Selena Gomez nu se drogheaza! Ea este o fata mult prea desteapta sa faca asta! Selena Gomez este minunata!
Eu cred ca nu...nici miley nu se drogheaza si nici demi...astia care cred asta sunt mari prosti
Deci, 1 multi dintre voi face'ti greseli de ortografie... puneti mana pe un abecedar...
2 De unde stiti voi ca nu se drogheaza? a'ti suravegheat'o 24/24, 7/7? nici macar n'o cunoaste'ti, nu a'ti vazut'o macar...
3 Nu stiu daca se drogheaza sau nu, nu'mi pasa, problema ei!
Nu cred ca e in stare, mie imi place foarte mult de ea.Nu se stie dar nu cred
N-o sa cred asa ceva nici intr-un miliard de ani. O iubesc pe Selena ea m-a inspirat intodeauna melodiile ei ma fac sa ma simt foarte bine.Si melodiile lui Miley Cyrus m-a inspirasera dar acum mi se pare ca nu-mi mai place asa mult de ea.Nu cred ca Selena se drogheaza, n-ai vazut ce copilaroasa e? In schimb de Miley nu ma mir incepuse sa se comporte ciudat ai vazut (ma mai uit la Hannah Montana)ma mir doar cum a lasat-o tatal ei sa mai fie actrita sau cantareata.Asta e parerea mea.
Sper ca raspunsul meu te-a ajutat.
Nu as crede-o in stare, acum incep sa fiu fana ei de cand treaba cu miley si demi lovato nu-mi mai place de nici una miley a vrut sa arate ca nu seamana cu hana dar hana se imbraca cel mai bine. ea a dezamagit toti fanii ei
Normal ca nu pentru ca nu credeti ca ar trebui sa para un filmulet cum se drogheaza? de exemplu ca la miley. Doar asa ne putem convinge. deocamdta raspunsul e nu.
Eu nu o cred in stare o iubesc dar nu o cred in stare deloc deloc asa ca nu va mai faceti griji
Nu cred este copilaroasa dar sora mea mi-a zis ca doar in desen se comporta asa ce sa ma fac sunt fan 1 cel mai mare nu mai stiu ce sa cred
Ea se drogheaza impreuna cu Miley Cyrus! Demi Lovato a facut un clip! daca vei cauta cu atentie vei gasi si tu asa ceva! Raspunsul e DA!