| Miruna_3259 a întrebat:

Stie cineva care este id-ul lui Miley Cyrus sau hi5 ei real? Sau la alte vedete! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| thegreatgatsby a răspuns:

Si inca ceva happy am vazut sute de mii de HI5-uri de genul Miley Cyrus Personal sau etc. Sau id-uri in genul asta. Iar voi cadeti mereu in capcana si credeti ca e adevarata Miley laughing Deci... daca ar avea un ID personal (prieteni si familie ) sau HI5, in niciun caz nu v-ar da voua accept! Cu nicio exceptie. Pentru voi are youtube facebook si altele ...nu va mai obositi atatwinking pune mana pe carte.

234 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate stiu nu paaaaaaaaaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Real_miley_cyrus92@hotmail.com este id-ul lui miley

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am eu hi5 lu Miley Cyrus http://MiLeZ-CyRuS23.hi5.com il am si pe al lui Nick Jonas kd esti interesata;)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost in USA si am vazut-o pe miley am facut poze cu ea iar dupa am intrebat-o daca are id si daca vrea sa mi-l dee. a zis ca la ei in USA nu exista messenger ce MSN sau MSM nu mai tin minte asa ca miley nu are id a colo nu exista mess iar daca are exista nu ti lar da e privat tot numai prietenii si familia il stiu poate poate si cativa fani din USA! atat asa ca e si invata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine poate stii?
eu am 3 id ale lui,, miley'', unul al selenei si unul al lui demi lovato.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu stiu ca i-am scris si raspunde doar la cele rebela si ma zisc ca ma contacteaza pe web dar am sus ca am alt id si nu a mai raspuns dar ma spus ca idu ei e miley_bela

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu id-ul real a lui miley e hope_destiny2002 mi-a dat web si am vb cu ea la microfon 35 de minute a fost superlove strucklove strucklove struck nu o suparati ca va da pe ignore si nu va mai scoate si ce dracu mai vorbiti cu ea daca sunteti dati pe ignorelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu am 2 id de mess a lu miley
mileyrealy
skate_hope

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna sunt claudia si am id lui miley cyrus cine il vrea sa ma contacteze la id: claucandy_max_forever002

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cariba_heine_999, al lui miley cyrus este "mindi_moga"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Id lu miley este mileycool67big grin mi-a dat webul ei si a cantat la microfontbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley@. com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am cam 100 de id-uri de ale lui miley cyrus si sunt cea mai mare fana dar eu nu cred ca nici unul nu este al ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu...sunt multe iduri falseee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu care e
te rog imi dai id-ul ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maily. cyrus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley@hotmail.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mma frte.la toti v-a dat webu.nu mai spnetzi.eu am un mic programel cu care pot arata ce pers vreau la webbig grin...deci nu mai incercatziwinking.[[vam zis asta ca sa va scutesc de munca acum voi faceti ce vretibig grin]]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley_cyrus614 sau milezofficial

| anda10 a răspuns:

Pai nu exista! printre atatea id-uri si hi5-uri oare care crezi ca e?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie nu prea imi place asa mult miley cyrus asa ca... oricum nu cred ca are ea timp de hi 5 si facebook si id-ul ei oricum u vil da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii stiu idul lui nick pentru fan mia rasp chiar el si nu e un fleak

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are hi5 sau id sau poate are dar cu siguranta nu-l v- afla niciodata asa ca degeaba cautam id ei si eu sunt mare fana miley cyrus da degeaba cautam atata ca nu v-om gasi nimic nici hi5 nici id si oricum nu ti-ar da add unei necunoscute sau poate ca da mai vb add:deea_eo_cool@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

MA doare capu cand va audlaughing. mi-a dat web mi-a dat... ah ah...treminati odata cu prostiile.si faceti-va o viatawinking

| Biuts a răspuns:

Deja mi-e rau cand va aud...numa prostii ziceti peaici.terminati.luati-va o viata...si lasatiii pe altii in pace

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba. numai tot spuneti id-uri tampite. in primul rand. nu prea intra pe mess.ca nu are timp ca voi. si in al doilea rand. daca intra. intra cand in Romania e noapte si aici e zi.
eu am id ei pentru ca stau in cartier cu ea. nu ca m-ar fascina foarte tare. dar cand am vazut-o odata pe strada. ce este foarte rar. am incercat sa ii zic sa imi dea un autograf si id daca are
autograf mi-a dat si id asta : mileycyrus.vesper
l-am bagat in lista. a dat accept dupa vreo o saptamana. si avea poze la avatar cu ea. ( bineinteles oricine poate sa puna poze cu ea ) si i-am spus sa imi dea web
a dat doar cateva secunde. si ea era. si i-am zis cine sunt ca i-am cerut id si autograf. si a zis ca ea nu prea are timp de messenger si hi5 si facebook sau chestii din astea. mai mult se distreaza prin cluburi. etc. ca stau la vreo 3 strazi distanta de ea. puteti sa bagati id
o sa va dea add. cred * si sa ii spuneti sa va dea web ca sa va convingeti
dar ca sa stiti nu prea intra. asa ca sa nu ma injurati daca nu va da add cand va asteptati voi. si nu prea intra. rareori o vedeti pe mess. si numai cautati pe alte siteuri.asta e sigur id ei
ca doar eu i l-am cerut! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba. numai tot spuneti id-uri tampite. in primul rand. nu prea intra pe mess.ca nu are timp ca voi. si in al doilea rand. daca intra. intra cand in Romania e noapte si aici e zi. eu am id ei pentru ca stau in cartier cu ea. nu ca m-ar fascina foarte tare. dar cand am vazut-o odata pe strada. ce este foarte rar. am incercat sa ii zic sa imi dea un autograf si id daca are autograf mi-a dat si id asta : mileycyrus.vesper l-am bagat in lista. a dat accept dupa vreo o saptamana. si avea poze la avatar cu ea. ( bineinteles oricine poate sa puna poze cu ea ) si i-am spus sa imi dea web a dat doar cateva secunde. si ea era. si i-am zis cine sunt ca i-am cerut id si autograf. si a zis ca ea nu prea are timp de messenger si hi5 si facebook sau chestii din astea. mai mult se distreaza prin cluburi. etc. ca stau la vreo 3 strazi distanta de ea. puteti sa bagati id o sa va dea add. cred * si sa ii spuneti sa va dea web ca sa va convingeti dar ca sa stiti nu prea intra. asa ca sa nu ma injurati daca nu va da add cand va asteptati voi. si nu prea intra. rareori o vedeti pe mess. si numai cautati pe alte siteuri.asta e sigur id ei ca doar eu i l-am cerut! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley. cyrus 6774

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi oricum ce crezi ca miley va-r da voua accept? pentru ca de unde sa stiti voi cei di Romania id-ul ei care ea e in Canada sau in California ma rog asa ca nu mai spune intrebari stupide!tonguetonguetonguetongue