e belea

| Mihai_Conteanu_1994 a răspuns (pentru Satellizer):

Care e varsta ta mai exact? Tu inca traiesti intr-o lume a copiilor, zici ca te plictisesti si stai la calculator si televizor toata ziua in loc sa pui mana sa inveti sau sa citesti ceva. Si prin a citi nu ma refer la cartile tale de dragoste probabil, ci la literatura universala, autori importanti ai literaturii din toate timpurile. Pune mana si fa ceva cu viata ta! Lasa tu visele ca o sa fii anime, ca o sa te trezesti intr-o poveste dimineata. Trezeste-te la realitate, asta nu se va intampla niciodata.

| Alex11221122 a răspuns:

Jocurile Browser sunt varza!

Daca vrei distractie si jocuri 3d 2d iti recomand Onlive.Trebuie sa ai cont.
Sau daca nu-ti place iti recomand selly's spa, selly's studio, Cooking Academy

| SandraMikyZu explică (pentru Alex11221122):

Pe compul meu nu merg laughingca asa m-as juca si eu diverse..Free Jack Sims etc.dar merg greu sa nici nu imi merg.laughing

| SandraMikyZu explică (pentru loveanime059):

Nu m-am suparat..si apropo scuze ca ma raspuns asa tarziu nu am mai intrat ceva vreme pe TPU pe contul asta.Mi-ar placea sa fim prietene.De unde esti?

| Alex11221122 a răspuns (pentru SandraMikyZu):

Daca instalezi ONLIVE are cele mai tari jocuri care le poti juca.Nu conteaza prea mult configuratia.

| loveanime059 a răspuns (pentru SandraMikyZu):

Nu-i nimic happy stau intr-un sat numit cretesti si este aproape de buc, fac cam 20 de minute pana la buc cu masina

| brigittyou a răspuns:

Deci iti zic joaca imvu si vei fi foarte multumita ador jocu love love love daca vrei informati id meu esti brigitt_blondina@yahoo.ro

| vladutz_4736 a răspuns:

Pune mana si citeste o cartewinking

| saneok275 a răspuns:

Joaca in Trollface Quest
Te tine o ora laughing
Trololololololoolo

| MovileanuMariaLaura a răspuns:

Pai sa sa stii ca daca plangi inseamna ca esti obsedata de calculator...

| ReadZore a răspuns:

Eu cred ca vrei sa ne zici ca vrei sa fi EMO

| Bunescu a răspuns:

Incearca ourworld laughing

| αηαвєℓℓє a răspuns:

Intra pe aqw sau joaca-te cu un prieten...

| ShawolSkehehdanfdldi a răspuns:

Viata trebuie petrecuta numai pe calculator? Eu recunosc ca sunt atrasa de calculator, mai ales de facebook, dar maxim 15%-20% din timpul meu liber mi-l petrec pe calculator. In rest organizez petreceri k fetele si ma simt mai bine decat sa stau inchisa in casa. De exemplu pentru sambata(22.06.2013) avem de gand sa ne petrecem noaptea afara, privind luna mai stralucitoare ca niciodata. Incearca sa te distrezi cu prietenele. Nu mai sta inchisa in casa. :*:*:*

| katalyinutzu a răspuns:

Joaca-te.big grinlaughing

| katalyinutzu a răspuns (pentru SandraMikyZu):

Dormi.big grin

| HardCore7750 a răspuns:

Joaca-te 8 Ball Pool multiplayer [e facebook sau miniclip,
PS. ai grija sa nu te enervezi pe el, pe mine ma enerveaza la culme, dar tot il joc

| Gabriela_Gabii_1998 a răspuns:

Uita-te la x-men evolutie e pe youtube