Incearca de cel putin 12 ori si vei reusi sau incearca fix de 14 sigur vei reusi
bafta
Amk aflat eu cum sa te desparti de iubit. Scrie la statistici ca in incerrcarea a 14 o sa reusesti 100%
In incercarea 14 sigur reusesti, doar incerca in fiecare zi. Daca nici asa nu merge intra pe forum(te inregistrezi) si spune-le problema.
Pai in 14 zile o sa te desparti sigur de el
incearca zilnic timp de 14 zile si sigur ai sa reusesti
Daca ai -la toate ai cele mai multe sanse asa ca stai 3 zile si apoi o sa vezi iti arata cu minus acum nu stiu ce o sa arate la tine eu asa am facut mi-a aratat -60% la toate si m-am despartit dupa poti sa iti faci altul.
Nu iti fa griji, nu fa ceea ce scrie la ajutor caci nu merge incearca timp de 2 saptamani! si in a 14 zi vei reusi. daca dai la domnisoara mea si apoi la statisticile mele acolo iti apare! srie scorul tau total chiar mai jos de locul in care iti arata cat castigi pe zi si cat pierzi! la scorul tau total scrie inca... zile pana te desparti de iubit! ceva de genu sper ca te-am ajutrat:* pup
Pai in primul rand incearca sa ai la igiena si energie cat mai putin si asa o sa te desparti