Dai la oras apoi la club si apoi jos langa poza iubitului scrie despart-te dai clic acolo si gata
Nu te speria.am fost si eu intr-o situatie de jenu doar ca eu trebuia sa imi iau iubit.tre sa mergi la discoteca in fiecare zi si acum depinde de noroc.
Mai nu te mai panica timp de 14 saptamani trebuie sa incerci si pana la urma te desparti
Pai in primul rand trebuie sa te uiti la statisticile mele. dupa vezi de cate ori te-ai despartit de prietenul tau. si la urma trebuie sa ai rabdare sa te desparti de el i fiecare zi pana iti zice ca ai incercat sa zicem 12 din 14 incercari de a te desparti de el. inseamna ca trebuie sa te mai desparti de 2 ori. dar trebuie sa te desparti o data pe zi.
=.` Vei putea sa te desparti de el GARANTAT din incercarea 14. Nu te panica. Este ceva ce tutror ni se intampla
Nu te speria asa mi s-a intamplatsi mie din a 14 incercare a mers la mine
Du-te la fericire si acolo e o linie rosie pe care scrie desparte-te de iubitul tau
sper ca te-am ajutat
Pai nu trebuie sa astepti 2 saptamani ci trebuie sa iti fie foame sa iti fie sete sa trebuiasca sa faci dus sa dormi si vezi ca scrie mai multe la lady popular ajutor
Spune-i ca ai pe altcineva mai dragut si mai popular decat el si ca tu ai trecut mai departe. daca te intreaba cine e (cum se numeste...)inventezi.mie mi-a mers. Sper ca ti-am fost de mare ajutor.Iti dores succes sa fi pe locul 1.pa.antonia
Ar trebui sa fie nefericita sau sa-i fie sete si foame, sa fie murdara, ca sa te ajut si in alte probleme in joc da la ajutor sus. Funda?
Incearca in fiecare zi si chiar daca nu merge mai incearca si in incercarea 14 vei scapa de iubit %. Sper ca te am ajutat, pup!
Dupa de ai incercat de 12 ori atunci te desparti garantat de iubit.dar am si eu o intrebare, de ce de cand a aparut lady popular noua versiune nu mai pot intra pe cont?
Păi trebuie sa-ţi faci domnisoara cat mai urata! De exemplu : puneţi un păr ciufulit si o costumaţie urâtă dar pe lângă asta domnişoara ta trebuie să fie nefericită, nespălată si grasă adica peste greutatea ideală de 57 kg! De exemplu : 59 kg, 60 kg, 70 kg etc. sper că ţi-am fost de ajutor. funda
Deci te duci in oras si apesi pe Disco si dupa scrie acolo jos desparte-te de iubit si gata.
Funda?
Trebuie sa ai bani, adica sai dovedesti ca nu ai nevoie de el.iti trebuie peste 1500 de $.de fapt nu stiu sigur, eu am avut asa si am reusit.si eu m-am chinuit la inceput, dar acum am lvl 7 nu pot sa joc master mind.
Eu cand vreau sa ma despart de iubit de pe lady ma duc in oras la disco si dau acolo unde scrie DESPARTE-TE. Incearca si uh asa.
Pai pe mine ma durat aproape o saptamana ca sa ma despart dar pana la urma am fcaut o
Trebuie sa te duci la disco si da la despartete de iubit.
Apopo casa luati somer trebuie sa fii imbracata cu multe haine si accesorii.
Te duci la disco unde te-ai facut iubit
si dai pe
desparte-te. sper ca am fost de ajutor
Incearca de mai multe ori, eu am incercat de 20 de ori pana am reusit. Eu sunt la nivelul 21!
Dai la statistici si acolo jos apare in a cata incercare te vei putea desparti de iubit.E in incercarea 104. E greu dar vei reusi acum sunt nivelul 9.denisa_huma
Cauta la ajutor si acolo scrie in stanga flirt despartire si sunt mai multe criterii
Pai dai acolo la fericirea domnisoarei si dai click pe ( rupe relatia cu iubitul ) apoi dai click ( ca pe ecran iti apare ala de la disco ) si tot in chenaru ala e poza iubitului si mai jos ii despartete. noh dai click pe despartete si nu mai ai iub. ( P.S. asta iti va afecta fericirea )