Toate sunt trase la indigo in ceea ce priveste culoarea parului, in rest sunt diferite una de cealalta...nu conteaza culoarea parului, ci ideile scoase de sub aceasta culoare.
Blondele intotdeauna au atras atentia si nu numai barbatilor... daca intr-un spatiu se afla 10 frumuseti cu diferite culori la par dar intre ele este si o blonda nu prea frumoasa, blonda este cea care atrage atentia in primul rand, fii atenta si ai sa vezi daca nu este asa...
Sa sti ca exact asta ma intrebam si eu Blondele nu sunt proaste asa cum sp unii
Eu nu am nimic cu ele.
O blonda natural nu e porasta.pe cand una vopsita e.Rareori gasesti exceptii. O stiu din propria experienta. Urasc blondele ca sunt cam tarfulite( scuzati limbajul), aventuriere, curvistine etc. Dar cum am mai spus.mai intalnim si exceptii. Dar daca facem un bilant...75% dintre blondele vopsite sunt proaste.Nu as avea nimic cu ele daca nu ar fi asa smechere(de fapt nu sunt, vor sa para dar nu le prea iese). Daca esti blonda natural, stai chill si si daca esti vopsita, gandeste-te ca faci parte din cele ramase (25%). Bft
Am intalnit foarte multe persoane blonde destepte la viata mea.Nu conteaza culoarea parului, inteligenta nu consta in culoarea parului.
Eu sincer, n-am nimic cu blondele.
Nu toate blondele sunt ''proaste'' cum zic unii.
Eu am cunosc mult mai multe blonde destepte decat ''proaste''.
Nu toate sunt la fel.
Eu nu am nimic cu ele. nu conteaza culoarea parului, ci ce ai in cap...si nu are nicio legatura daca esti blonda sau nu.
Io nu am nici o problema cu blondele... vreau sa spun ca blondele sunt de 2 feluri blonde la par si blonde la cap care pot sa aiba culoarea parului bruneta
Truma frate, turma....preferata mea (da, ma repet)
Pai draga mea, daca la TV apar numai blonde proaste, care se intampla, ca ajung si foarte mari vedete (cica), normal ca lumea isi face o idee generala despre ele...
In frunte cu cine le reprezinta
asta nu inseamna ca toate blondele's proaste...
terminati fratilor cu ideile astea preconcepute.
si tu, daca nu te consideri proasta, si nu esti, la ce sa te afecteze? sau te simti? (fara suparare.)
Eu nu am nimic q blondele...nu sunt toate trase la indigo... unele sunt chiar inteligente...eu am o colega blonda(naturala)si e cea mai desteapta de la mine din clasa
Eu n-am nimica nimicuta cu ele .
Blondele sunt frumoase xD eu sunt bruneta si arat naspa asa ca d-aia tac .
Byeee ^-^
Eu sunt satena, dar cand eram mica eram blonda (cu timpul mi s-a deschis culoarea parului) si intotdeauna am fost si sunt prima din clasa...
Asta nu e adevarat.nu avem nimic cu blondele. unii baieti o mai spun in gluma, altii sunt rautaciosi, dar nu e nici o diferenta intre o bloda si o bruneta sau mai stiu eu care. diferentele sunt intre o persoana si ala, indiferent k e roscata, satena, fata, baiat...pentru k fiecare e diferit in felul lui.
Cu siguranta e o prejudecata faptul ca blondele ar fi inferioare dpdv intelectual.Sa fim seriosi, sunt multe alte "specii" care au coeficientul de inteligenta sub nivelul marii. Dupa parerea mea e un simplu mit si nu incerc sa iau apararea nimanui.
Nu le suport.. dupa ce o blonda s-a dat l un baiat care il iubesc de atunci le urasc cand vad o blonda! parca o vad pe proasta aia in fata meaXacum m-ai trebuie doar so visez k in rest!.
Buna! eu st blonda si mereu aud glume p seama asta... dar nu ma deranjeaza...st mandra k st blonda! am reusit peste tot chiar daca am fost blonda! nu conteaza culoarea parului! pup
Blondele sunt bune noaptea, se vad in pat. brunetele nu. blondele sunt ca oricare fete, fie roscate, brunete, satene etc.
Crucified_Countess a răspuns:
Eu stiu o blonda natural. e vai mama ei! e urata panarama si toate cele dar asta nu inseamna k si restul blondelor sunt ca aia
anonim_4396 întreabă: