Si inca ceva am vazut sute de mii de HI5-uri de genul Miley Cyrus Personal sau etc. Sau id-uri in genul asta. Iar voi cadeti mereu in capcana si credeti ca e adevarata Miley Deci... daca ar avea un ID personal (prieteni si familie ) sau HI5, in niciun caz nu v-ar da voua accept! Cu nicio exceptie. Pentru voi are youtube facebook si altele ...nu va mai obositi atat pune mana pe carte.
Nu. dar daca vrei sa o vezi la web intra pe mileyworld.com acolo trebuie sa platesti 29. 95 dolari ca sa o vezi pe ea si poti plati cu un card de credit visa, mastercard.etc. Oricum mi se pare ridicol pentru ca eu daca as fi o vedeta asa de cunoscuta nu as obliga fanii sa plateasca ca sa ma poate vedea la web ce PATETIC...chiar daca sunt fan miley... oricum daca vrei sa vezi niste stiri despre ea intra pe rimel.ro scrie miley cyrus la CAUTA si ai sa fii ingrozit de acele stiri crede-ma am ramas socata
Doamne ce ratat/ratata e anonim ala))))) cu idiurile lui/ei mars ma du-te si culcate si voi toti frate sunteti obsedatzi?! credeti ca adolescentii astia cantareti au chef de topti fanii credeti ca sunteti singurii obsedati care ii cauta si in cur dupa un *** de interviu sau un id sau hi5...hmm...pot tampitzi astia sa dea 351341 de idiuri nici unu nu e al ei va dati seama am intrat is eu aici sa vad ce va mai trece prin capu ala ma rog sunteti copii mai aveti de crescut :p a si app sa fim seriosi ati vorbit voi cu miley la microfon voi abia stiti engleza la 11 ani ai vostri si are aia chef sa vorbeasca cu voi)))) sunteti penibili serios gasitziva o preocupare
Doamne ce ratat/ratata e anonim ala))))) cu idiurile lui/ei mars ma du-te si culcate si voi toti frate suntetzi obsedatzi?! credeti ca adolescentii astia cantareti au chef de topti fanii credeti ca sunteti singurii obsedati care ii cauta si in cur dupa un *** de interviu sau un id sau hi5...hmm...pot tampitzi astia sa dea 351341 de idiuri nici unu nu e al ei va datzi seama am intrat is eu aici sa vad ce va mai trece prin capu ala ma rog sunteti copii mai avetzi de crescut :p a si app sa fim seriosi ati vorbit voi uc miley la microfon voi abia stitzi engleza la 11 ani ai vostri si are aia chef sa vorbeasca cu voi)))) sunteti penibili serios gasitziva o preocupare
Doamne ce ratat/ratata e anonim ala))))) cu idiurile lui/ei mars ma du-te si culcate si voi toti frate suntetzi obsedatzi?! credeti ca adolescentii astia cantareti au chef de topti fanii credeti ca sunteti singurii obsedati care ii cauta si in cur dupa un *** de interviu sau un id sau hi5...hmm...pot tampitzi astia sa dea 351341 de idiuri nici unu nu e al ei va datzi seama am intrat is eu aici sa vad ce va mai trece prin capu ala ma rog sunteti copii mai avetzi de crescut :p a si app sa fim seriosi ati vorbit voi uc miley la microfon voi abia stitzi engleza la 11 ani ai vostri si are aia chef sa vorbeasca cu voi)))) sunteti penibili serios gasitziva o preocupare
Am eu hi5 lu Miley Cyrus http://MiLeZ-CyRuS23.hi5.com il am si pe al lui Nick Jonas kd esti interesata;)
Am fost in USA si am vazut-o pe miley am facut poze cu ea iar dupa am intrebat-o daca are id si daca vrea sa mi-l dee. a zis ca la ei in USA nu exista messenger ce MSN sau MSM nu mai tin minte asa ca miley nu are id a colo nu exista mess iar daca are exista nu ti lar da e privat tot numai prietenii si familia il stiu poate poate si cativa fani din USA! atat asa ca e si invata...