La multi ani si multa sanatate!
Eu de ziua mea ies in oras cu prietenii.La o cofetarie, la un restaurant sau ceva de genul asta.
De ziua ta este important sa te distrezi si sa fi fericita.
LA MULTI ANI! Eu sarbatoresc in familie cu toata gasca, suntem 12 persoane...
Sanatate si sa fii fericita! Eu ies cu prietenii in oras, fac cinste, iar acasa mananc tort si ma bucur de surprize de la cei apropiati : iubitul, parintii, sora...
LA MULTI ANI! DIN PACATE NIMIC SPECIAL! INCERC SA MA SCOT UN PIC DIN MONOTONIA DE TOATE ZILELE, SI DE OBICEI IES CU SOTUL SI COPILUL IN ORAS! DAR TIE ITI DORESC SA AI CAT MAI MULTE ANIVERSARI PLACUTE ALATURI DE CEI DRAGI TIE SI SA AI PARTE DE TOARE BUCURIILE VIETII!
La multi ani!, mi-ai stricat surpriza vroiam sa-ti zic maine, am vazut un raspuns cu asta
Am uitat sa raspund, in ultimii ani de ziua mea intotdeauna am lucrat dupa lucru am sarbatorit cu colegii, mancare, tort, sampanie, etc, cu familia intotdeauna am sarbbatorit duminica numai asa ii gaesc pe toti acasa, si cu iubi meu intotdeauana mergem sa luam cina in oras, o seara romantica cu desconectarea telefonului etc. si... intotdeauna imi cumpar ceva de ziua mea, am si eu dreptul la un cadou nu?
Sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa
La multi ani!
mananc tortulet si beau sampanie
Oooooooo
la multi ani multa sanatate fericire sa primesti multe cadouri si o zi frumoasa sa ai
eu de ziua mea m.as distra cu cei mai buni prieteni m.as bucura de noua mea varsta de cadourile pe care le primesc k pana la urma o data. n viata fac o noua varsta nu?
eu zic sa te bucuri de aceasta zi
petrecere frumoasa
Sa fii fericita, si tot ce-ti doresti sa se implineasca >:d<
Si cel mai important, sa fii alaturi de cei dragi tie Ee de mult nu am mai simtit cum e sa fii sarbatorita, poate varsta e de vina, ce sa zic, mie mi se pare o zi normala si ma gandesc ca se mai adauga un an in calendarul vietii mele Aa, si astept maine de la tine o bucata de tort
La multi ani inca d p acumsa fi iubita sh fericita:*
d ziua ta... sper sa fie o zi cu soare.hmmm.ai putea face multe lucruri interesante.
-o plimbare cu prieteni, o inghetata un suc cv
-seara o petrecere in pijama alaturi d fete:X
-un mega party, muzica, fete, baieti sh tot ce mai este nevoie...va veti distra...alaturi de cei care t fac sa t simti bine t vei simti intotdeauna bine
La multi ani!:*
Si sa-ti rasp. la intrebare: eu do obicei ies cu cei mai buni prieteni in oras sau dau o petrecere in pijamale aa fara baieti
La multi ani! si sa ti se implineasca cele mai frumoase vise/dorinte! Si sanatate!
Eu imi cumpar un cadou dupa dorinta, chiar daca primesc si alte cadouri, sunt o persoana nebuna dupa flori, asa ca ma astept sa primesc flori de la etc etc.plec intr-un mic voiaj in plimbare, oriunde, picnic, sa vizitez ceva etc.
Nu te cunosc, dar iti zic si eu "La multi bani!":* eu de ziua mea am avut un surprise-party din partea pretenilor mei:X m-am prostit, am dansat, am ras, m-am simtit bine...asta trebuie' sa faci de ziua ta meritam si noi o data pe an
A mea e "numai" din 4 in 4 ani ghici care-i ziua ce sa fac... ma trezesc, ma pre-gatesc si pre-gatesc "zona", cumpar chestiile cu care petrecem, si mai apoi sarbatorim varsta mea reala impartita la 4
Http://www.youtube.com/watch?v=XMZtrbtqywE&feature=related un sincer LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIII...si tot ce iti doresti...