Te rog nu aduce cacaturi din astea de pe facebook aici...Si nu, in cazul meu doar cateva sunt adevarate...
Sunt baiat dar daca sunt adevarate cateva afirmati (afirmatiile "ne plimbăm prin casă în timp ce ne spălăm pe dinți","Nu avem nevoie de ceas, avem... un mobil","Întrebăm " ce? ", în timp ce noi întelegem tot","Înjurăm vântul dacă ne strică părul și ni-l încurcă","Putem privi la ceas fără să sșim ce ora este după ce tocmai ne-am uitat. ","Ne răsucim perna astfel încât să ne așezăm pe partea mai rece","Punem alarma mai devreme să sune pentru a putea sta mai mult timp în pat","Seara când mergem la culcare, numărăm câte ore mai putem dormi") si pentru mine inseamna ca sunt gay sau ceva? Eu nu cred, ca pana la urma toti suntem oameni pe Pamant, avem si asemanari si deosebiri.
Noi fetela am face orice sa afle toti de pe TPU ca existam si noi si dam copy-paste tuturor c.acaturilor dupa fb.
Desi am 10 ani, ma regasesc in toate, dar fara suparare chestia asta e pe toot facebook-ul!
Asa-i... si baietii mai au obiceiuri de astea. ultima oara, in timp ce dadeam la buci, citeam instructiunile de folosire a prezervativului.
E adevarat ma plimb si ma uit in oglinda sa vad cat de rau arat in fiecare zi
) si partea cu perna este foarte adevarata
)))))))))
La mine cam toate sunt adevarate in afara de cea cu spalatul pe dinti. Foarte tare