Eu sunt lvl 5 si bine ca nu m-am despartit de spalatorul de masini...credeam ca sunt mai multi iubiti la lvl meu da poate gaseam un somer
Acolo sus unde arata kg domnisoarei, foame, sete este fericire da click pe capul vesel si acolo este rupe relatia cu iubitul Funda?
Incerci sa te desparti d el pana vrea la mersi din prima a mers. cautama ma numesc Cyndi p ro
Te desparti 100% de el din incercarea 14 si iti faci iubit inapoi 1005 din incercarea 14 ...si eu am patit asa dar din incercarea 14 reusesti mereu...
In a 14 incercare te desparti, si daca ajungi la nu stiu ce nivel si dai la filrt iti da altu`
Sh mie imi s`a intamplat x-(.A durat 2 saptamani sau chiar m`ai muult .Ma si plictiseam sa incerc sa ma despart si sa nu mearga .Dar intr-o zii am reusit si eram in culmea fericirii . Orcum, uneori reusesti din prima, alte ori dureaza mai muult.Dar tot trebuie sa mearga
Pai, trebuie sa ai fericire, setea, foamea, igiena si greutate trebuie sa le ai mici.
Pe lady popular trebuie sa te desparti de el de 32 de ori si a 32-a oara reusesti
ce-am patit eu...
Daca încerci 14 zile la rand in a 14-a reusesti... scrie la regulile de joc și la statistici