Te rog nu aduce cacaturi din astea de pe facebook aici...Si nu, in cazul meu doar cateva sunt adevarate...
Tare amuzant! e o replica destul de identica a mea! nuuu... e o replica absolut identica a mea!
Eu sunt baiat si m-am regasit in
''Citim sticlele de sampon în timp ce ne facem duș.
Râdem la glumele noastre înainte de a le spune.
Nu avem nevoie de ceas, avem... un mobil. ''
''Întrebăm " ce? ", în timp ce noi întelegem tot.
Ne putem uita de 10 ori la același film și nu ne săturăm.
Trebuie să ne sunăm pe mobil ca să-l găsim.
Putem privi la ceas fără să sșim ce ora este după ce tocmai ne-am uitat.
Stăm în supermarket în fața frigiderului și nu mai știm ce anume vroiam să luăm.
Ne răsucim perna astfel încât să ne așezăm pe partea mai rece.
Punem alarma mai devreme să sune pentru a putea sta mai mult timp în pat.
Seara când mergem la culcare, numărăm câte ore mai putem dormi.''
Pai v-ati cam laudat, hai sa ne laudam si noi
Noi baieti cand ne-am nascut aveam de ales sa fim fete sau baieti, noi am ales sa fim baieti si sa ne oprim din supt la un an decat sa fim fete si sa ne apucam de la 16 ani
Am vazut asta pe facebook de o groaza de ori ).si da' majoritatea la m ine sunt adevarate
La modu' "eu sunt proasta dar sunt mandra ca sunt altele mai proaste ca mine, am dreptate >fetelor?" - "Putem citi o propozitie de 10 ori fără să o înțelegem." copile cum... masi vrei sa o intelegi daca esti idioata, dang-dang, stai linistita, o sa cresti si o sa intelegi tu multe lucruri nu numai propozitia asta. Ce m-a mirat pe mine :)) "✿ ` Si n`am sa uit. Cu ele am fost mereu si mi-au fost aproape cand dadeam de greu! • ` ✿" sursa: www.http://biiu15.dreams.ro.De ce n-ar fi si acum alaturi de tine. Femeile astea :-< Si acum sigur o sa vina una sa zica ceva sa strice atmosfera pe aici cu ideeile ei de idioata:)) Astept replay-uri oricum.App: o sa scriu si eu la mine pe profil de ce sunt mandu ca sunt barbat :))sigur nu o sa ii jignesc asa cum ai facut-o tu cu virginutele tale luoz luoz =)). Va ador fetelor :X. EPIC!
Noi baieti cand ne-am nascut aveam de ales sa fim fete sau baieti, noi am ales sa fim baieti si sa ne oprim din supt la un an decat sa fim fete si sa ne apucam de la 16 ani
Nu-i asa c-am dreptate?
Cunosc fete care nu se spala pe dinti. Nici baie nu fac acele fete despre care vorbesc eu aici. De obicei n-am auzit vreo gluma de la ele. "Mobilu-i o prostie!". Nu le plac cuvintele incrucisate. De obicei se mai citeste si 'rage" depinde ce reclame mai sunt lipite la gramada. De obicei intreaba " î " cand de fapt nici n-au fost atente. "Da-l in **** mea de vant!". Pai daca nu avem ce... "Filmele sunt praf, nu exprima nimic, mai multe exprima idolu' meu Guta!". Au 2 telefoane, dar nu au credit pe niciunul. Ce conteaza? ora lu' Guta este in fiecare ora... "Sa moara soacra'mea de nu sun toti tovarasii sa-mi aduca amine!". "Vere, salteaua de bani e cea mai incomoda pe orice parte ai sta! O arunc!". "Stau cat vrea muschii mei! Probleme?". "Dorm cat vrea muschii mei! Probleme?".
Deci...cam asa sunt "fetele" care asculta manele...deci sa nu genralizam ca tu ai spus"foarte adevarat" uite ca nu prea e asa
Imi pare foarte rau de parereA pe care o ai tu! Nu stiu daca ai observat dar chestia asta e mai mult o gluma pe care tu nu ai inteles.o si nici nu ma doare asta! Mai bine stai in banca ta si te gandesti la diferentele dintre tine si "semenii tai".Asa ca gura frate! Nu te mai baga unde nu-ti fierbe oala!
Da.si nu e greseala noastra ca ne-am nascut fete.Eu sunt mandra ca sunt fata!
Statusuri din emoticoane FREE/GRATUITE!
Creez statusuri din emoticoane pe gratis!
Creez statusuri cu diverse caractere !
Free