| lil_2808 a întrebat:

Pe lady popular de cateva zile incerc sa ma despart de iubit si nu pot. is la niv 5 si ca sa trec trebuie sa ma despart de el! ce sa fac?! funda

161 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra la statisticile mele si acolo iti spune cand o sa te desparti de iubit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La a14a incercare o sa te desparti 100%
intra la statisticile mele si o sa vezi acolo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ai putea sa intri la fericire ca sa incerci sau la bani daca vrei mai multe imformati intra la mesaje la mine eu sunt :ladi_D_maria

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite nu merge din prima in primul rand imbracate urat si du-te sa te desparti de el. Poti incerca 1 pe zi. Daca nu iti reuseste de prima oara mai incearca a doua zi incodata.Sunt foarte sigura ca va functiona.Sa ma anunti daca merge. OK?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simpu mai asteaptalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din incercarea a 14-a o sa reusesti sigur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la dischotecha si da-i pe ea cand dai s-a dansezi jos de tot este o imaghine gri si jos sub ea este cheva si da! pa mult suchec

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la discoteca si scrie daca vrei sa te desparti si dai clik si vezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da contul si te trec la level 10 eu sunt la 13

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ajutor nu pot sa trec la niv 1. ma enerveaza ca nu pot sa castig bani cat timp trebuie sa o las sa faca cursuri? si cum pot sa trec la niv 1?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te in club di jos scrie desparte-te

| izabela_1823 a răspuns:

Treuie sa incerci de 14 ori

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la discoteca in fiecare zi si ai acolo DESPARTE-TE dai acolo si te desparti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai du-te la discoteca si acolo o sa-ti apara mai jos "DESPARTA-TE". da acolo si ai sa vezi ca mergewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da pe oras apoi pe disco si iti apare desparte.Si eu vreau sa ma despart de al meu pentru ca e spalator de masini.

| adynutza_9365 a răspuns:

Incearca de cel putin 12 ori si vei reusi sau incearca fix de 14 sigur vei reusi

bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie intai sa te duc ila discoteca si acolo scrie sub prietenul tau despartete si dai acolo si nu mai ai prieten

| Pufoshenia a răspuns:

Amk aflat eu cum sa te desparti de iubit. Scrie la statistici ca in incerrcarea a 14 o sa reusesti 100%

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita incerca unii au mai putin noroc eu una a doua zi mi-a mers sa ma despart incearca de mai multe ori pe nfiecare zii

| MishikiCrisy a răspuns:

In incercarea 14 sigur reusesti, doar incerca in fiecare zi. Daca nici asa nu merge intra pe forum(te inregistrezi) si spune-le problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu pot sa-mi fac cont tu cum l-ai facut?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te paniica nu iti fa grijiasa am patit si eu...credeam ca nu mai trec la nivelul 6...incearca in fiecare zi.ca pana la urma reusesti, mie mi-au trebuit 2 saptamani.ii super jocu.il ador. sper ca ti-am fost de ajutor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai incearca. Poate reusesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai incearca! La statisticile mele scrie ca ai incercat de...ori sa te desparti de iubit si mai spune ca in a 14 incercare te desparti

| 0andreea1 a răspuns:

Pai in 14 zile o sa te desparti sigur de el
incearca zilnic timp de 14 zile si sigur ai sa reusesti

| anatarea a răspuns:

Io sunt lv10 si imediat m-am despartit de elbig grinbig grinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Efsertadsyyfdhzrewysdvgfds YSfAdgsaww

| DeUtZaTa a răspuns:

Daca ai -la toate ai cele mai multe sanse asa ca stai 3 zile si apoi o sa vezi iti arata cu minus acum nu stiu ce o sa arate la tine eu asa am facut mi-a aratat -60% la toate si m-am despartit dupa poti sa iti faci altul.

| Didii29 a răspuns:

Nu iti fa griji, nu fa ceea ce scrie la ajutor caci nu mergesad incearca timp de 2 saptamani! si in a 14 zi vei reusi. daca dai la domnisoara mea si apoi la statisticile mele acolo iti apare! srie scorul tau total chiar mai jos de locul in care iti arata cat castigi pe zi si cat pierzi! la scorul tau total scrie inca... zile pana te desparti de iubit! ceva de genuwinking sper ca te-am ajutrat:* pup

| lavinik a răspuns:

Pai in primul rand incearca sa ai la igiena si energie cat mai putin si asa o sa te desparti