anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Selena gomez se drogheaza?

89 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu dar tata si mama mi au spus de miley si de selena dar de curand am aflat de demi lovato care se drogheaza si se taia de la 16 ani si ca deja apelase la alcoll din cauza stresului

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ln niciun caz selena nu se drogheaza

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu credd

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu
eu o plac mult pe selena si nu cred ca ar face asta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu se drogheza! cei care au spus asta sunt doar niste paparazi care au vrut sa isi castige bani pentru existenta!:d

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu, dar nu cred ca are face una ca asta. Nu-i asa?

| summergirl25 a răspuns:

Selena Gomez nu se drogheaza! Ea este o fata mult prea desteapta sa faca asta! Selena Gomez este minunata!

| laurica2001 a răspuns:

Eu cred ca nu...nici miley nu se drogheaza si nici demi...astia care cred asta sunt mari prosti

| MariusMorse a răspuns:

Deci, 1 multi dintre voi face'ti greseli de ortografie... puneti mana pe un abecedar...
2 De unde stiti voi ca nu se drogheaza? a'ti suravegheat'o 24/24, 7/7? nici macar n'o cunoaste'ti, nu a'ti vazut'o macar...
3 Nu stiu daca se drogheaza sau nu, nu'mi pasa, problema ei!

| Mihaela201 a răspuns:

Nu cred ca e in stare, mie imi place foarte mult de ea.Nu se stie dar nu credhappy

| ILoveYouSoMuch a răspuns:

N-o sa cred asa ceva nici intr-un miliard de ani. O iubesc pe Selena ea m-a inspirat intodeauna melodiile ei ma fac sa ma simt foarte bine.Si melodiile lui Miley Cyrus m-a inspirasera dar acum mi se pare ca nu-mi mai place asa mult de ea.Nu cred ca Selena se drogheaza, n-ai vazut ce copilaroasa e? In schimb de Miley nu ma mir incepuse sa se comporte ciudat ai vazut (ma mai uit la Hannah Montana)ma mir doar cum a lasat-o tatal ei sa mai fie actrita sau cantareata.Asta e parerea mea.

Sper ca raspunsul meu te-a ajutat.

| Andreyna4 a răspuns:

Nu as crede-o in stare, acum incep sa fiu fana ei de cand treaba cu miley si demi lovato nu-mi mai place de nici una miley a vrut sa arate ca nu seamana cu hana dar hana se imbraca cel mai bine. ea a dezamagit toti fanii ei

| Raluka_6009 a răspuns:

Nu cred.E prea cuminte sa faca asta.

| zanamaseluta_8806 a răspuns:

Normal ca nu pentru ca nu credeti ca ar trebui sa para un filmulet cum se drogheaza? de exemplu ca la miley. Doar asa ne putem convinge. deocamdta raspunsul e nu.

| Sultanul07 a răspuns:

La radio din america spune ca se drogheaza cu heroizi asa e zvonul

| ionu99 a răspuns:

Nu cred ca e in stare de asta, deci desigur nu.

| Tinadragutza a răspuns:

Eu nu o cred in stare o iubesc dar nu o cred in stare deloc deloc asa ca nu va mai faceti griji

| robert_2936 a răspuns:

Eu cred ca nu dar chiar daca s-ar droga ar faceo pe banii eirolling on the floor

| camy_1605 a răspuns:

Nu lol miley si demi se drogheaza

| DIANA_6158 a răspuns:

Nu 100%

| DIANA_6158 a răspuns:

Nu 100%

| greenforce a răspuns:

Mnu

| delika a răspuns:

Selena nu se droghiaza.doar miley cyrus si am mai auzit ca si demy lovato

| amakool a răspuns:

Nu cred este copilaroasa dar sora mea mi-a zis ca doar in desen se comporta asa ce sa ma fac sunt fan 1 cel mai mare nu mai stiu ce sa cred

| DouaPuncteIcs_6421 a răspuns:

Nu se drogheaza.Ea nu e in stare de asa ceva.Ce bine:-x

| Cantu_Denisa_1995 a răspuns:

Nu. Nu cred ea nu ar face asa ceva.

| Iulia129 a răspuns:

Ea se drogheaza impreuna cu Miley Cyrus! Demi Lovato a facut un clip! daca vei cauta cu atentie vei gasi si tu asa ceva! Raspunsul e DA!